Evo zanima me koliko skidate mjesecno. Ja skinem oko 6 GB svaki mjesec sto je malo s obzirom da imam flat.
Evo zanima me koliko skidate mjesecno. Ja skinem oko 6 GB svaki mjesec sto je malo s obzirom da imam flat.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
ma ja oko 6 isto al sad ova zadnja dva po 14 gb. a nemam flat![]()
mislim da smo imali neku sličnu temu u prošlosti ili se to samo spominjelo unutar neke druge....hmmm![]()
imam paket od 5gb nazalost pa mi je to maksimum,a da je flat mislim da bi tvoju brojku od 6gb množio sa 20 i više![]()
Više od 100Gb ovaj i prošli mjesec,zaradio sam dvamjeseca flat,a onda natrag na 1Gb![]()
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
nisam nista uspio pronaci, malo cemo refreshiratiIzvorno postao sodom
![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Prošli mjesec 8,8GB na paketu od 5GB...![]()
ja se vrtim oko 5 Gb, al cini mi se da ce ovaj mjesec biti preko 5
ljudi pretprošli(valjda) (8) 1018mb
prošli mjesec 1029 mb
ovaj za sad 576 mb
a kad se uzme u obzir da imam carnet to je impresivno jel da
40-50 Gb...
To care i ja gazim gigu isto sa dial-up_om. Živio.Izvorno postao OuttaControl
![]()
![]()
![]()
eto, ja se patim sa mobile carnetom, skidam vrlo malo doma, nešto preko 1 GB, a obračunska jedinica nije po paketima, već po prijeđenim mb-ima, tako da se držim do 1.1 GB max. al zato na faksu se vuče sve što trebam![]()
Obicno od 50 do 100, nekad ide i preko. Ne koristim videoteku pa moram skidati divxe.
prosli mjesec sam skinio oko 190 GB ( uhvatila me groznica za serijama )
ovaj mjesec do sad imam nekih 80 GB skinuto...
U biti većinom skidam za prijatelje, nekad i za sebe... tu i tamo...
Flat imam već 2 ili 3 godine... ( Xnet Cable )
6-7GB normalno. Do 15-16GB znam doc. (prosli mjesec recimo)
5GB paket.
oko 3gb mjesecno. uglavnom mi surfanje pojede pakete...a ako skidam,skidam albume...oko 10-tak mjesecno,meni dosta![]()
kako su T-šumovci pametne lopuže to nema nigdi, sa onom akcijom namamili me na flat u ona 2 mjeseca za koje sam skinuo oko 250Gb, sada se sa 5GB već prebacujam na Flat jer mi je MALO, u 12. mjesecu sam potrošio 7GB a štedio sam i skidao na Faksu uglavnom, sada sam na Flatu i već imam 27GB za 1. mjesec, sljedeći ću opet bit na 5GB i tako u krug dok ne pojeftini...
Ja sam u 1. mjesecu skinuo 9Gb
ja sam imao 1 gb pa sam skidao 1.5-2, sad sam uzeo od 5 gb pa cemo vidjeti sljedeci mjesec kolko ce biti
večinu si obavim na poslu tak da doma šparam
skidam od 2 do 4 ali nikad preko 4 gb
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
što znači do 1gb
60GB mjesečno u prosjeku, otkako sam dobio flat![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
i ja ću toliko kad dobim flat
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
prošli mjesec 4gb
Bookmarks