KOji mp3 player vi koristite,meni je winamp 2.81 najbolji,vama?
Koje glupo pitanje postavljam
KOji mp3 player vi koristite,meni je winamp 2.81 najbolji,vama?
Koje glupo pitanje postavljam
Zadnji uredio Rvs_Gamer : 01-12-2004 u 01:37 Razlog: zasro sam nesto bio
foobar i winamp
winamp 5.03
...kao i tomo...
trenutno:
foobar + winamp 2.91
nekada stavim uz foobar i winamp 5-icu...
Winamp 5.05
A zašto WinAmp? Rekao bih da je postao pretežak, a WMP čisto uredno obavlja posao...
Odustao sam od WinAmpa prije nekih pola godine, i do ovog threada mi nije pao na pamet...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Zato nabacis WinAmp 2.81 i sgurno nije tezak.Izvorno postao BlueDevil
WMP mi je u totalnoj banani, probaj foobar, meni je najzgodniji album list koji onda stavim da mi prikazuje directory structure...
ma wmp je samo alternativa...
WMP mi je prešaren (i zauzima mi njegov skin previše mjesta na true launch baru)...
Winamp zbog već meni postojećih playlista i ne da mi se opet navući na potragu za boljim playerom...![]()
Aj' skidam foobar pa da vidim i to čudo... Ovaj WMP je čista inercija, priznajem...
Meni je WMP desetka (čitaj verzija 10) odičan... winamp mi je bio dobar do oko verzije 2.77, ali ovaj novi mi je katastrofalan! Prešaren (do granice neukusa) i nema normalnog skina koji bi to ublažio...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...daj ne trkeljaj, novi winamp odlično izgleda, skin si možeš i sam napravit npr. barokni stilIzvorno postao whiteboy
ak ti paše, a ujedno ima i audio to MP3 converter...WMP ne čita neke Mpeg fajlove tak da...hmm. Winamp rules!!! bez filozofije.
...hm, pirat???Izvorno postao tomo
Usput jesi primjetio šum kod konverzije (nekako mi to nisu najsjajnije odradili) i nemogućnost određivanja bitrate-a, ccc...![]()
kaj je foobar?
davno sam koristio wmp, probao sam sve playere, ali...
winamp 5.05 rulz.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
foobar je najružniji player koji ćete ikada vidjeti, a ujedno IMHO i najmočniji...
Izvorno postao gog
Kaj je - je. Stvarno je nešto najružnije.
A s druge strane, ni ne treba biti lijep, nego treba radit. Ionak je 99% vremena u trayu minimiziran, pa ga ni ne vidiš.
Ipak, WMP se ionako gura uz Windoze...plus se 100% slažem s WB-om glede WinAmpa.
Fora je kada uključiš da ti iskoči onaj grozni žuti balonček svaki put kada počne nova stvar, zatim možeš skenirati sve mp3-ice i normalizirati ih, ali ne tako da kopaš po mp3 zapisu nego si on zapiše neku vrijednost u jedno od polja za ID3...Izvorno postao BlueDevil
Ja koristim Winamp 5.05 i za moje potrebe je sasvim dovoljan.
5.01 winamp
stvarno wb ni ja ne kužim kaj te toliko
smeta na novom winamp-u?
meni je baš ful jednostavan kad si sve posložiš...
nisam primjetio nikakav šum, a niti sam audiofil! solidan je player...kada trebam nešto zahtjevnije, koristim EAC i Lame.......na WMP su mogli bar malo promjeniti izgled sučelja.....koistim full winamp (i media list i play listu, a tu je i efikasan search bar).
Bookmarks