To je i mene užasavalo. Može on biti 1000 puta bolji ali ja ga ne mogu gledat jel je gadanIzvorno postao dmi
...sad sam se sjetio da sam prije koristio Foobar i stalno sam se grozio Windows explorer sučelja...
Ma za sada je Winamp dobar (dok je seriala i crackova)...![]()
Pa nemaš ga kaj gledati, staviš ga u tray i bok...
...Winamp 5.03...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Naravno da rade, samo treba napraviti global hotkey...Izvorno postao cyberphere
i čemu sve to, zakaj ste tak zapeli za winamp? Pa stvarno nije niš posebno...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja ga koristim od verzije 2.5...i probao sam dosta raznih playera uz njega ali se uvijek vracam na winamp...a uz razne pluginove i podešavanja winamp može zamjeniti i video player-e...sebi sam nariktao da mi winamp ima samo ikonicu u tray-u->tijekom rada za kompom uopće ne smetaIzvorno postao whiteboy
![]()
Pa si vi mislite:
http://www.imageuploader.net/images/...namp-mobil.JPG
moje je elegantnijenije nikakav skin ali mi je klasican skin petice najljepsi i najbolji
nekako mi je sve tmurno nakon ove utakmice pa pogledajte moje sivo rjesenje
btw (jel se da mjenjat boja ili izgled foruma?)
ovdje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
daj ne trkeljaj majstoreIzvorno postao whiteboy
ti si jedini koji tako misli
možda je bolje da se ugledaš na druge
probaj MMD skin, meni je najbolji, a možeš ga smanjiti i staviti na vrh ekrana da ti bude dostupan, a da ti ne smeta pri "radu"...
Jesi ti pročitao malo postove u ovom threadu?Izvorno postao damgol
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja jesam a ti?
svi osim tebe koriste winamp![]()
Ne baš svi... Evo kod mene u firmi - ima nas 7 u vel'koj sobi, i samo je jedan WinAmp
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ma to sam mislio na nas forumašeIzvorno postao BlueDevil
![]()
pa opet si krivo mislio (ccc..) - ni SVI forumaši ne koriste winamp...
Ko da čujem lagano pucketanje...
Sad će neko puknut ko kokica![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa mozda je tebi previse smotan. puno je bolji od starog ampa
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ok smartass prove itIzvorno postao whiteboy
![]()
Bookmarks