jel itko zna gdje bih mogao kupiti bateriju za v360 u zg? najbolji omjer cijene i kvalitete po mogucnosti ako moze.... ne mora biti original
jel itko zna gdje bih mogao kupiti bateriju za v360 u zg? najbolji omjer cijene i kvalitete po mogucnosti ako moze.... ne mora biti original
ako si u ZG-u ram3 tamo su orginal dijelovi, probaj www.simel.hr
|\/|0T0r0La
Jel tko kupio bateriju za V360 u www.simel.hr, zavao sam i pitao za cijenu, i veli lik oko 30 kn, sad ja vas pitam kaj to valja kaj?
I ako tko zna koliko dodje originalana baterija i ako je ima za kupiti u Ram 3?
Originalna baterija za V360 (BT50) ne bi smjela kostat 30kn,vec oko 150kn.
Ako ti je daju za 30 onda nije origigi,nego zamjenska,a koliko ce ti trajat...neznam...
Zahvaljujem svima, a najviše Georgyju jer se ubacio i prodao mi mob (neispravan flat kabel) i bateriju.
Nakon sto sam bateriju stavio u mob koji sam imao - nije nista pokazivalo. Punio se dosta i ovaj s pokvarenim flat-kablom je upalio pozadinsko osvjetljenje tipkovnice kad bi ga palio. Ovaj drugi nista - nije do baterije
Kupio sam danas torxe, 3,4,5,6,7,8,9,10,15,20,25,30 i rastavio sam oba moba, zamijenio maticne, spojio i dobio sam jedan mob koji je ispravan i radiJos je u jako dobrom i ocuvanom stanju.
e sad, mislim da je ovoj prici kraj (osim ako je i ova baterija losa), ali dolazimo do nove price kako maknuti apple ikonice s moba i sl(dosta o tome u ovoj temi ;-)).
Georgy, stvarno sam ti neopisivo zahvalan za donaciju maticne i baterije. Jos ako su u dobrom stanju...
pitaj u servisu ako imaš garanciju od moba.oni znaju sigurno.........ja imam v360v i baterija je stara nekih godinu dana.i traje mi 5 dana!a ovo za jednokratnu uporabu,čisto sumnjam...ali neznam..........
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
da da, a pun k prodavača naručivaju tu bateriju u simelu i prodaju za 150 kuna.
ajd ti kupi 5 takvih u simelu za 150 kuna i miran si do kraja života.
Pusti sve ovo drugo. Ako hoćeš original, odi u RAM3 pa vidi koliko košta.
e pa da kupiš 5 komada i to je to!........imaš ih za gađat susjede kad te napilaju.....ha ha........
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Kupio sam vec jednu bat. prije jedno godinu dana, 80 kn je došla, ništa na njoj nije pisalo, ni voltaža, ni jačina! Nakon pola godine lošija je od ove originalne, a nije bila korištena ni upola toliko. Originalna mi izdrži 9sati slušanja mp3-ca preko vanjkog zvučnika (ne slušalice).Dok ovak kad tipkam i razgovaram normalno jedva 3 dana.
Neznam dal bi bilo dobro kupovati originalnu bateriju, tko zna koliko će mob još živjeti, za sada je sve ok,(osim preklopni mehanizam je olabavio) sve drugo štima!
Neznam da kupim tu bat. i da izdrži bar 3-4 dana i tak pola godine bio bi zadovoljan s 30kn uloženih.
A i ije to tak velika lova.
Ako kupim javim vam kak je i dal valja!
Pozdrav!
kaj brijes kaj ce ti baterija za 150 kn a imas mob za 500??? kupi ovu za 30 i to ti je to, nema prevelike razlike
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Pozdrav!
Dakle, jednoj osobi sam pronasao za T290i bateriju i punjac sto me trazila (negjde razbacano u kutijama...). Mali problemcic je to sto sam bateriju (skoro pa prazna) punio 3-4h, indikator pokazuje da se jos puni i to negdje na 60%.
Stavio sam mob da se jos puni, sad ugasen, ni crticu vise. Izvadio sam bateriju, izmerio napon multimetrom, tocno 3.80V pokazuje (na bateriji pise 3.6V).
Pa me zanima zasto tako pokazuje indikator? I da li nesto steti bateriji sto pise da se i dalje puni a u stvarnosti je baterija puna?
da se vratimo na temu...
Dakle, danas sam, za nagradu, dobio mob Motorola V360v. Ima punjac i uredjaj, bateriju ne. Rekla je da je bila vani i da joj se za vrijeme razgovora baterija jako zagrijavala (imam X1i i zagrije mi se dosta prilikom koristenja GPS, ali, to je metal, provodi toplinu, ipak se na v360 radi o plastici). Nakon sto je zavrsila razgovor, mob se ugasio, nije se vise htio upaliti, niti napuniti. Rekla je da se naljepnica na bateriji lagano rastopila, onako, skupila se naljepnica). Baterija je u smecu (nisam ja bacio, a da jesam sigurno nebi u smece) a uredjaj kod mene.
Sad me zanima, kako nemogu provjeriti da li je sto uredjaju, kupio bi bateriju (prije isprobao u ducanu, onako, pravio se budala da zelim provjeriti jel sigurno baterija radi ili sl).
Zanima me gdje najjeftinije kupiti bateriju, ovo mi je prva motorola (da, poklonila mi ju je) pa neznam da li bi ju eventualno koristio za neku od mojih kartica
Znaci, glavna pitanja su:
ono u vezi SE t290i zasto tako prikazuje indikator
u vezi v360, zasto se baterija tako zagrijavala? mob je bio star oko 1god...
i gdje najbolje kupiti novu bateriju BT50? Nije bitno da li original ili zamjenska, moze i oglas, do negdje 50KN.
Hvala!
Sto se SE-a tice,promasio si podforum,i ovdje nije mijesto pitanjima vezanim sa Sony Ericsson,no evo:
Ili baterija ili problem softverske prirode,mada mislim da je baterija u pitanju. S ovim za SE zavrsavamo raspravu ovdje...
Sto se V360 tice,imao sam ih ni manje ni vise nego 4 i niti jedna mi se nije grijala kako se tebi desilo,a i dan danas imam dvije komplet ispravne. Bateriju mozes kupit u simelu za sitne pare,jer po cjeniku iz 2007 stoji da zamjenska baterija košta 35kn. Zvrcni ih i pitaj... www.simel.hr,a da vidis jel mob u redu,nemas druge opcije nego da posudis bateriju od nekoga i vidis kako ce se ponasat. Bez baterije mobiteli ne rade ukoliko su ispravni,to ti je valjda jasno i bez nje neces nista znat....
[QUOTE=.:Kristijan:.;881372]Pozdrav!
Dakle, jednoj osobi sam pronasao za T290i bateriju i punjac sto me trazila (negjde razbacano u kutijama...). Mali problemcic je to sto sam bateriju (skoro pa prazna) punio 3-4h, indikator pokazuje da se jos puni i to negdje na 60%.
Stavio sam mob da se jos puni, sad ugasen, ni crticu vise. Izvadio sam bateriju, izmerio napon multimetrom, tocno 3.80V pokazuje (na bateriji pise 3.6V).
Pa me zanima zasto tako pokazuje indikator? I da li nesto steti bateriji sto pise da se i dalje puni a u stvarnosti je baterija puna?
- vjerovatno ti je to do multimetra probaj na akumulatoru od auta članci pokazivaju 2.2 v , znači ukupno 13.2 v, a ne 12 v.
... A u vezi mobitela predlažem ti prodaj taj kupi novi
U vezi kojeg mobitela da prodam? T290i nije moj... v360 ide mami ili kao zamjenski.
ja imam 5700, k800i, k750i, xperia x1 i meni dosta(jos cu uzet jedan al sve u svoje vrijeme).
Nije mi multimetar otiso radi on normalno ima vise od desetljeca. Mjerio napon na motorolinoj baterije i jos na 1000 njih (i napajanjima).
Taj SE se sam od sebe gasi, iako baterija nije prazna :S. I to me isto cudi ali dobro... to spada u drugu temu pa necemo o tome ovdje. imas pm ako te zanimaju neki detalji...
Nećeš vjerovat, ali ja sam prošlu nedjelju bio na Hreliću...i vidio da tip prodaje HRPU ORIGINALNIH novih baterija, punjača, maskica za te stare "krabe". Znam što je original, a znam i da baterije (posebno ako su dugo vremena stajale i bile izložene različitim vremenskim "neprilikama" - btw Hrelić) mogu da izgube svojstva ali...vrijedi probati.
Cijena - 10-15 kuna
Najbolje ponesi tu Motorolu sa sobom i na"licu mjesta" isprobaj. Isplati se.
LP
Za SE sam samo priupitao, znam da nije ni mjesto ni tema ali kad se vec radi o bateriji pa sam priupitao...
Sto se baterije za V360 tice, sutra zovem Simel i ako imaju moja je- i nadam se da je ono sto se baterija 'rastopila' bilo do baterije, a ne uređaja.
Sa hrelica ne bi htio kupovati stvari, a pogotovo ne bateriju. Mislim, OK, ali radje dam 20 KN vise i kupim bateriju u Simelu za koju znam da je 'nova' a ne ova za koju nitko nezna odakle je i koliko je stajala.
Javim sutra ako imaju (simel).
U Simelu baterija zamjenska za V360 = 90KN![]()
Po meni nelogicno...Imam cijenik iz 2007 i do danas,posto je mob vec stariji,cijena bi trebala bit manja. Jesi 100% da je zamjenska?
P.S Neki dan uzeo kod njih za D900i zamjensku za 40kn... (cisto radi usporedbe)
Siguran 100%, nazvao, pitao, rekli da ne drze originale.
Mozes mi poslati njihov cjenik iz 2007 pa cu im se s time pojaviti pred nosom
mozda mi ipak daju jeftinije.
Stigla nova baterija i mob (neispravan, za dijelove).
Baterija stavljena u mob - ne pali se. Stavljena na punjac - mrtvo.
E sad, mjerio sam digitalnim voltmetrom napon na beteriji - 2.23V od nazivnih 3.7V. Ostavit cu ga malo na punjacu pa kasnije izmjeriti napon.
Mozda ima nade!
Napon je sad 2.32V
Bookmarks