Ako ti ga odkljucaju u Vip-u ne gubis garanciju.Raspitaj se u najblizem VIP centru
Zanima me jeli moguće u Hrvatskoj kupiti v360 a da nije u kodirana na prokleti vip???
Ako se ne može u Hrvatskoj dali ima vani, recimo u Austriji (idem u petak službeno u Klagenfurt) jer ako odkodiram za 150 kn mob izgubim garanciju neka se nešto desi mogu kupit novi!!!
Ako ti ga odkljucaju u Vip-u ne gubis garanciju.Raspitaj se u najblizem VIP centru
Otključaj ga preko Remote Unlock koda slanjem svojeg IMEI-ja i ne gubiš garanciju. To te košta 120 kn (najbolja ponuda koju sam bio dobio).Izvorno postao E&S_maxo
Dakle, ti dobiješ kod, ubaciš ne-vip karticu u tel, i ukucaš dati ti kod.
Jel mozes malo pojasniti?!Izvorno postao RAUL
Ako kupis aparat koji je zakljucan na Vip-ovu mrezu, oni ce ti ga i odkljucati uz naknadu.Garancija ti ostaje i vrijedi 12 mjeseci.Ja sam u Vip-u kupio SE K700 u vip-me paketu, te sam zatrazio da mi ga odkljucaju kako bih ga mogao koristiti na drugoj mrezi i oni su ga odkljucali uz naknadu.
Kolika je ta naknada?
jer si probao pitati u zastupnistvu za Motorolu?
Naknada u vipu je 300kn za otključavanje tel.
pitanjce. ako mob dam na popravak i recimo ne priznaju mi garanciju... dobijem garanciju poslije popravka ili ne??
Garancija ti vrjedi recimo godinu dana i kad istekne to je to ne gubiš ju ako je mob bio na servisu.
Čak ako je popravak trajao duže moraju je produžiti
nazovi 098841224 i čovjek ti otključa za 100 kn, i nemoj mu zaboraviti reči da ti makne VIP menu, ja sam zaboravio pa sam dodatno platil 50 kn.
xxl
Bookmarks