Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 6 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 126
    zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[6650 fold] korisnički review

Ako se ne varam, ovo bi trebao biti review Nokie 6650 na Hrv jeziku.

Stari brojevi, a opet prva

Kada vam netko kaže Nokia 6650, vjerojatno će te pomisliti na Nokijin model iz 2002.godine. Naime, to je bila prva 3G Nokia. Samo će rijetki pomisliti na model o kojem je riječ u slijedećem tekstu. Naime, Nokia je ekskluzivno za t-mobile napravila model 6650 fold.
    6650 fold je nasljednik modela 6290 i n76 (osobno mislim da je nasljednik modela n76), ali sa novom verzijom symbiana (Symbian OS, Series 60 v3.2, Feature pack 2) i integriranim GPS-om.

U maloj kutiji se isporučuje: uređaj, baterija (BP-4L), stereo slušalice (HS-47), USB kabel (CA-101), upute te 1GB memorijska kartica (nažalost bez ikakvih adaptera).

Makar je na kutiji otisnuta Nokia 6650 fold u srebrnoj boji, u Hrvatskoj se prodaje jedino u crnoj.

Prednji i stražnji poklopac su napravljeni od aluminija i daju određenu elegantnost uređaju. Izrada uređaja je standardno dobra, na što smo se u ostalom i navikli od Nokije. Uređaj u ruci djeluje puno bolje (čvršće) nego na slikama. Preklopni mehanizam je jako dobro napravljen i nema «lufta» kad je uređaj otovren (tj gornji poklopac je skroz čvrst), a kada je zatvoren, «lufta» je malo.
    Dimenzije uređaja su: 99.7x 47 x 16.2 mm ,a teži 112grama
    Kada je mobitel zatvoren djeluje kompaktno, a kada se otvori, onda se vidi da je mobitel zapravo malo većih dimenzija (prvenstveno mislim na dužinu uređaja, jer je dosta uzak, a i tanak kada je otvoren).

Na prednoj strani uređaja se nalazi kamera sa diodom (koja služi kao blic), mali displey rezolucije 128x160 pixela, a ispod njega tri touch tipke (tipke osjetljive na dodir). Na vanjskom displeju možete vidjeti razne obavijesti (propušteni pozivi/poruke, vidjeti tko vas zove, čak i pročitati poruku), a također možete pristupiti i malom izborniku, u kojem možete:
    • promijeniti profil,
    • pokrenuti štopericu,
    • pokrenuti brojilo
    • pogledati kalendar,
    • pokrenuti kameru,
    • pokrenuti music player (listati pjesme)
    bez da otvarate poklopac mobitela.

Kroz taj mali izbornik se krećete gore/dolje pomoću tipki koje se nalaze na desnoj strani preklopa mobitela..
    Kada je poklopac otvoren na vanjskom displeju se pokazuje sat i datum.
    Također, moguće je za pozadinu na tom vanskom displeyu postaviti drugu sliku, tj drugačiju nego što je ona na unutarnjem displeyu, a moguće je odabati da u tom malom izborniku budu ikone kao što su i u glavnom izborniku (tj da taj mali izbornik optiči liči glavnom (izgled ikona i pozadina) )
    Touch tipke su male, ali jako dobro reagiraju. Osvjetljene su bojom kojom je osvjetljena i osnovna tipkovnica,
    Korištenjem touch tipki možete zaključati i otključati mobitel, što je zgodno riješenje.

nastavk slijedi...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nastavak...

Ispod displeya i tipki, nalazi se mali vanjski zvučnik.
    Na desnoj strani mobitela se nalaze tipke za pojačanje/smanjenje glasnoće zvona, tj za kretanje po izborniku na vanjskom displeyu, te na dnu utor za USB kabel. Utor je zaštićen gumenim poklopcem.

Sa lijeve strane, na vrhu se nalazi utor za microSD kartice (uređaj podržava memorijske kartice do 8GB), a na dnu utori za slušalice i punjač. Svi utori su zaštićeni sa gumenim poklopcima.

Slična riješenja zaštite utora smo već mogli vidjeti na starijim modelima SonyEricssona (k700)

Na gornjoj i donjoj strani mobitela nema nikakvih priključaka, dok je na zadnjoj strani samo metalni poklopac za bateriju.

Kada otvorite mobitel, vidjet će te TFT displey veličine 2.2'' i rezolucije 240x320 pixela, koji prikazuje 16milijuna boja.
    Displey je jedan kao i kod ostalih nokia sa tim specifikacijama displeya (npr 6500slide,E65), i dobro je vidljiv i po suncu, slika je oštra.

Na donjem dijelu se nalazi velika tipkovnica. Tipke nisu kao i kod ostalih mobitela odvojene sa posebnim gumbima, već su sve u jednoj ravnini i ispod «folije» (nešto slično kao i kod Motorole V3, na koju većinu ljudi, 6650 i podsjeća). U prvom trenutku tipkovnica djeluje malo zbunjujuće, ali se jako brzno priviknuti na nju, i neće se deseti da slučajno stisnete krivi gumb, pogotovo jer je cijela tipkovnica izdašno dimenzionirana.
    Za 4 smijera Navi-pad-a i potvrdnu tipku, kao i soft tipke su programibilne.
    Plastika oko navi-pad-a i tipki 2,5,8,0 je matirana, dok je plastika na ostatku tipkovnice sjajna i ostaju otisci prstiji nja njoj, što i nije baš najspretnije.

Zgodan detalj tipkovnice je da može svijetliti u 7 različitih boja (crvena, plava,zelena,žuta,bijela,ljubačasta i teal). Zelena i žuta se ne razlikuju previše, kao ni bijela i teal.

Kada imate neku obavijet (propušteni poziv/poruku), možete izabrati da vam tipkovnica svijetli jednom od tih 7 boja ili slijedom svih boja. A trajanje obavijesti se može namjesti u trajanju od 0 do 60min, intervali odabira su po 10min.

Na plastici ispod tipkovnice se nalazi mikrofon.

nastavak slijedi...

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nastavak...

Nokia 6650 koristi Symbian OS, Series 60 v3.2, Feature pack 2, makar se po cijeni uređaja nebi to moglo zaključiti. Feature pack 2 donosi neke prednosti u odnosu na prijašnje modele, ali mislim da Feature pack 2 nije u potpunosti instaliran, već samo neki dijelovi, jer neke opcije (kao animirani prijelazi iz izbornika u izbornik, smještaj active stendy-a...) nedostaju na uređaju, ali za razliku od prijašnjih modela, možete koristiti kartice kapaciteta do 8GB. Software je dosta brz, kao što je slučaj sa većinom novih Nokia symbian uređaja. Mobitel ima procesor od 369MHz, i samo 64MB RAM-a. Možda to ne djeluje impresivno, ali je mobitel dosta brz, a za većinu korisnika će i ovih 64MB RAM-a biti dosta za svakodnevno korištenje mobitela.

Evo rezultata Jbenchmark testiranja:

Za razliku od ostalih symbian uređaja baziranih na S60 v3.x, ovaj mobitel nema predinstaliran preglednik office i PDF dokumenata. Ali oni koji se «kuže» u symbian će to jako brzo riješiti instaliranjem dodatnih aplikacija.
    Specifičnost ovog mobitela, je i ugrađeni GPS prijemnik. Nažalost, na memorijskoj kartici (koja dolazi uz uređaj) je instaliran program za navigaciju Nokia Map's, ali starija verzija (1.2, a već je izašla 2.0), ali se bez problema može instalirati Nokia Map's 2.0 ili Garmin Mobile XT.
    Osobno sam isprobavao GPS na ovom uređaju koristeći GarminXT. Na otvorenom, GPS satelite uhvati dosta brzo, a prilikom navigiranja uređaj se ne blokira.
    Broj imena u imeniku, kao i broj SMS poruka ovisi samo o slobodnoj memoriji uređaja (koja iznosi 30MB).

Mobitel posjeduje kameru rezolucije 2Mpx sa blicom, i mogućnošću snimanja u rezoluciji 320x240 pixela.
    Od kamere ne treba očekivati čuda, ali svoj posao obavlja sasvim solidno.

Zvuk u slušalici, je po mom mišljenju pomalo dubok, i malo tiši nego što sam se to navikao od ostalih Nokia modela, ali je po glasnoći u rangu SonyEricsson modela.
    Također i mali vanjski zvučnik nije glas. Ostale Nokie sa jednim zvučnikom se čuju glasnije.
    Vibracija je neke prosječne jačine.
    Bilo bi bolje da je zvučnik bar malo jači, pogovoto ako koristite navigaciju.

Kada maknete poklopac baterije, očekuje vas pravo iznenađenje.
    Mobitel se napaja iz BP-4L baterije, koja ima kapacitet od 1500mAh. Istu bateriju koriste Nokie E61i, E71 i E90, što bi trebalo garantirati dugu autonomiju uređaja. Pa je za očekivati da bi autonomija, ako ne koristite non-stop GPS, trebala biti 3-4 dana.

Zaključak
    Upravo symbian, integrirani GPS, odlična baterija od 1500mAh (istu takvu koriste i E61i i E71) te cijena su glavni aduti ovog uređaja. Ostale karakteristke i ne impresioniraju previše. Samo 2 megapixelna kamera, sa blicom i bez AutoFocusa, 30MB interne memorije i 2.5mm utor za slušalice. No ni u kojem slučaju ovaj uređaj nema više nedostaka nego prednosti.
    Kada se malo bolje pogledaju kraktersitike uređaja, izgleda da je Nokia 6650 fold, zapravo preklopna verzija Nokije 6110 navigator.
    Uređaj možda i neće biti najprodavaniji, što zbog malo reklamiranja samog uređaja (ekskluzivno je napravljen za T-mobile), a što zbog kamere (jer u današnje vrijeme dosta ljudi kupuje uređaje zbog kamere), ali će u svakom slučaju naći određen broj kupaca.
    A s obzirom na sve što ovaj uređaj pruža, kupci se nebi trebali žaliti, jer za relativno malo novaca dobivaju odličan uređaj koji može konkurirati i ostalim modelima iz Nokije.
    Uređaj je kao idelan za početnike u symbian svijetu i ljude koji žele «pametni» preklopni mobitel i navigaciju, a da im kamera nije na prvom mjestu.

Nokia je na tržište izbacila dosta uređaja sa integriranim GPS-om, tako da 6650 fold ima konkurenciju unutar same Nokije. Ali opet, 6650 fold je unikatna.
    Kao što je prva Nokia sa brojčanom oznakom 6650 donjela novost i bila prva Nokia sa 3G tehnologijom, tako je i nova izvedba 6650, prvi model iz Nokije koji je preklopni a ima ugrađen GPS.

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i mali video review (sniman by Ico )

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svaka cast, odlican review.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Bodovi
    6.541
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.541, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, stigao danas moj primjerak...prvi dojam - dobar mob, ja zadovoljan.

Hvala na info...

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.762, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam par pitanja...

Da li se baterija velikog kapaciteta iskazala i u praksi kao na papiru? Razmišljam da predložim starom ovaj mobitel, a on poprilično telefonira i trajanje baterije mu je dosta bitno.

Da li Garminov softwer podržava turn-by-turn navigaciju ("besplatno")?

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, ja sam svoju 6650fold skinuo u Petak u 9h (ujutro) sa punjača (nakon nekih 9-10 sati punjenja), i mobitel mi se izgasio jučer (utorak) u 13:30.
    znači radio je 100sati, i u tom razdoblju sam razgovarao preko 2h i 30min, primio 20ak poruka, isto tako 20ak poruka sam poslao, 2MMS-a, malo slikanja, malo igranja sa mobitelom (tipa instaliranje tema, promjena postavki, spajanje na komp i prebacivanje), nešto malo igranja sa navigacijom...
    Valjda je to dosta...

E sad, garmin ti govori kuda trebaš ići. tipa: nakon 100met skreni desno, drži se desne trake i sl...
    E sad, da vidiš samo listu skretanja, to neznam
    i da, meni bespaltno radi garmin.
    tj svaki put kad ga pokrenem spoji mi se na internet i napravi promet od nekih 4-5kb (nekih 50lipa)

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, znači misliš da bi baterija bila zadovoljavajuća...

da, mislio na govornu navigaciju turn by turn, odnosno to što si napisao... lista skretanja mi ne treba...

Da li je govorna navigacija na hrvatskom?

Zašto troši promet? Da li se to može isključiti?

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Glasovna navigacija je na Hrvatskom. (kao i cijeli program)
    može izabrati između raznih jezika, među kojima je i Hrv

E sad, zašto se spaja na net neznam...
    probat ću izbrisati konekcije pa vidjeti da li radi...

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok, hvala ti puno ico...

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mali dodatak, vezan za trajanje baterije:
    neki dan sam mobitel koristio kao navigaciju u autu.
    Mobitel je skinut sa punjača u 8h ujutro,
    obavljeno par poziva (ukupno trajanje 2-3min),
    nakon toga cca 5 ipo sati uključen Garmin,
    primljena poruka, poslane 2 poruke

u 17:30 jedna crtica baterije je ostala (nije se javljala obavijet o praznoj bateriji)...

Sve u svemu, mislim da baterija zadovoljava (čak i ako netko misli koristi mobitel na putovanjima, ali je dobro za svaki slučaj imati i auto punjač)

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    HTC Trophy 7, SE Arc S
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    12.762
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e to je jako lijepo za čuti...

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ico i ostali imaoci 6650-ice!
    Imam jedno pitanjce za vas, naime danas sam pokusao u kalendar staviti dvije obaveze/podsjetnika za sutra. Jedna ide bez problema i odmah ju pokazuje na pocetnom zaslonu, sto mi se bas i ne svidja, no mozda nije ni lose. No kad sam unio drugu obavezu onda je mob poludio. Stalno mi je ukljucivao "menu" pa ga iskljucivao i pokazivao pocetnu stranicu ali bez ikonica, natpisa t-mobile i jos nekih detalja, i tako redom - menu-pocetna-menu-pocetna...! Tek kad sam obrisao taj drugi unos unormalio se. Pokusao jos nekoliko puta i uvijek isto. Zanima me dogadja li se to i vama ili je samo greska na mom primjerku?
    Zahvaljujem

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.ako hoces maknut sa glavnog ekrana te ikonice i te obavijesti iz kalendara odi meni- postavke-postavke telefona-opcenito-personalizacija-nacin aktivne priprav-tema u st. cek.-osnovno
    2.evo sad sam probo i sve radi,neznam zasto tebi ne radi ali jesi mozda slucajno stavio da u ista vremena su aktivni
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    1.ako hoces maknut sa glavnog ekrana te ikonice i te obavijesti iz kalendara odi meni- postavke-postavke telefona-opcenito-personalizacija-nacin aktivne priprav-tema u st. cek.-osnovno
    2.evo sad sam probo i sve radi,neznam zasto tebi ne radi ali jesi mozda slucajno stavio da u ista vremena su aktivni
    Ne, jedan mi je za 11h, drugi sam htio za 18.
    Evo sad sam isao prebacit ovo sto si rekao i sad mi ne divlja, no sad vise nemam one ikonice gore uopce, a one su mi bile od koristi. Da, vidim sada da mogu neke precace staviti na tipke lijevo-desno-gore-dolje, no na one ikonice sam se vec bio navikao i volio bi ih zadrzati. A sto je tu je, cini se da cu ih morati zaboraviti

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a stavrno neznam gdje je greska ja sam stavio jdnog ujutro u 8 i jednog u 12 i obojcu mi je pokazo na glavnom ekranu.Jesi mozda mjenjo temu (na temu koja nije tvornicki bila stavljena) ili imas aktivnu jednu od onih koje su bili na mobu jer se dosta ljudi zale da imam problema sa temama,pa probaj promjeniti temu u drugu
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A moglo bi biti to s temama, bas cu probati. Da, promijenio ju jesam, no na neku koja je bila u mobu. Sam unutra nisam nista ubacivao osim garmin navigacije.
    Idem probat s razliitim temama pa javim

Zanimljivo!!!
    Sad sam vratio na isto stanje kakvo je bilo i prije nego si mi sugerirao promjenu nacina aktivne priprave, unio cak 3 podsjetnika i sve funkcinira! Ne znam sta mu se dogodilo prije.
    U svakom slucaju hvala na korisnim savjetima.
    E da, reci mi dali se tebi mozda dogadja da ponekad pri pokretanju Garmina pokaze ti poruku da nema dovoljno memorije za pokretanje aplikacije makar ne imao u tom trenutku nista drugo pokrenuto u mobu? Ja ga onda ugasim i ponovno upalim i sve funkcionira normalno. Cudno, nije li?
    Zadnji uredio Ico : 26-08-2008 u 22:46 Razlog: spojeni uzastopni postovi.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Bodovi
    17.669
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.669, Nivo: 32
    Bodovi: 17.669, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kao što rekoh kupio ga i ja. Pošto su dobre strane opisane u prijašnjim postovima ja ću samo navesti po meni sitne zamjerke.
    Zvuk 3/4 zvuka 6288-ice . Malo je nespretno otvaranje jednom rukom ( boljka tankih preklopnih telefona ).
    Malo nespretno rukovanje tipkovnicom ću ipak pripisati svojim neiskustvom korištenja iste.
    Zadnji uredio motorola user : 27-08-2008 u 11:37
    motorola user

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hepek1 Pregledaj post
    E da, reci mi dali se tebi mozda dogadja da ponekad pri pokretanju Garmina pokaze ti poruku da nema dovoljno memorije za pokretanje aplikacije makar ne imao u tom trenutku nista drugo pokrenuto u mobu? Ja ga onda ugasim i ponovno upalim i sve funkcionira normalno. Cudno, nije li?
    nije,ocigledno ti nesto puni ram memoriju (možeš vidjet tako da na ikonici gore u njezinom kutu je ko neki plavi krug i to oznacava da je u toj datoteci ili programu nesto aktivno) pa zato ti dolazi poruka nema dovoljno memorije za pokretanje aplikacija no i meni se javi poruka kad slusam glazbu i jos nesto radim u pozadini i pokrecem garmin-a ali kad pogasim sve programe sve sljaka s pokretnajem Garmina

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    nije,ocigledno ti nesto puni ram memoriju (možeš vidjet tako da na ikonici gore u njezinom kutu je ko neki plavi krug i to oznacava da je u toj datoteci ili programu nesto aktivno) pa zato ti dolazi poruka nema dovoljno memorije za pokretanje aplikacija no i meni se javi poruka kad slusam glazbu i jos nesto radim u pozadini i pokrecem garmin-a ali kad pogasim sve programe sve sljaka s pokretnajem Garmina
    Da, znam za taj plavi kruzic, no i kad ga nigdje nema, tj. kad je sve zasigurno pogaseno opet mi ponekad pokaze da nema dovoljne memorije.
    Inace danas mi je opet poceo divljat nakon unosa sastanaka/obaveza u kalendar, pokusao sam mijenjati temu, no svejedno ne dolazi sebi. Zapravo uspijem postavit drugu obavezu i u pocetku je ok, no vec nakon sljedeceg otvaranja moba pocinje "veselje". Vise obaveza za isti dan mogu imati samo ukoliko mi je nacin aktivne priprave postavljen na osnovno, tj da nemam nikakvih ikonica i zapisa na zaslonu. Ocito ce trebati cekati neki update za soft. A sto ces!

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2006
    Bodovi
    5.928
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.928, Nivo: 18
    Bodovi: 5.928, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobio sam 6650 fold i moram reci da mi je sve drazi i drazi (inace sam SE fan ali...) ...jedini mi je problem pohvatati sve to sa symbianom (linkovi na korisne stvari tipa aplikacije, teme, multimedija, itd...i onda kako te stvari i instalirati...jer prebacujuci par tema na mobitel uvidio sam da to nije jednostavno kao na SE (iako sam uspio, ali ostale stvarcice prebaciti?), pa ako moze neka pomoc, da ne otvaram novu temu...hvala...

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @system: ako si novi u svijetu symbiana, onda prvo pročitaj slijedeće:
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419

ako naletiš na neku aplikaciju koju treba potpisati, onda ti proporučujem da pročitaš slijedeće:
    http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=799616&postcount=3
    i onda samo instaliraš što ti treba.

aplikacije možeš naći na slijedećem linku:
    http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=374

igrice na slijdećem linku:
    http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=375

teme na slijdećem linku:
    http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=360

A koje su korisnije aplikacije, tj koje aplikacije ljudi koriste, pročitaj u slijedćoj temi:
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44591

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2007
    Bodovi
    6.541
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E, ekipa...znate mozda di se može kupit torbica il tak nest slično za 6650 fold, jer sam malo tražio po netu, al nisam uspio naći...malo mi žao novi mob držati u džepu da mi se izgrebe...thx....

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2007
    Bodovi
    6.541
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I još jedno pitanjce, da li se mogu stavit na mob neke karte za GPS koje pokrivaju šumske predijele, recimo prilikom odlaska biciklom u prirodu, ne mora biti glasovna navigacija i nista takvo, glavno da prikaze kartu i trenutni položaj na kojem se nalazim...

Hvala....

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 6 1 2 3 4 5 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [6650 fold] nece da se upali
    By majakovski in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 30-08-2008, 09:25
  2. [6650 fold] - najava, slike, info
    By Vepar in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 15-08-2008, 15:45