je li netko zna kako zaključati prednji ekran da se ne može slučajnim prelaskom prsta preko njega otključati?
motorola user
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
imam problema sa prikazivanjem filmića snimljenim sa 6288-com. U real playeru se ćuje samo zvuk . instalirao sam core player ali je prikaz loš.
motorola user
Ekipa,
jeli mozda netko instalirao na 6650 Ntorch, tj. onaj program za koristenje blica kao lampe? Jel to uopce moguce na 6650?
Osim toga ste mozda instalirali kakav drugi zanimljiv programcic?
Hvala lijepo
što se tiče korisnih aplikacija pogledaj slijedeću temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=44591
ako pak tražiš neku aplikaciju, postoji tema o potražnji aplikacija:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11900
A "tourch" program za 6650fold još nema...![]()
gle, pogledaj po tim temama, pogotovo temu o top 5 aplikacija.
kompatibilne su ti sve aplikacije koje rade na modelima: n73/n80/6120c/6110/N95/N82/e serija i drugim modelima. nisu ti kompatibilne one aplikacije koje su namjenjene za modele 6600,6630,6680,N90,N72,N70... (te starije modele)
a sad, ja imam instalirane aplikacije koje mislim da su mi korisne, tj koje koristim
lcg Jukebox, recso photo, y-browser, garminXT, PDF, QuickSuite...
jel se mogu zaključati poruke i slike na ovom mobu?
Kupih danas ovu Nokiu, pa me zanima ima li za ovaj Symbian nesto kao HardReset na Windows mobileu? Mob je bio koristen par dana, a ja bi sve vratio kao na pocetak...
Kolko sam čitao tu po forumu taj hard reset (kombinacija tipki za resetiranje postavki) je isti vrag kao i soft reset (resetiranje na početne postavke iz izbornika). Navodno je jedini problem što noviji symbiani više ne nude opciju hard reseta. Navodno, jer negdje sam tako pročitao a da me objesiš neznam gdje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jos jedno pitanje... Svugdje pise da 6650 ima FP2. Isto tako svugdje pise da FP2 ima mogucnost vertikalnog rasporeda ikona u Active Standby modu. Kako to ukljuciti?
6650 fold ima FP2, ali "krnji" (mislim da sam to čak i napisao negdje na forumu)
na 6650 fold nemožeš uključiti da ti Active Standby bude vertikalan
evo, stari je danas dobio telefon, pa sam mu ga drpio na par dana. nisam nikad imao preklopni, al ovaj mi se cini fakat dobro napravljen. cvrst, nema lufta, jako dobro. pozitivne strane su i gps, symbian te interaktivni vanjski zaslon. bateriju jos nisam ispraznio pa necu nista govoriti.
smeta me pretih zvucnik, sigurno za pola tisi od n73ce, relativno mali ekran, prosjecna kamera, al za tu cijenu se ni ne moze drugo ocekivati.
uglavnom, sasvim solidan telefon, za one kojima kamera i player nisu na prvom mjestu, a zele okusiti symbian...
Ajd da se malo osvrnemo i na probleme koje ljudi prijavljuju diljem neta... Konkretno, slab zvučnik za zvono i za razgovore, smrzavanje vanjskog ekrana (ostane broj zadnjeg poziva prikazan dok se ne restarta mob), gašenje osvjetljenja glavnog ekrana dok se koristi tipkovnica...
Ima li tko da je primjetio takve probleme bilo na svom, bilo na uređaju u trgovini? To mi sve izgleda ko jednostavniji soft problem pa možda postoji update koji to riješava (ili bar dio toga)?
Javite iskustva...
slab zvucnik i slabo zvono za razgovore - definitivno. ni kad pojacas eq do kraja i stavis neku nabrijanu stvar, ne cujes mob kad si u gradu di je malo bucnije.
smrzavanje vanjskog zaslona - nisam primjetio, vanjski funkcionira super. meni je glavni zastekao pri promjeni teme ito bar 4 puta. odem u izbornik i onog trenutka kad promijenim temu, ekran se smrzne ( a brijem i cijeli mob, jer ga nisam mogao ugasit preko gumba, nego sam vadio bat).
nadalje, jesam ja slampav kad nisam nikad imal preklopnog, al svaka cast onom ko ga moze otvorit jednom rukom. cura ih ima stalno i otvara ih kak joj se sprdne, ovog nije mogla bez muke.
i za kraj, pozitivna stvar, baterija. dobio sam ga u cetvrtak popodne i baterija je bila na 3 crtice. uz intenzivno koristenje (15 ak poruka, 30 min razgovora i non stop prckanje po njemu, fotic) izdrzao je do petka, do oko 17 h, nije se ugasio nego se oglasilo upozorenje da je bat pri kraju.
konacno, imat cu ga jos tjedan dana da se malo kurcim po faxu s vanjskim touch screenom, a onda ga uvaljujem starom i vracam se n73, eto, tolko zasad...
Evo ja sam presao sa N95 8GB na 6650 fold,to sam napravio iz razloga jer mi je bilo dosta toga da imam mob od neznam koliko para a na njemu ni jednog postenog programa,pa sam ga lijepo prodao i kupio 6650 i zadrzao razliku od soma i pol u đepu...ugl prvi dojmovi su super,mob je za razliku od N95 8GB puno kvalitetnije napravljen i nema nikakvog skripanja,baterija bolesno GB dugo drzi uz normalno koristenje,jedino na kaj se nemogu naviknuti nakon N95 8GB je glasnoca i velicina ekrana,ali sta je tu je,ja zadovoljan...![]()
hmm a s obzirom da je to mob od T-mobile pretpostavljam i da su na crno svi zakljucani...
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
@vodokotlic: postoji tema di se raspravlja o svim "bugovima" Nokie 6650 fold.
link na temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57940
pročitaj si to.
pa ćeš vidjeti do kojeg sam zaključka došao, kad su neki nabrajli te "bugove"...
da li ti je uključeno stanje čekanja?
Evo ja sam uključio stanje čekanja, ušao u izbornik -> kalendar -> sutrašnji datum -> novi zapis -> obveze i tu sam napisao dvije različite obveze
Postavke obveza su mi slijedeće: Alarm - isključen , Prioritet - Uobičajen, Sinkronizacija - uobičajena
i nemam nikakvih problema.
tj normalno se mobitel ponaša, ne ulazi u izbornik i sl.
PS: koristim običnu temu koja je došla sa mobitelom.
Koristim i ja obicnu temu, i sad sam napravio jos jednu obvezu i jos jedan sastanak i sad radi bez problema... Zasto to prije nije radilo ne znam i nemam nikakvo objasnjenje. Sve su postavke za obveze/sastanke/podsjetnike bile standardne tj. one koje su u startu ponudjene.
Jos jedna sitnica. Nekad se iz cista mira ugasi pozadinsko osvjetljenje tipkovnice. Dosta cesto za vrijeme ukljucene navigacije? anyone else?
Pretpostavljam da se radilo o Garminu...
Meni se desilo par puta, da mi se prvo isključilo osvjetljenje tipkovnice, a potom bi mi se i displey zamračio, kad sam koristio Garmin.
Riješio sam to tako da sam u garminu namjestio da mi je pozadinsko osvjetljenje stalno uključeno.
Bookmarks