...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
o.k. super...
hvala..
mislim da si negdje napisao da si koristio "Garmin Mobile XT" ?
ne znam na koji način se sve instalira aili vidim da si dosta pisao o tome na forimima pa ču naći..
znaš li dali se može isključiti GPRS pa da ne radi nikakav promet i dali će navigacija raditi i na taj način
znaš li gdje se mogu naći karte na crno... "adria"
hvala...
mislim da idem po njega...
pozdrav
Dva pitanja...
1. Da li se moze mjenjati lista aplikacija koje se nalaze na sekundarnom displayu i kako?
2. Koje slusalice dolaze s njim u paketu?
1.ne (barem ja nisam naso tu opciju)
2.
samo što su komplet crne (tj.ovo bijelo je crno)
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Jesi siguran da su te... Ove koje su na slici imaju proprietary port, a 6650 ima 2,5" bananu... HS-47? jesu to slusalice koje dolaze u paketu? Jeste zadovoljni s njima?
da, HS-47 dolaze sa mobitelom.
nisu ništa specijalno...
a lista na malom displeyu se ne može mijenjati...
jel se može isključiti kako neka opcija da kad se ne javim, dakle propušten poziv da se toj osobi automatski šalje poruka i'll call later?
odi u izbornik -> alati (ili neki drugi folder) -> postavke -> telefon -> pozivi -> Odbij poziv SMS-om tu stavi Da i ispod imaš Tekst poruke i tu upiši što želiš da se pošalje kada odbijaš poziv SMS-om
E sad, kad te netko zove, ako hoćeš poslati SMS, onda samo pritisni onu tipku sa strane (za pojačavanje/smanjenje glasnoće) i lijevu touch tipku (bar mislim da je lijeva) i onda se poruka pošalje...
@Ico - pa valjda treba stisnut Ne na Odbij poziv SMS-om ako želi isključiti tu opciju(pretpostavljam da je lapsus, ali da ne shvati krivo
![]()
)
Hj, jel postoji mozda neki program koji bi se instalirao pa da zvuk bude jaci jer je stvarno pretih, sumnjam da se moze,ali opet pitam![]()
kratko i jasno ne,cekaj update od nokije
Zadnji uredio Hoc : 29-10-2008 u 18:46
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
sta bi to moglo sigurno popraviti to, ili si tog misljenja...
ja mislim da je zvucnik jednostavno takav da nema veze sa bilo cim
mislim da bi jedino novi firmware mogao "poglasniti" zvučnik, osim ako zvučnik sam po sebi nije tako tih.
slično iskustvo sam imao sa mp3 playerom.
sa softom za EU zvuk je bio dosta tih, kad sam stavio soft namjenjen za SAD, mp3 player je bio dosta glasniji...
možete se jedino nadati da je tihi zvučnik nekakvo softversko ograničenje...
sumnjam da bi moglo, bas mislim da je takav zvucnik, jer da moze odmah bi to napravili... samo mi nije jasno kako si je nokia mogla to dopustiti da za takav mobitel imaju takav minus, puno ih zbog toga bas ne zeli kupit taj mobitel
Eh, eh...
sve ti piše u sticky temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58055
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=811109&postcount=3
koristio sam verziju 5.0
jel mozda netko otkrio kako pojacati zvuk,iako je to nemoguca misija![]()
Pitanje stavljam ovdje makar bi moglo vjerojatno i u neku drugu temu. Postoji li neki program (i ako postoji kako se zove) koji bi upozoravao (zvucno) na propusten poziv ili neprocitanu poruku. Vi koji ste imali Motoroe cete odmah znati o cemu govorim. Dakle slicno kao sto ova Nokia ima vizualno upozorenje u formi promjene boje osvjetljenja tipkovnice, samo ja zelim da bude zvucno...
Pozz svima. Ako sam dobro skontao ovaj fon je napravljen za t-mobile? Ako je tako moze li se debrandirat da se koriste druge kartice?
Bookmarks