Pozdrav svima na forumu.
Prije tri dana sam nabavio v525 na VIP akciji za 191 kn i mogu reći da sam u principu zadovoljan (cijenom naročito), ali smetaju mi tri stvari: Vodaphone, sporost softwarea i nedostatak sms delivery reporta.
Dok rješavanje prva dva problema zahtjeva "kopanje" po mobu, za što imam mogućnosti (dobio sam usb kabel), ali još uvijek ne i hrabrosti, rješenje delivery reporta je prilično jednostavno.
E sad, ne želim se praviti pametan i otkrivati toplu vodu, jer je moguće da je to već objavljeno na ovom forumu, no vjerujem da će koristiti brojnim novim korisnicima (sudeći po redovima u VIP centrima) i novopridošlim na ovom forumu.
Za delivery report je dovoljno da na početku svake poruke upišete ! (uskličnik). Dakle, poruku za koju želite delivery report šaljete u obliku: !Tekst poruke.
Jedno pitanje: zna li netko koliko naplaćuju i zapravo da li uopće rade flashanje i flexanje u ovlaštenom servisu (RAM3 u ZG, ako se ne varam) i da li možda stavljaju verzije po želji? Ne da mi se gubit garanciju, još je rano za to...
Pozdrav i hvala na eventualnim odgovorima.
Boombadill

), ali smetaju mi tri stvari: Vodaphone, sporost softwarea i nedostatak sms delivery reporta.
, rješenje delivery reporta je prilično jednostavno.
Odgovori uz citat
Bookmarks