1. za naslov tvoje poruke... to je kao ime topica
2. ne,pri svakom slanju moras ukljucit delivery report
Imam V550 pa sam iso enejblad sms delivery report.Stvar stima ali me zanimaju 2 stvari.
1.u seem editoru ukljucio sam opciju sms receipt.ali nisam ukjljucivao opciju Sms subject.Za kaj je ta opcija?
2.Da li se moze nekako za stalno ukljucit opcija receipt da nemoram svaki put pri pisanju poruke ju ukljucivat?
Unaprijed fala
1. za naslov tvoje poruke... to je kao ime topica
2. ne,pri svakom slanju moras ukljucit delivery report
meni na e550 ja ta opcija vc tam bez editiranja seema ??Izvorno postao hrcko
da nije i tebi vec bila?
![]()
Nope.To je malo bezveze svaki put ukljucivat onda mi je lakse pisat usklicnike na pocetku poruke
Ajde da ne otvaram novi topic imam jos 2 pitanja:
1.di mogu podesit ono za message nakon koliko hocu da mi expire i takve stvari jer sam naso samo mms setup a pod message setup te opcije nisam naso?
2.Cini mi se da na v525 modelu pri paljenju moba uz onu uvodnu animacijju ide i zvuk,ako se ne varam?Ja taj zvuk nemam na svojoj v550.jel tako treba bit ili?
Unaprijed fala
1. ne znam
2. ni ja na v550 nisam imao zvuk, samo animaciju
Jedno pitanje off topic. Dal se moze povecati mjesto za poruke na mobiletu???
Prijatelj ima na svojoj v525@v600 za otprilike 50 poruka, ja imam za 80 a drugi prijatelj na e550 preko 100. Jel to stvar seem-a ili software-a i ako se moze kako da to promjenim?
Izvorno postao Mr.M
postavi da ti sprema na mobitel, imat ćeš 100 praznih mjesta...ako primjetiš da imaš znatno manje mjesta, probaj ugasiti mobitel, pa ponovno, a ako ni to ne pomogne, pomoći će master clear
Nije to problem. Sve sam ja to napravio i sprema mi na mobitel. Broj poruka mi je uvijek isti (80). Muci me to sto je na tri razlicita mobitela sa tri razlicita sw-a razlicita kolicina poruka koje moze spreemiti kao da je softverski ograniceno koliko da koristi memorije na mobitelu. Mislio sam da se nekako moze promjeniti tih 100 poruka mozda na vise. Bas mi i nema smisla da mobitel ima skoro 10 mb a samo 100 poruka moze spremiti. Znam da na siemensu jedna poruka zauzima 1kb i na taj nacin jednostavno puni memoriju mobitela. Sto manje zvukova i igara imas to vise mjesta za poruke.
a koliko imaš odlaznih poruka!?Izvorno postao Mr.M
na Motorolu stane 100SMSova, 20 igara, 100 slika, 100 melodija, to sam već davno izložio na forumu... debilno je, ali je tako! vjerujem da postoji negdje neki seem odgovoran za to, jer ipak nije stvar u količini memorije, već čisto u broju objekata. ali koji je to seem, nemam pojma. a da ga inađem, vjerovatno u šumi brojeva ne bih skužio gdje je to upisano!
Zbroj odlaznih i dolaznih mi je 80. Sad jel to 60 odlaznih i 20 dolaznih ili obrnuto isti vrag.Izvorno postao Inovator
Mozda nam se posreci pa neko pogodi gdje je, a ako pogodi molim da mi ta osoba na mail posalje prvih 7 brojeva koji mu padnu na pamet od 1 do 39![]()
Cuj u svakom slucaju hvala na informacijama. Sada barem znam da ne mogu nista napraviti.
kako da namjestim da mi snima na mobitel poruke?
V550 nova sve difolt-e pa vise nije..enejblan java app,diliveri i spremanje sms-a na mob
Flex verzija:SE7479AXXQ506F
S/W Version:R376_G_OE.66.OER
Izvorno postao hrcko
0032_0001, offset 40, bit 6: spremanje (0 mob, 1 SIM)
bas cu probat.kad to promijenim u seemu dali jos u mobu moram opciju neku ukljucit ili ce mi automatski spremat na mob? Unaprijed hvala
V550 nova sve difolt-e pa vise nije..enejblan java app,diliveri i spremanje sms-a na mob
Flex verzija:SE7479AXXQ506F
S/W Version:R376_G_OE.66.OER
Izvorno postao hrcko
to će biti dovoljno, sasvim. vidim da znaš uploadat seem, tako da daljnje upute nisu potrebne. pozdrav
Bookmarks