To i vrapci na grani znaju...
Pozdrav svima na forumu.
Prije tri dana sam nabavio v525 na VIP akciji za 191 kn i mogu reći da sam u principu zadovoljan (cijenom naročito), ali smetaju mi tri stvari: Vodaphone, sporost softwarea i nedostatak sms delivery reporta.
Dok rješavanje prva dva problema zahtjeva "kopanje" po mobu, za što imam mogućnosti (dobio sam usb kabel), ali još uvijek ne i hrabrosti, rješenje delivery reporta je prilično jednostavno.
E sad, ne želim se praviti pametan i otkrivati toplu vodu, jer je moguće da je to već objavljeno na ovom forumu, no vjerujem da će koristiti brojnim novim korisnicima (sudeći po redovima u VIP centrima) i novopridošlim na ovom forumu.
Za delivery report je dovoljno da na početku svake poruke upišete ! (uskličnik). Dakle, poruku za koju želite delivery report šaljete u obliku: !Tekst poruke.
Jedno pitanje: zna li netko koliko naplaćuju i zapravo da li uopće rade flashanje i flexanje u ovlaštenom servisu (RAM3 u ZG, ako se ne varam) i da li možda stavljaju verzije po želji? Ne da mi se gubit garanciju, još je rano za to...
Pozdrav i hvala na eventualnim odgovorima.
Boombadill
Sorry IggXy, očito nismo sa iste grane. Meni je ovo prvi mob koji nema delivery report, pa eto, ponovih rješenje za one koji granu dijele sa mnom.
Mozda ne bi bilo lose da se malo raspitas i uputis u problematiku prije no sto pocnes davati savjete. Znam da si imao najbolju namjeru ali ovo s reportom je smjesno...
Ne razumijem što je smiješno?
Nije ni bilo namjenjeno znalcima poput tebe. No drago mi je što sam te razveselio takvom banalnošću.Izvorno postao CabDriver
Da, raspitao sam se i saznao upravo to što sam u postu i napisao, a zatim i zaključio da postoje ljudi koji to još uvijek ne znaju.
I nemaš pojma o mojim namjerama, jer da iskreno misliš da sam imao najbolju namjeru, ne bi poslije napisao da je sve to smiješno.
Hvala na komplimentu, ali ne smatram se znalcem. Nisam se razveselio, nemam emocija prema skupu rijeci na monitoru.Izvorno postao boombadill
Ovaj forum slovi kao jedan od strucnijih u RH (s pravom ili ne - u to ne ulazim); logika nalaze da ljudi koji ga posjecuju ipak znaju neke osnovne stvari, cak i oni koji prvi put posjecuju ovu stranicu imaju neko predznanje. Samo su ocito dovoljno samokriticni pa nemaju takav senzacionalisticki pristup.Izvorno postao boombadill
Smijesan mi je bio pristup, ne tematika. I to simpaticno smijesan, ne podrugljivo. Mozda bi bilo bolje da sam na kraju stavioIzvorno postao boombadill
ali sam zaboravio. I zbog toga se ispricavam.
Kad je već spomenuo za VIP, za T-mobile je status report *R* ako još tko nezna (barem je taj bio)
Gle CabDriver, možda svi mi odavno znamo tu foru s uskličnikom, ali ovaj forum kao prvo nije namjenjen samo znalcima i 'stručnjacima', dapače, siguran sam da hrpa članova koja se registrirala na ovaj forum ima neki banalni problem ili 'glupo' pitanje (spomenut ću onu staru 'nema glupih pitanja, samo glupih odgovora'), ali ovaj forum je namjenjen njima isto kao i onima sa širokim poznavanjem tematike, koji su tu BTW ne da se 'smiju' već da pomognu. Vjerujem da nisi htio uvrijediti boombadilla, no ipak imaj na umu da ono što je tebi banalno može nekome biti novost i riješenje problema pa se molim te drugi put suzdrži postova tipa:Mozda ne bi bilo lose da se malo raspitas i uputis u problematiku prije no sto pocnes davati savjete. Znam da si imao najbolju namjeru ali ovo s reportom je smjesno...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ovako dame i gospodo. Ukoliko nekom članu foruma ne možete pomoći u vezi upita molio bih da sene upuštate u diskusije tipa " pa kako to ne znaš i daj se prije toga raspitaj pa se onda javi na forum". Ovaj je forum i zamišljen tako da članovi foruma koji imaju znanje o nekoj problematici da upute članove koji imaju pitanje vezane uz to. Evo stvarno kada se pogleda ovaj Thread čovjeku dođe muka.
boombadill je tražio malu pomoć i onda je bio ispljuvan da kako to ne zna.
Sorry dečki ali ubuduće će takvi postovi letiti u smeće.
Pozdrav
dobar grah daleko se čuje
Gledajte ovako, meni nije bila namjera covjeka popljuvat, samo sam prigovorio na pristup a ne na tematiku i da vam se da citat to bi vam bilo jasno i ne bi se ovako uzaludno prepucavali oko niceg... I slobodno pobrisi ako imas ovlasti, ni meni se ovo ne svidja...
sada bi mogli konačno usljediti konkretni odgovori na konkretno pitanje.
Evo konkretni odgovor: editiranje seema 0032_0001. Imaš na vrhu Moto foruma post o editiranju seemova pa vidi tamo za detaljne upute. Čas posla, actually.
P.S.
Slažem se u potpunosti sa moderatorom
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
evo ja sam jos jedan korisnik navedene motorole...zadovoljan sam sa svime osim izvjescem poruke,brzinom moba te sto mob ne moze u isto vrijeme zvonit i vibrirat..
Sto se tice softvera nema bas nade promjene jer je ovaj softver koji je na toj motoroli nova verzija (mislim nema nade da ti garancija ostane)
Poslao sa mail Ram-u 3 i odgovor je bio svaka promjena unutar softvera povlaci gubitak garancije a oni stavljaju u tu motorolu samo softver koji je namjenjen toj motoroli..znaci ni sa jednim softverom nece biti brza..
E da pitao sam za izvjesce poruke i kazu da je to zastupnik koji je uvezao te mobitele trazio mobitele bez tih funkcija...(tj.nije trzio tu funkciju)
Da...to sve stoji. Ali stoji i da, ako te nije pretjerano briga za garanciju, možeš puknut gore software od v600 i imat brži mob s više funkcija. Plus seem editing...
Al' kad se već dopisuješ s Ram3, 'ajde ih priupitaj koliko bi koštalo ako treba stavit software na mob (rewcimo, ne radi iz nekog razloga), a da stvar nije pod garancijom. Jer negdje mi je ostalo u pamćenju da se govori o nekih 100kn. Tipa, za 100kn ti stave gore njihov originalni SW, pa onda opet imaš njihovu garanciju od godinu dana, il' koliko već je...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
pa zastupnik je ram3 onda su oni to naručili.
to je tak na VIPu!
Bookmarks