Potaknut brojnim funkcijama i mogučnostima mobilnih telefona rekoh ajde da pitam Vas korisnike za što najčešće koristite svoj mobilni uređaj, bio on Smarthphone, PPC ili obični mobitel. Dali iskoristite svoj mobilni telefon maksimalno ili sve ostaje na osnovnim funkcijama, bez obzira na njegove mogućnosti. Dali među nama ima koji hardcore user?
Evo par onih funkcija/mogućnosti najzastupljenijih kod mobitela. Naravno vi možete dodati i nešto svoje, vama ili vašem telefonu specifičnog.
glasovna komunikacija,
poruke (SMS, MMS),
e-mail,
orgasnizator (to-do, memo, notes...),
video komunikacija,
IM,
VoIP,
mp3 – video player,
Internet (WiFi),
GPS navigacija,
alarm,
office,
igre,
ostalo,
Tako ću prvi ja navesti svoje navike korištenja, one najšešće skoro pa svakodnevne.
Znači ujutro me prvo probudi Alarm mobitela. Kalendarske zapise također koristim, svakodnevno na mobitelu, najčešće kao podsjetnike na razne događaje/situacije. Skoro pa svakodnevno se spajam na Internet mobitelom preko WiFi-a te kada sam spojem pregledam e-mail, surf Netom, povremeno komunikacija preko IM klijenta. Naravno mp3 player također skoro pa svakodnevno koristim (video player NE), kao i povremeno ubijanje dosade igranjem igre (samo Tetris). Te naravno SMS i glasovna komunikacija.
Od ostalog za izdvojiti povremeno, mobileOffice (mWord) te PDF reader.

Odgovori uz citat
Bookmarks