Daj , molim te, od kuda ti takav zaključak? Zbog hrpe modela koji još nisu u prodaji, pa taj sistem izbacivanja hrpe raznih modela za sve i svakoga radi Nokia već par godina i lagano gubi tržište. Uostalom, tržište je nepredvidljivo.
evo ljudi svi modeli motorole, i stari ajme sta su odlicni... nokia i sony ne izdaju skoro nista novo sta valja sony izdaje samo s700, jedan jedini model, Ja mislim da ce motorola bit glavna na nasem trzisu
http://www.mobilnisvet.com/proizvodjac/4/Motorola
a moga bi i samsung rasturat jer izdaje dosta novih modela
http://www.mobilnisvet.com/proizvodjac/9/Samsung
motorola ili samsung ce bit ono sta je nokia bila prije 4-5 godina.. kad je vladala trzistem s 3310 i 8310 ...
Daj , molim te, od kuda ti takav zaključak? Zbog hrpe modela koji još nisu u prodaji, pa taj sistem izbacivanja hrpe raznih modela za sve i svakoga radi Nokia već par godina i lagano gubi tržište. Uostalom, tržište je nepredvidljivo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Neće tako lako prestići Nokiu koja je još najpopularnija kod nas, a i u svijetu.
ma da pogledajte samo modele od nokie koje izlaze nove? al sljaka nisi cita da je nokiji pala prodaja ... a nakon ovih novih preklopnih past ce jos i vise... a i ne najavljuju nista novo sta je dobro.. .
ma tribaju se trgnit u nokiji malo .. a ne izbacivat neke mobitele preklopne nek nastavi ovo u cemu su najblji .. nepreklopnim modelima... a ne uvaljivat neki tamo model za velike pare koji je izradjen od titana i nekih skupih materijala, da je i od zlata ko ga sljivi kad je softvare bezveze i nema dobar ekran a kemeru uopce ne posjeduje..
a sta se tice motorola... pa covice ogledaj sta je to sve novi modeli novi dolaze.. i poboljsane verzije umisto v500 dolazi v555, umisto v600 dolazi v620... i ja san se napokon odlucija na v500 al se dogodija veliki shit... kupija bi u ducanu .. al u splitu su rasprodane svugdi bas u svim trgovinama samo se prodaju v525.. al to ne bi uzeja ni da san lud... a susjed od prijateljice koji radi u firmi sta uvozi motorole za nase trziste veli da su v500 narucili prije misec dana i da uopce nije dosla i najvjerovatnije nece ni doc.. sto znaci da je split bez tih mobitela do daljnjeg.. i di da ja to sad nabavin?i tako sad lipi moji ja osta bez mobitela.. al cekat cu ja na neke nove modele ako ne dodje v500 :-)
i motoroli v555 ce bit dodana mogucnost da se gledaju ili snimaju filmovi. i imat ce EDGE ... a v620 da se snimaju filmovi
Motorola zeli preuzeti trziste samsungu,ali je jos uvijek prati los imidz.A tim izbacivanjem novih modela sumnjam da ce nesto uspjet.
A ti mate si dosadan o tome kako su preklopni ruzni,to je Nokia ucinila da malo prosiri trziste jer ga polako gubi shvati kao->ocajnicki pokusaj!
Ajde lipi moj čovik, pročitaj još jedanput ča san napisa.Poslao: mate
ma da pogledajte samo modele od nokie koje izlaze nove? al sljaka nisi cita da je nokiji pala prodaja ... a nakon ovih novih preklopnih past ce jos i vise... a i ne najavljuju nista novo sta je dobro.. .
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
molim bez vrijednja drugih clanova foruma...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
jašta
Bookmarks