Lijepo izgledaju. Pogotovo ovaj PEBL V6. Baš mi se sviđa
evo u podnožju posta možete pogledati prve shotove novih modela, koji kod nas dolaze najvjerovatnije u zadnjem kvartalu ove godine!!! neki su već viđeni kao prototipovi, a sad ih sve čeka masovna proizvodnja
slobodno komentirajte!
E1060
V360
E378i & v235
E1120
PEBL V6
RAZR
![]()
Slažem se, a i ovaj crni RAZR djeluje prilično skulirano.Izvorno postao cyberphere
Ostatak mi je li-la
um caruje dundo maroje!
a ovaj e1120 me podsjeca na sx1 pomalo...Izvorno postao Night Hawk
lijepe pile!baš kako kaže jdabic1 malo mi sliči na sx1 ustvari isti mi je!
da, vrlo mu je sličan, no i Nokia je jedno vrijeme furala taj dizajn.Izvorno postao sibir
uglavnom, cilj Motorole za ovu godinu je, kažu, vratit se na broj 2 u svijetu, a zatim probati preuzeti vodeću poziciju!
Uzet ću si E1120 makar moro pokrasti državu. Kad sam vidio mob pao sam na guzicu, a još njegove funkcije, previše, već se znojim i sav drhtim!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Lega, WOW, ma koji god da imam pjevo bi....mobachi su baš strava....a da ne pričam o ovome V6...pila!!!!
mobovi su strava,a najbolji su E1060 i v6
Mene pere E1120. Izgled mi je STRAVA!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
MENI JE NAJBOLJI MPx200,prava strava!!!!
Za mene postoji samo taj divan mobač!
dobro,dobro,pa irena nećemo sad pretjerivati...
Znaš kako kažu Svatko hvali svog konja, he he!
ajmo dečki (i cure) kontam da je dosta ovoga.....gori ste od političara...samo istjerujete svojeja bi ovo LOCK
da na ovim mobitelima nepiše MOTOROLA kladim se da bi 90%ljudi reklo da su to siemensi i samsung!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
Nemoj tako stari, ovaj topic je i otvoren zato da ljudi daju svoje mišljenje o novim modelima, koliko god navijački ispaloIzvorno postao BlueNeon
![]()
um caruje dundo maroje!
Pa Forum dolaze od latinske riječi i znači mjesto gdje se ljudi sastaju, i razmjenjuju ideje, u to vrijeme to su bili različiti trgovi, danas je to INTERNET!Izvorno postao BlueNeon
Cilj foruma je da dođe do razmjene mišljenja a to padrazumjeva i ne slaganja!![]()
![]()
ma nemojte me krivo shvaćati...ali meni se čini malo već glupim što postoji tema u kojoj svatko dođe i 3 puta napiše ''ovaj mob je super, becouse...''inač sve ostalo je 5, kontam da je forum tu da sam postavljaš svoja mišljenja...evo ja sam ga upravo postavio![]()
pozdrav
di mogu procitat specifikacije za ovaj PEBL? meni je strava...
Izvorno postao igl
Pogledaj ovdje
http://www.gsmarena.com/motorola_v6-1077.php
Ja bi ipak uzeo V3...to je provjereno dobra roba:-)
Bom Chicka WahWah
E ne vjerujem, E1120 ima 3 megapixelnu kameru!!!!! pao sam sa stolca kad sam procitao.
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
I ak zna koji k bi trebalo znaciti "barcode scanning"? to pise u opisu E1120, mislim pa nije valjda ono da odem u konzum pa si skeniram mlijeko u tetrapaku...
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
Jok rista, vidi ođe:Izvorno postao brada
experience the benefits of quick access to product information and services by capturing and sending barcodes with bar code scanning available on the model E1120*.
*Network, subscription, and service provider dependent feature. Not available in all areas.
um caruje dundo maroje!
Bookmarks