Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 21 od 21

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koji program mogu instalirati na moj Hp Ipaq Rz 1710 za GPS

Imam Hp Ipaq Rz 1710 sa GPStrbao bi neki program za GPS samo neznam koji i di mogu to nabaviti.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zavisi za sta ti treba.Imas puno programa za GPS, auto navigacija, pomorska navigacija ili navigacija za rekreativce ( pjesacenje ).Sto se tice nabavke mozes ih kupiti ili pokusati sa nekom piratskom kopijom
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL Pregledaj post
    Zavisi za sta ti treba.Imas puno programa za GPS, auto navigacija, pomorska navigacija ili navigacija za rekreativce ( pjesacenje ).Sto se tice nabavke mozes ih kupiti ili pokusati sa nekom piratskom kopijom
    --------------------------------------------------------------------------------

Novvi sam u tim vodama pa mi izvini ako nesto ne ide sa forumom. ja imam Hp Ipaq Rz 1710 sa GPS. I sa windows mobile 2003 SE. treba mi za auto navigaciju dobio sam s njime Via Michelin sa programom MapSonic ali je problem sta nemaju Hrvatsku kartu pabi nesto instalirao sa HR i Program.Samo neznam di to da pronadem i ako je moguce da se skine sa neta. I di ima to za kupiti.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa koji windows imaš na njemu (za početak to napiši),ako se nevaram trebao bi biti windows mobile 2003 pa od tud počneš,ako ti se neda čekat nas da ti pomognemo uvijek možeš sam potražit
    http://forum.ppcwarez.org/viewtopic....=cardinale+2.3

moraš kliknut na link potvrd sa i agre pa zatvori prozor pa ponov klikni na moj link da vidiš sve programe jer prvo ti dojde prozor sa upozorenjem kojeg samo stisneš i agree ali te tad baci na pocetnu pa moraš jos jednom stisnut na moj link da proradi

moja preporuka stavi na svoj pda wm5 ili wm6 i instaliraj si cardinale 2.3 ili 2.0 ili igo 8 i bit češ zadovoljan za početak
    Zadnji uredio Hoc : 16-02-2008 u 21:23
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Hoc Pregledaj post
    pa koji windows imaš na njemu (za početak to napiši),ako se nevaram trebao bi biti windows mobile 2003 pa od tud počneš,ako ti se neda čekat nas da ti pomognemo uvijek možeš sam potražit
    http://forum.ppcwarez.org/viewtopic....=cardinale+2.3

moraš kliknut na link potvrd sa i agre pa zatvori prozor pa ponov klikni na moj link da vidiš sve programe jer prvo ti dojde prozor sa upozorenjem kojeg samo stisneš i agree ali te tad baci na pocetnu pa moraš jos jednom stisnut na moj link da proradi

moja preporuka stavi na svoj pda wm5 ili wm6 i instaliraj si cardinale 2.3 ili 2.0 ili igo 8 i bit češ zadovoljan za početak
    Novvi sam u tim vodama pa mi izvini ako nesto ne ide sa forumom. ja imam Hp Ipaq Rz 1710 sa GPS. I sa windows mobile 2003 SE. treba mi za auto navigaciju dobio sam s njime Via Michelin sa programom MapSonic ali je problem sta nemaju Hrvatsku kartu pabi nesto instalirao sa HR i Program.Samo neznam di to da pronadem i ako je moguce da se skine sa neta.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HP gps

Novvi sam u tim vodama pa mi izvini ako nesto ne ide sa forumom. ja imam Hp Ipaq Rz 1710 sa GPS. I sa windows mobile 2003 SE. treba mi za auto navigaciju dobio sam s njime Via Michelin sa programom MapSonic ali je problem sta nemaju Hrvatsku kartu pabi nesto instalirao sa HR i Program.Samo neznam di to da pronadem i ako je moguce da se skine sa neta.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nisi nisat pogrijesio,sve u redu,moja je preporuka da stavis wm6 na njega,ali ako neces evo ti prijedloga,nisam siguran ali probaj imaš u ovom djelu foruma topic koji se zove igo8 (tamo ti je sve pojasnjeno)
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53514
    probaj njega instalirati a ako on neproradi (nisam siguran dali ce ga 2003 pokrenut) za ovo sam siguran da ce ga 2003 wm pokrenuti (igo 2006)
    http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?t=19745&start=0
    onda bi trebo raditi tomtom6 na tvom
    http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=38&t=31711
    -mislim pogledaj malo po tom forumu ako tam ne nađeš što želis nebudes nigdje naso bolje,a druga stvar je besplatno je,kaj bus bezveze uzimo program i platio puno kad ima besplatno
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako, sto se tica programa stavi IGO 2006 on ti je odlican i za svijet i za nasu zemlju.Uz sve to ima navodjenje na hr jeziku i menu na hr jeziku.IGO8 nemoj stavljati jer se radi o demo verziji i nije bas najbolja.Ako hoces staviti samo navigacuju za ceste u HR onda ti je najbolji Mireo Cardinale 2.3.Linkove ti je dao Hoc.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako, sto se tica programa stavi IGO 2006 on ti je odlican i za svijet i za nasu zemlju.Uz sve to ima navodjenje na hr jeziku i menu na hr jeziku.IGO8 nemoj stavljati jer se radi o demo verziji i nije bas najbolja.Ako hoces staviti samo navigacuju za ceste u HR onda ti je najbolji Mireo Cardinale 2.3.Linkove ti je dao Hoc.
    Bok sori reci ces da nemem pojma. Molim te di mogu skinuti taj IGO 2006 i karte ako moze link.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako se instalira IGO2006 i neznam kako se Crecira za PDA?????

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa dao sam ti linkove,tamo ti je to pojašnjeno do zadnje sekunde procesa instalacije,ali eto ako ti se neda naso ja,stavio sam cardinale 2.0 jer nisam siguran dali ce ti radit 2.3 to bi raul možda bolje znao a uostalom nisam ga našo cim ga nađem stavljam ti na net

ViaGPS 2.0 Cardinale:

http://rapidshare.com/files/17181232/vgc.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/17181233/vgc.part2.rar

I-GO 2006

http://rapidshare.com/files/17194139/ige.part1.rar
    http://rapidshare.com/files/17196934/ige.part2.rar
    http://rapidshare.com/files/17200362/ige.part3.rar
    http://rapidshare.com/files/17208160/ige.part4.rar
    http://rapidshare.com/files/17213784/ige.part5.rar
    http://rapidshare.com/files/17218138/ige.part6.rar
    http://rapidshare.com/files/17222124/ige.part7.rar

hr karta 2006:

http://rapidshare.com/files/13479687/Cr.rar

eto...

--evo našo i cardinale 2.3 tj.viaGPS 2.3
    http://rapidshare.com/files/80991705...oatia.zip.html

-da ti odmah pojasnim postupak instalacije za cardinale 2.3 jer ces opet pitat kako to ide
    -unrar file koji si dobio
    ima u tom file-u dosta drugih programa,ako se nevaram untra zip su jos zipovi ostalih programa,oni ti netrebaju,uostalom vidjet ces cardinale 2.3
    izvadi memorijsku
    na memorijsku karticu stavljas cijeli program cardinale 2.3 tj.samo copy paste
    stavis karticu natrag u uređaj
    i samo pokrenes
    Zadnji uredio Hoc : 20-02-2008 u 09:25 Razlog: našo cardinale 2.3

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BOK uspio sam skinuti konprimirano folder i otvorio cardinale exe to sam kopirao na SD ali kada pokrenem neide mozda sam nesto fulo

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    krivo si me valjda shvatio,kad sam mislio na file cardinale 2.3 nisam striktno mislio na file cardinale.exe vec moras prebacit ove sve filove na karticu
    svi file-ovi koje moraš prebacit
    ovako to izgleda na mobu tj.na sd kartici samo to prebaci gore poslikane filove na sd itreba raditi

barem mislim da si u tom pogrijesio,ako ovo neradi javi se pa da dalje rješimo stvar
    uzivaj

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    krivo si me valjda shvatio,kad sam mislio na file cardinale 2.3 nisam striktno mislio na file cardinale.exe vec moras prebacit ove sve filove na karticu
    svi file-ovi koje moraš prebacit
    ovako to izgleda na mobu tj.na sd kartici samo to prebaci gore poslikane filove na sd itreba raditi

barem mislim da si u tom pogrijesio,ako ovo neradi javi se pa da dalje rješimo stvar
    uzivaj
    SUPER uspio sam radi smo imam problem sve se pokrene i kada krenem sa autom se blikira i moram resetirati PDA. Neznam dali je greska do njega ili programa. Sta znas kako se instalira IGO2006

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa i meni zna tu i tam zblokirat,neki put bez greske radi a neki put neznam što mu bi,nisam siguran kako je složen ovaj 2006 tj.koji su datoteke u njemu,moro bi skinut i pogledat,jer ja koristim i-go 8,i meni super bez greške radi,a svi tvrde da je demo product,meni radi,ali ako se nevaram postupak za 2006 ide ovako
    sve prebacis na sd
    instaliras i-go 2006 preko sd kartice tj.pda ga instalira
    onda trebo bi biti crack u tim datotekama da ti napravi i-go.exe crackiran (to radis na kompu)
    i samo zamjenis na sd kartici stari exe sa tim
    barem mislim da bi tako trebalo

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa i meni zna tu i tam zblokirat,neki put bez greske radi a neki put neznam što mu bi,nisam siguran kako je složen ovaj 2006 tj.koji su datoteke u njemu,moro bi skinut i pogledat,jer ja koristim i-go 8,i meni super bez greške radi,a svi tvrde da je demo product,meni radi,ali ako se nevaram postupak za 2006 ide ovako
    sve prebacis na sd
    onda trebo bi biti crack u tim datotekama da ti napravi i-go.exe crackiran (to radis na kompu)
    Sori mi mozes objasniti kako se krekira za PDA za konp znam ali za ovo ne i neznam di da ga instaliram????????????????????????? Sta kazes za TomTom?

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sve prebacis na sd
    Pozdrav uspio sam instalirati IGO na moj HP RZ1710 pokrenuo preko CRECA i ubacio kartu hr radi sve vidi se karta izgleda sve OK ikada idem na opciju GPS Status idem na trazi i pronade GPS ljeva doljnja zaruljica trepti zeleno i na trakicama na desnoj strani pronalezi 6 setelita mozda i vise i sada dolazi problem da indikator gdje je nacrtana antena svjetli crveno i daje da nema signala a seteliti se vide i treperi zeleno svjetlo kada sam pretisnuo da mi trazi GPS napisalo je GPS uspjesno pronaden isprobavao sam sve i svasta ali bez rezultata.Unaprijed zahvaljujem na pomoci.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?t=19745&start=0 na ovom linku ti je sve objasnjeno

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav uspio sam instalirati IGO na moj HP RZ1710 pokrenuo preko CRECA i ubacio kartu hr radi sve vidi se karta izgleda sve OK ikada idem na opciju GPS Status idem na trazi i pronade GPS ljeva doljnja zaruljica trepti zeleno i na trakicama na desnoj strani pronalezi 6 setelita mozda i vise i sada dolazi problem da indikator gdje je nacrtana antena svjetli crveno i daje da nema signala a seteliti se vide i treperi zeleno svjetlo kada sam pretisnuo da mi trazi GPS napisalo je GPS uspjesno pronaden isprobavao sam sve i svasta ali bez rezultata.Unaprijed zahvaljujem na pomoci.

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

GPS IGO neradi pomoc

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.probaj otvorit jednu temu a ne napisat problem ovdje i jos onda otvorit novi topic
    2.jeli se nalaziš u području gdje ima gps signala (prepostavljam da da ali moram naglasit)
    3.ako si uspio nac gps uređaj probaj kad ti ga nađe i veli da je uspjesno pronađen otici na onaj dio gdje traži satelite gdje ti treperi zeleno i traži 6 onih sa desne strane satelita,pričekaj 5 minuta sve dok ti nenapiše status (pojavit če ti se do onog što svijetli tj.treperi zeleno) napisat če nešto tipa brzina i jos nesto (neda mi se gledat sad u pda) kad ti to nađe i pokaže otiđi u map i tamo bi morala biti strelica tvoje kordinacije odi u meni u search i nađi lokaciju po želji,kada nađe pisat če ti sastrane navigate to i to stisni i onda če te navodit do tog mjesta (ja ga obično ostavim u autu nekih 10 minuta prije nego što idem da se ljepo sabere i nađe gps poziciju,treba mu barem 5 minuta mirovanja da te nađe)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. ne mogu instalirati crysis
    By Ifrit in forum Igre
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 09-10-2008, 22:11
  2. Hp Ipaq Rz 1710
    By Peronospora in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 09-02-2008, 22:50
  3. Upomoc Hp Ipaq Rz 1710 Gps
    By Peronospora in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 09-02-2008, 22:22
  4. K550im ne mogu instalirati igre
    By gd2_123 in forum Općenito
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 20-01-2008, 12:47
  5. Problem: ne mogu instalirati Windows XP!
    By nijala in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 27-01-2007, 19:19

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove