Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 26

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Motorola forum - MRTAV?

Poštovanje!

Kao prvo, da ne bi bilo zabune, ne bi htio niti jednog moderatora dotičnog foruma spominjat jer ih poštujem i jer su mi kolege.

Uglavnom, nema se šta puno pisati, nego samo želim reći da je motorola forum doslovno mrtav. U zadnjih mjesec dana pratim forum i nabacim koji post, pomognem ako mogu, ali koliko vidim, po 12 sati ne vidim niti jedan post u tom dijelu cijelokupnog foruma.

Uglavnom, prije par mjeseci sam dnevno vidio barem dvije teme, a sad vidim dnevno možda 3-5 postova... mislim, obožavam motorole, trudim se da pomognem, ali vidim da ljudi ništa ne pitaju više. ima toliko toga novog što se tiće motorole...

neki dan sam otvorio temu sa puno flasheva koji se ne mogu naći bilo gdje. nitko se nije oglasio. sve mi je to čudno.

moto forum je uvijek bio na snazi. zanima me, konačno, u ČEMU JE STVAR!?

Žao mi je što propada toliko dobar forum....

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    galaxy s
    Operater
    V.I.P.
    Bodovi
    9.796
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Bodovi: 9.796, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne baš konkuretni mobiteli od strane motorole na našem tržištu .
    www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
    moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2004
    Mobitel
    Galaxy S4 I9505
    Operater
    V)(P
    Bodovi
    22.664
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Bodovi: 22.664, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je bezpotrebno o teme i govorit... Ljudi se okrecu drugim mobitelima, zasitise se motorola.
    Takoder ni ponuda na trzistu nije sto je prije bila, a novi modeli ne izlaze cesto ko prije. Ocito nam je postalo dosadno mijenjat softwere, ljudima je lakse kupit novi mobitel...
    Ja sam takoder prije godinu dana bio jako redovit na motorola forumu a cim sam promijenio mobitel niti jedan put vise nisam dosao na taj forum.
    FORD FOCUS RS500

I like it!

31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako nema nitko nista pametno pitati bolje da nema postova! Na Nokia forumu svako malo netko pita: "Sta da radim potrosila mi se baterija?" A mozda su se malo i zasitili!?
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja uopće ne kužim poantu teme. Vjerovatno postoji mnogo razloga zašto ljudi ne postaju toliko u tom podforumu. Da je problem tehničke priprode samog podforuma, onda u redu, ali ovako kao da pitamo zašto ljudi manje kupuju azijske automobile od europskih.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GoGs, gledaj to s vedrije strane-manje posla za tebe.
    Inače nisam bio nikada Moto-ljubac. Jedina Moto koju sam imao bila je w 366 ili tako nešto, zbog koje sam zaradio ban na ovome forumu jer sam je greškom stavio kao oglas u tematski podforum.
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    GoGs, gledaj to s vedrije strane-manje posla za tebe.
    Inače nisam bio nikada Moto-ljubac. Jedina Moto koju sam imao bila je w 366 ili tako nešto, zbog koje sam zaradio ban na ovome forumu jer sam je greškom stavio kao oglas u tematski podforum.
    hehe, dobar si

kažeš manje posla za mene? a kad sam ja postanje i aktivnost u motorola forumu smatrao kao posao? to je meni zanimljivost, gušt i ljubav prema motorolama.

Forum naočigled propada i jednostavno mi je žao. Ljudi dođu i nešto pitaju, i moraju cijeli dan čekati da se odgovori u temu.

Sjetio sam se dana kad sam se prvi put registrirao. Bio sam toliko nestrpljiv za odgovor da sam napravio 4 posta zaredom. Ono, bila je hića, od kolege sam mob sjebo i nitko mi nije odgovarao "kažem nitko" a dobio sam konačan odgovor sa riješenim problemom u mislim jedno 2 sata. A sad ljudi ne dobiju odgovor po 3 dana. Mislim da je to smješno.

A najgore u svemu je to što ima toliko novosti u moto svijetu, toliko hacka, novog moddinga i svega, a ništa se ne posta u forum.

Nikako da netko nešto zakomplicira u tom forumu sa nepredvidivim pitanjem pa da se konačno otvori "ono" nešto novootkriveno o motoroli. A toga ima par tona posvuda.

A koliko vidim, nema od nikuda interesa da se oživi. Žalosno jako...

EDIT: evo, iskopao sam tu svoju famoznu prvu temu... ah, nostalgija me hvata
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10272

malo sam se prevario, prošlo je duže vremena za odgovor, ali uglavnom sam ga dobio u toku jednog poslijepodneva pa do navečer. Zaključeno sa tvrtkovim postom.

Nadam se da ste sad skužili o čemu pričam.

Zadnji uredio GoGs : 16-11-2007 u 04:44

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Evo i mojih nekoliko slova na temu:

Neki bi trebali shvatiti da svaki podforum ovog foruma ima neke svoje životne faze, ima doba kad je totalno aktualan, a postoje i totalna "banana" razdoblja. Ovo je, valjda jedno od tih.

Sama koncepcija foruma, po meni nema neku zamjerku, forumašima je sve servirano u sticky temama, oko kojih sam se svojedobno zbilja trudio, da bih ljudima kasnije bilo što lakše naći info. Prvi smo uveli Molbe/zahtjeve za fileove i mnogo toga drugog. Mnoštvo ljudi se ni ne registrira, već kroz te sticky teme nađe sve što im treba, pa je i to jedan od razloga manjoj dinamičnosti. E, sad, moram nešto istaknuti; Mod tim tog foruma nije onaj koji pokreće forum, mi samo moderiramo, držimo red, po meni bi bilo suludo da samo mi sudjelujemo u radu tog foruma. Cilj nam je bio da se u rasprave uključuju i drugi, da ne budemo mi svakom loncu poklopac, mene je osobno više bilo sram da je moj barem jedan post prisutan u svakoj temi. S vremenom su se pojavili još neki ljudi koji razumiju neke stvari i nije više bilo potrebe da se mi uključujemo non stop, već samo po potrebi. Osobno se bavim mobitelima nešto više od regularnih korisnika, te bih mogao na svaku temu nešto pisati, ali to nije one man show. Svi koji su mi se obratili, privatno dobili su pomoć, s mnogima sam i poslovno surađivao, uvijek pokušavajući biti max korektan, to se i sam pokretač ove teme uvjerio, nekoliko puta. Isto tako, BD iznimno dobro poznaje tematiku, te bi se mogle tako podijeliti uloge, ali ne vidim smisao toga. Forum čine ljudi, što više njih to bolje. Svatko tko želi pomoći, pridonijeti, pokrenuti, aktivirati ovaj ili neki drugi podforum, može to činiti samoinicijativno, ali i na način da se obrati modovima sa prijedlozima, svaki dobar će biti proveden, to je sigurno. Svatko od vas ima to pravo i može to činiti, bez obzira na svoj status na forumu!

Forum nije zapušten, niti išta slično, već su se žiže zbivanja preselila na neka druga mjesta, recimo SE, što je posve opravdano s obzirom na stanje na tržištu i prodajne rezultate Motorole. BD i ja tu ne možemo ništa.

Također, forum nije chat, te nemojte očekivati da netko sjedi kraj PCa i čeka baš svaki post na koji će odgovorit. U posljednje vrijeme se zna dogodit da novi useri otvaraju teme koji su prožvakane puno puta, pa valjda i zbog toga mnogi odluče preskočiti iste.

Iako Motorola stalno unaprijeđuje modele, bazirajući ih na novim platformama, ne događa se nikakav boom pomak, jer je više riječ o HW detaljima, koji ne utječu pretjerano na user interface, pa se više ne odvijaju silne diskusije i zanimanja oko novih gadgeta, kako je to nekoć bilo sa legendarnom triplet i V serijom, kad smo svi zajedno otkrivali nove stvari. Sad se sve nekako događa po inerciji i treba pričekati nešto što će nas opet sve dovoljno zaokupirati, da bismo imali dnevno po 20ak novih tema.

Meni je drago da se GoGs brine oko tog podforuma, al i on bi, kao i svi mi zajedno, trebao biti strpljiv do novih zbivanja... U međuvremenu, budi apsolutno slobodan, kao i dosad uostalom, sudjelovati koliko možeš i kako možeš u tom dijelu, ako trebaš neke smjernice, pomoć i sl. od nas koji forum održavamo, nemoj se ustručavati.

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoGs Pregledaj post
    Poštovanje!

Kao prvo, da ne bi bilo zabune, ne bi htio niti jednog moderatora dotičnog foruma spominjat jer ih poštujem i jer su mi kolege.

Uglavnom, nema se šta puno pisati, nego samo želim reći da je motorola forum doslovno mrtav. U zadnjih mjesec dana pratim forum i nabacim koji post, pomognem ako mogu, ali koliko vidim, po 12 sati ne vidim niti jedan post u tom dijelu cijelokupnog foruma.

Uglavnom, prije par mjeseci sam dnevno vidio barem dvije teme, a sad vidim dnevno možda 3-5 postova... mislim, obožavam motorole, trudim se da pomognem, ali vidim da ljudi ništa ne pitaju više. ima toliko toga novog što se tiće motorole...

neki dan sam otvorio temu sa puno flasheva koji se ne mogu naći bilo gdje. nitko se nije oglasio. sve mi je to čudno.

moto forum je uvijek bio na snazi. zanima me, konačno, u ČEMU JE STVAR!?

Žao mi je što propada toliko dobar forum....
    ...vidi se da ne pratiš cijeli forum, nego samo određeni (ali me nemoj krivo shvatit ) - pogledaj Siemens, tj. benq siemens podforum - također zatišje...ali nitko se ne buni, takva je trenutna situacija...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK, samo kaj su Siemens i Benq Siemens tvrtke koje su zatvorile svoje odjele za proizvodnju mobitela.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma ne miruje samo motorola...
    rekao bi da cijeli forum pomalo miruje (osim oglasnika, čast nekim izuzecima (SE, Nokia, računala) ), u odnosu kako je bilo prije možda godinu-dvije dana...
    ali mislim da je sve to nekakvo zatišje pred buru...
    kad krenu noviteti od raznih proizvođača, kad neki najvljeni modeli dođu u prodaju i krenu prvi review-ovi, da će promet opet lagano porast...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa je jos nisam vidio da je motorola izdale neki bolji mobitel od konkurencije.mislim da je SE uzeo primat cak i nokia mobitelima
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja cesto cackam po motoroli,pa svaki dan gledam po forumu,i vidim da nema bas zanimacije u zadnje vrijeme za nju,ali to nije samo kod motorole. Kad sam imo problem sa samsungom,napisao sam thread u njihovom dijelu foruma,al nitko nije nista odgovorio,pa sam preko pm-a "silovao" da mi se pomogne. Racunala takoder obilazim,a ni tamo nista nije bolje nego ovdje. Svaki deseti dan netko napise kako mu je nod bolji od avg-a,i kako neznaju odabrati izmedu dva lcd monitora,te eventualno potrazuju neki serial ili crack. Jedino sto u zadnje vrijeme cvijeta na forumu,je izrada stranica,i njihove promocije,a drugo je sve krepalo. Cak i mobil internet cafe s chataonicom nije ni blizu kao sto je bio ranije. Ja sam jedan od svjezijih clanova na ovom forumu,ali takoder uocavam da je neka kriza u pitanju...

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Rekao je jedan slavni pjesnik: Stalna na svijetu samo mijena jest.
    Pa tako se i naš forum stalno mijenja i uvijek je u žiži interesa nešto drugo, a ostatak foruma ponekad tek egzistira. Sve dok se opet stvari ne promijene. Veliki broj problema je već odavno riješen i nema ih potrebe ponovo rješavati. Sve to smanjuje broj novih tema kao i raspravu u starima. Isto tako, današnji modeli mobitela već tvornički imaju toliko opcija da skoro da i nema više potreba za nekim znatnijim izmjenama softvera.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2003
    Mobitel
    SE: C905, P1i
    Operater
    098, 091
    Bodovi
    14.525
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Bodovi: 14.525, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Rekao je jedan slavni pjesnik: Stalna na svijetu samo mijena jest.
    Pa tako se i naš forum stalno mijenja i uvijek je u žiži interesa nešto drugo, a ostatak foruma ponekad tek egzistira. Sve dok se opet stvari ne promijene. Veliki broj problema je već odavno riješen i nema ih potrebe ponovo rješavati. Sve to smanjuje broj novih tema kao i raspravu u starima. Isto tako, današnji modeli mobitela već tvornički imaju toliko opcija da skoro da i nema više potreba za nekim znatnijim izmjenama softvera.

Zato jer su ljudi zadovoljni mobom kad ga kupe, soft je dorađen i nema problema.
    www.karate-nedelisce.hr

"Zaklela se zemlja raju da se sve tajne (laži) doznaju"

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Složio bi se sa Icom. zašto? zato što i ja mislim da cijeli forum pomalo miruje.

@Wild Boy: morat ću te ispravit, vidim ja i ostale forume. dosta je neaktivnosti. Ali najviše je motorola otišla dole.

Mislim, vi kažete da interes za motorole pada... mogu vam reći da se grdno varate.

samo vidite ove linkove:
    www.motox.info
    www.howardforums.com
    www.mobile-files.com
    www.motomodders.net

i da ne nabrajam dalje. koliko se samo na ovim forumima posta. koliko novih stvari se otkriva. samo vidite koliko toga ima zanimljivog tamo...

Meni jednostavno nije jasno zašto.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da nije problem u tome da forum propada, već jednostavno zadnjih tjedana, pa i par mjeseci forum je znao biti nedostupan po nekoliko sati dnevno, pa skoro do cijelog dana što je dosta članova preusmjeravalo da potraže pomoć negdje drugdje. Sada bi se stvari trebale izbalansirati i vratiti u normalu.

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, baš to. Kad ti je hića, a forum je stalno (ili dobardio vremena) nedostupan, onda ideš dalje. Znaš i sam kako je, žurba itd.
    Plus što Motorola malo stagnira, ne baca neke ultrainteresantne modele kao što je bio v525 ili v3, nema tolikog booma u javnosti.
    A ovih hard-core moddera nema puno, dapače malo je takvih a većinom su "obični useri moba" tako da se to i odražava na forumu.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil Pregledaj post
    Da, baš to. Kad ti je hića, a forum je stalno (ili dobardio vremena) nedostupan, onda ideš dalje. Znaš i sam kako je, žurba itd.
    Plus što Motorola malo stagnira, ne baca neke ultrainteresantne modele kao što je bio v525 ili v3, nema tolikog booma u javnosti.
    A ovih hard-core moddera nema puno, dapače malo je takvih a većinom su "obični useri moba" tako da se to i odražava na forumu.
    hardcore moddera? iznenadio bi se koliko ima....

kažeš da ne izbacuju nove modele.... Kako ne? A što je Z8, Z10, V8, V9, Z6 i cijela živa serija RAZR2 modela koji su bazirani na P2k 05 platformi.

Vodeći svjetski forumi koji proučavaju motorole jako dobro stoje... Zašto i mi ne bi dobro stajali?

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vodeći svjetski forumi koji proučavaju motorole jako dobro stoje... Zašto i mi ne bi dobro stajali?
    zbog malog broja "hardcore moto moderatora" u našoj zemlji...
    većina ljudi se okrenula Nokiama, SE-ima, Samsunzima, symbianima/smartphone-ima...
    a oni koji koriste motorole, njima se očito neda modat mobitele...

kad bi motorola napravila boom sa nekim modelom kao sa V3 recimo, onda bi opet "povukla" dio korisnika, pa bi taj dio foruma bio aktivniji...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    zbog malog broja "hardcore moto moderatora" u našoj zemlji...
    većina ljudi se okrenula Nokiama, SE-ima, Samsunzima, symbianima/smartphone-ima...
    a oni koji koriste motorole, njima se očito neda modat mobitele...

kad bi motorola napravila boom sa nekim modelom kao sa V3 recimo, onda bi opet "povukla" dio korisnika, pa bi taj dio foruma bio aktivniji...
    Di će ljudi što moddati kad neznaju što moddati i kako jer dobrano dugo ništa nije novo stavljeno u forum. Drugo: nema interesa za moddanje? A što je sve otkriveno.... lol

Mislim, ajmo jedan primjer navesti... Dam se kladit da sigurno 80% moto forumaša ovdje ne zna da je na v3x omogućen itunes i da je skinuta RSA zaštita.

da ne govorim o K1, Z3 i tako dalje. Govori se o free načinima unlocka K1 i Z3, te cijele P2k05 serije. To nikome ovdje ne bi značilo?

Tona custom MP-ova, svaki dan neko otkriće o seemovima. Što mislite, da ljudi ne bi htjeli malo doraditi svoj mobitel koji koriste?

Kakav boom treba, kad naši operateri i kad izađe neka dobra motorola, ne uvezu je kod nas. I još opletu cijenu kad izađe (navodim primjer za V8 i K3).

Forum jednostavno treba osvježit. Neće se sam od sebe vratiti u normalu i stabilizirati...

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne da nema novih modela - ima, samo je fora da nisu tako popularni u HR kao što su bile navedene v525 ili v3. Nisu bum kao što su ove bile. A vani možda i jesu, no kod nas... ne baš.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GoGs, no offence, ali previše se brineš

Žalosno je što se "gasi" (pod navodnicima) motorolin forum, ali ako nema novih pitanja u njemu ili novih korisnika koje nešto zanima - to je i logično. Tu nisu krivi ni ultramodderi niti ti, a niti neki moderatori. Ljudi se ili okreću drugim modelima ili odlaze baš zbog već spomenutih problema sa serverom.

Evo ja i danas koristim siemens M55 kojeg sam naučio flashati onog dana kad sam se regao na forum, a kad danas zavirim u siemens podforum, zakačim paučinu glavom I ne brinem se jer je to normalno. (nećemo sad spominjati da BS više ne radi mobitele, sigurno ima ljudi koji još uvijek koriste iste)
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    GoGs, no offence, ali previše se brineš

Žalosno je što se "gasi" (pod navodnicima) motorolin forum, ali ako nema novih pitanja u njemu ili novih korisnika koje nešto zanima - to je i logično. Tu nisu krivi ni ultramodderi niti ti, a niti neki moderatori. Ljudi se ili okreću drugim modelima ili odlaze baš zbog već spomenutih problema sa serverom.

Evo ja i danas koristim siemens M55 kojeg sam naučio flashati onog dana kad sam se regao na forum, a kad danas zavirim u siemens podforum, zakačim paučinu glavom I ne brinem se jer je to normalno. (nećemo sad spominjati da BS više ne radi mobitele, sigurno ima ljudi koji još uvijek koriste iste)
    Previše se brinem? Pa možda. Nikom nije stalo do tog foruma, nego samo meni. Mislim, ako ovdje nikome nije stalo da ovaj forum bude popunjen ida funkcionira, onda sve k vragu. To je žalosno, ponavljam po peti put.

Jel grijeh ako volim motorole? Ako želim da taj forum bude opet kao nekada?

Ja umjesto da zakačim paučinu u moto forumu, za razliku od tebe, odgovorim u temu i čak postam nešto zanimljivo što mi je pri ruci.

Ali, čemu ću se ja sam zalagat za forum kad nemaš ničiju podršku i nitko nema volje za radom. JBG, čini se da sam sam u ovome. I to mi je jako žao

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    BB 8310,U900 Soul
    Operater
    VIP
    Godina
    34
    Bodovi
    6.958
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Bodovi: 6.958, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Previše se brinem? Pa možda. Nikom nije stalo do tog foruma, nego samo meni. Mislim, ako ovdje nikome nije stalo da ovaj forum bude popunjen ida funkcionira, onda sve k vragu. To je žalosno, ponavljam po peti put.

Jel grijeh ako volim motorole? Ako želim da taj forum bude opet kao nekada?

Ja umjesto da zakačim paučinu u moto forumu, za razliku od tebe, odgovorim u temu i čak postam nešto zanimljivo što mi je pri ruci.

Ali, čemu ću se ja sam zalagat za forum kad nemaš ničiju podršku i nitko nema volje za radom. JBG, čini se da sam sam u ovome. I to mi je jako žao
    GoGs histeriziras ko stara bakica umjesto da se opustis,pronadjesh nekog ko je zainteresiran za te stvari u RL npr. ja sam uputio frenda tu kojeg jako zanima SE i posta na debelo tamo i ukljucuje se u teme i moddanje....nemoj se zivcirat...najbolje stvari dolaze neocekivano(puuuuuno moto usera)...kad tad ce se promijeniti politika i celnika u motoroli i celnika u vipu t-mobu,teletini...bez brige...
    Nisi ti jedini kojem je stalo do foruma,a niti do motorola(danas sam po v3 prckao 2 sata)
    Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Mrtav C45
    By Bulldog091 in forum Siemens do X4x
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 30-10-2006, 16:53
  2. m55 mrtav...
    By dj_markom in forum Siemens X5x
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 09-03-2006, 20:50
  3. mrtav sx1