Poštovanje!
Kao prvo, da ne bi bilo zabune, ne bi htio niti jednog moderatora dotičnog foruma spominjat jer ih poštujem i jer su mi kolege.
Uglavnom, nema se šta puno pisati, nego samo želim reći da je motorola forum doslovno mrtav. U zadnjih mjesec dana pratim forum i nabacim koji post, pomognem ako mogu, ali koliko vidim, po 12 sati ne vidim niti jedan post u tom dijelu cijelokupnog foruma.
Uglavnom, prije par mjeseci sam dnevno vidio barem dvije teme, a sad vidim dnevno možda 3-5 postova... mislim, obožavam motorole, trudim se da pomognem, ali vidim da ljudi ništa ne pitaju više. ima toliko toga novog što se tiće motorole...
neki dan sam otvorio temu sa puno flasheva koji se ne mogu naći bilo gdje. nitko se nije oglasio. sve mi je to čudno.
moto forum je uvijek bio na snazi. zanima me, konačno, u ČEMU JE STVAR!?
Žao mi je što propada toliko dobar forum....![]()

Odgovori uz citat

a kad sam ja postanje i aktivnost u motorola forumu smatrao kao posao? to je meni zanimljivost, gušt i ljubav prema motorolama.

) - pogledaj Siemens, tj. benq siemens podforum - također zatišje...ali nitko se ne buni, takva je trenutna situacija...

umjesto da se opustis,pronadjesh nekog ko je zainteresiran za te stvari u RL npr. ja sam uputio frenda tu kojeg jako zanima SE i posta na debelo tamo i ukljucuje se u teme i moddanje....nemoj se zivcirat...najbolje stvari dolaze neocekivano(puuuuuno moto usera)...kad tad ce se promijeniti politika i celnika u motoroli i celnika u vipu t-mobu,teletini...bez brige...

Bookmarks