Za početak flashaj ga s višom verzijom od one koju si imao. Koristi Winswup. Nakon toga otključaj ga s Freiom 15.
Pozdrav svima!
Nedavno sam pospremao sobu i u ladici naletio na moj stari Siemens C45 zakljucan na Vip i odlucio ga dekodirati posto trebam mob samo za poruke i pozive. Malo sam se zaletio i mislio da cu ga otkljucati tako da stavim dr. flash ali nisam provjerio verziju flasha u mobu pa sam stavio manju i sad kada ga pokusam upaliti, na kratko se upali svijetlo i cuje se beepKoristim Koracell-ov serijski data kabel.
Molim vas za pomoc! Hvala!
Za početak flashaj ga s višom verzijom od one koju si imao. Koristi Winswup. Nakon toga otključaj ga s Freiom 15.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Probao sam s Winswupom flash v50 ali mi javlja "Error on waiting for Ack EOT" i ne mogu se spojiti. Postavke u Winswupu su ok.Izvorno postao Sljaka
Jesi maknuo kvačice s pre i post checka?
I nadam se da nisi zaboravio na crvenu tipku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Jesam, jesam, ali nista. Dobijem "Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 1" Moje postavke Winswupa - Baud: 57600, Com: Com 1, Synch-Station: prazno. Da li bi mozda mogao nekako uz pomoc fullflasha ili ima jos koja metoda? Koliko sam skuzio, ne mogu ostvariti komunikaciju sa kompom jer je taj bootstraploader ostecen. Jel se moze sad kako to popraviti?
Zadnji uredio Bulldog091 : 29-10-2006 u 23:42
a kakav kabel koristiš?Izvorno postao Bulldog091
Promaklo ti u prvom postu.
@Bulldog091Izvorno postao Bulldog091
Stavi Baudrate na 115000 pa probaj opet.
Grrr....i opet "Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 1"
Inace, na prijedlog Sljake pokusavam staviti v50 skinutu sa http://www.siemensmania.cz
Hej ljudi! Nitko vise nema nikakvih ideja?
Zadnji uredio Bulldog091 : 01-11-2006 u 23:45
Bookmarks