imam karticu od 1gb i sve je dobro radilo dok mobitel nisam ugasio pa upalio i jednostavno neče pročitat karticu samo je jako usporen. jel to do kartice ili je mob ošo molim pomoč.......
imam karticu od 1gb i sve je dobro radilo dok mobitel nisam ugasio pa upalio i jednostavno neče pročitat karticu samo je jako usporen. jel to do kartice ili je mob ošo molim pomoč.......
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a kako da napravim backup kad nemogu uopče doč do kartice te kak da napravim format
A KAJ SAD TI GLEDAS�
pa napisao si da je čita jako sporo...
aaa, da. sad vidim da ti je kretanje mobitelom usporeno, a karticu uopće ne čita. Sorry, krivo pročitah.
1.Napravi master reset na mobu, a prije toga izvadi karticu i vidi jel fizički sa njom na prvi pogled ok. Zatim vrati karticu u mob i probaj formatirati.
2.Ako ne pomaže, probaj staviti u neki drugi mob i formatirati (ovo u često slučajeva pomogne).
3.Ako ni to neće, onda ga probaj spojit sa kompom u memory card mode, tako da ti čita karticu. kad je pročita (ako je pročita), onda formatiraj preko kompa.
4.Razno
napravio glavni reset i nula bodova... probat ču ubacit u card reder ali to tek u nedelju....![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
sad apsolutno niš ne kužim sad mi mob javlja neke greške jedna je neke stvari su promjenjene a druga memoriska kartica uklonjena
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Koji MP imas? Kod stock moto MP-ova master reset prolazi bez problema,ali kod moddanih MP-ova se znaju dogodit kojekakvi problemi kad se napravi master reset (bar se je meni dogadalo na v360). Znam da ta dva moba nemaju veze jedan s drugim,al kad sam npr stavio Yuet 3.2,te zbog nekih problema napravio master reset,nestalo mi je pola izbornika,i u neke dijelove nisam mogao uc... Mislim da ti slijedi novo flashanje...
MP je onaj koji sam dobio s mobom:R452B_G_08.01.02R ništa nije na mobu modano. sad sam i otišo na brisanje svega te opet ista stvar kartica koda nije u mobu...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
a da pokušaš stavti neki MP na njega?
Hope is a terrible thing to lose.
S brisanjem svega si ocistio sve datoteke u mobu (slika,muzika,video),a to ti nije trebalo,a i nije ti moglo pomoc,jer nema veze s memorijskom karticom... Ako tvoja memorijska kartica radi u nekom drugom mobu,onda je softverski problem tvoga moba,i savjetujem novi,bolji MP. Ako je kartica neispravna,onda si kupi drugu. Kod provjere kartice u drugom mobu,obrati paznju da taj drugi mob podrzava 1GB,da se ne bi dogodilo da je bacis ispravnu!!!
100 posto MP stavi novi,...i preporoditi ćeš se![]()
Hope is a terrible thing to lose.
windowsi su mi prepoznali karticu i ja sam je formatiro. ali mob je i dalje ne vidi. izgleda da je soft ošo može li neko stavit link od nekog dobrog softa. jel trebam mjenjati bootloader zbog novog softa te jel se sve da napravit prek RSD-a?
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Sve mozes s RSD-om. MP ti necu preporucat,jer neznam koji da ti preporucim posto nisam nikad radio s Z3! Sto se bootloadera tice,odabrat ces MP za svoga. Regaj se na ModMyMoto,i imas brdo toga za skidat. Od MP-ova,pa do skinova,java igara i aplikacija,pa do miltimedije... Sretno!
EDIT: LINK Ovdje ti je 30 MP-ova,pa odaberi odgovarajuceg,i onog koji ti se svidi po specifikacijama...
Zadnji uredio Smuchac : 07-12-2007 u 14:20
ja ti na svojoj Z3 koristim ovaj MP:http://www.modmymoto.com/forums/down...o=file&id=6972 radi mi bez problema flashaj s Flash & Backup3
|\/|0T0r0La
Bookmarks