dosta ozbiljan problem.
Moja nova n70, kupljena na crno od kolege forumaša, odjednom prestane čitati MMC. Ja ništa ne radim, mob ostavim na stand-by,kad ga uzmem i idem slušati muziku, kaže-MMC nije pronađena, bit će korištana memo telefona.
O čemu je riječ?
Mislim da sam tako i izgubio sve podatke jer je n70 mogla na prvu loptu pročitati podatke, a uvečer je javljala MMC nije nađena.
DOSTA MI JE OVOGA, ODLUČIO SAM JE PRODATI. PONUDE NA PM.
dosta ozbiljan problem.
Ne znam je li greška u mojoj MMC 512MB ili u mobitelu?
mislim da je problem u n70, ne u mmc.
garancije nema ?
naravno da nema.
ne znam moze i da je do mmc,ima mnogo nekvalitetne mmc sto kruze po shopovima koje je marke mmc vidi pa kazi.
kolko se sjecam nije neka žnj kvaltieta, mislim da je jedan od kvalitetnijih, ili kingmax ili sandisk..
e otkud ti znas koji mmc ima mobyy na telefona,ali da znas da ima veza kvalitet mmc,tvrdim to posto sam imao problema i razgovarao sam so ljudi strucnaka u tom oblasti.
zato sto smo ja i on pricali dosta o tome..Izvorno postao smea
aaa izvinjavam se,greska.ali ipak mozda je mmc a ne tel,i to kvalitet mmc-a jel.
ne mogu reci da mozda nije..to svakako..Izvorno postao smea
o isprobati u drugi mmc od kolege ili u trgovini i nadaj se da je jer je to jeftinija opcija od prodaje phona
zeemax
Meni se to dogodilo nekoliko puta otkad imam N70. Samo bi mob odjednom izgubio kontakt sa karticom. samo otvorim vratašca i ponovo zatvorim i sve u redu. podaci nisu nestajali. Kartica je Kingston.
Sasvim periferan problem. Ne znam je li to isto i kod tebe Mobyy
E, mojoj treba malo više od zatvaranja vratašaca. Sinoć nekih pola sata, nakon čega je, pazi, bez onog BIIIPa prepoznao i uključio karticu.
Danas sam ga poslao Khidegu, on će meni lovu. Žao mi ga je jedino zbog super zvučnika.
Ali, Druže, kad se to i tebi javlja na legalno i na bijelo kupljenom mobu, vjerojatno je isti problem. Možda do softa.
Iznenadilo me što primjerice u 6630 niti jednom nisam imao išta slično. Punih 6 mjeseci sve dok je nisam prodao.
Da ali na meni na 6630 ta kartica nije radila uopće. Tako da je ovo sad napredak![]()
Evo izgleda da je još uvijek najbolje imati dobru staru 6630sve dok ne dođe n80 naravno.
koji je najnoviji firmwer za n70..Izvorno postao Mobyy
PS. mislim da drug je kupio u trgovini. sto mi nekako sve govori da je greska u mobu.
Pa ne znam baš. N80 će, kažeš biti pravi?Izvorno postao rage99
Vjerojatno će kao i svi Symbiani do sada u prvim verzijama SWa biti poluuporabljiv.
Štos je u tome što neke, nazovimo ih bugove, nitko ne objavljuje. Možda N70 općenito ima problem s čitanjem MMCa, ali to nitko ne vidi, odn. smatra da je to kao "normalno".
A, ovo sa starim modelima, slažem se. Soft je usavršen, normalno da rade ko Švicarac.
ne menjam 6630 ni za sto.hehee
Da. I ja mislim da je "serijska greška". KAd zoveš Mobis, priznaju kvar jedino ako ne šteka s oriđiđi Nokijinom karticom.Izvorno postao khideg
Jesi li uopće probao ubaciti karticu u čitač?
Koga pitaš? Ja nemam čitač.
E, u tim slučajevima, PC ne prepoznaje MMC. Kao da je mobitel "nagovori" da dok ne komunicira s njim, ne može ni s ostalim uređajima. To mi je isto malo čudno.
Znači-kartica je prepoznata od kompjutora (ili readera) jedino kad radi na mobu.
Možda ju ne prepoznaje zbog drugačije particije ako si je formatirao na mobu.
Bookmarks