Spor je player jednostavno. Ja nisam uspio dobiti preko 0,5MB/s da ga ubiješ![]()
Dakle, to je ovo čudo tehnike: link
Svugdje fino piše da radi na USB2 portovima ma ja to ne vidim. Doma sam isprobao sve portove, a problemi se javljaju i kod drugih kompova/laptopa. Probao sam instalirati i neke drivere s njegovog cd-a ali ništa novo. Postoji li neka fora oko ovoga jer nekad zna i kava biti malo dok se film prebaci na njega (20ak min traje cca).
Tnx!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Spor je player jednostavno. Ja nisam uspio dobiti preko 0,5MB/s da ga ubiješ![]()
Istina, iznad 0,5-0,6 ne ide.. Ah niš, još ću početi pušiti zbog živaca
Hvala Vuco, nemam više pitanja.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Je, malo je iritantno. Pogotovo kada ga koristiš kao stick, pa treba male fajlove prebacivati. Isprobavao sam ga na desecima računala i svugdje isti rezultat - sporo kopiranje.
A nije mi do kompa, jer sam imao i one brže stickove i USB 2.0 radi punom parom (kad je kopiranje oko 20-30MB/s). Nažalost, koliko para toliko brzine (u ovom slučaju)![]()
flash memory toolkit ti može pokazati koliko je stvarno brz, naravno znatno su sporiji od stickova.
Jedino što bi moglo ubrzati stvar je formatiranje malo je ntfs brži premalo da bi se isplatio jedino što se manje podataka gubi nasilnim isključivanjem, no dali će ti onda raditi kao player?
Isto tako ako koristiš total commander s fat 16 i fat 32 removable memorijama strašno je sporo radio radi se o bugu u komanderu ntfs radi normalno, sad sam zaboravio mislim da su nakon verzije 6.5 ili tako nešto to riješili, uglavnom sa v. 7.02 radi jednako brzo kao i explorer.
Bookmarks