...svaka čast, čestitam...ajd ga malo više opiši, naravno, kad ga bolje upoznaš...
Kupio sam navedeni MP3 player i mogu reći da su početni utisci OK...kvaliteta zvuka je više nego dobra...
Bom Chicka WahWah
...svaka čast, čestitam...ajd ga malo više opiši, naravno, kad ga bolje upoznaš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kolko si dal para za nj=?=
nabaci koju live sliku...
još jučer dok smo razgovarali,bas sam te pito to pitanje (planiraš li kupit mp3 player),i spomenuo si taj model (ako je isti kao onaj sto ima iris)....ajde iznesi dojmove![]()
Evo slikica:
Ovako...MuVo N200 ima 256mb...na njega se mogu, osim MP3-ca, pohranjivati i ostali podaci (slike, filmići, prezentacije itd.) tako da može služiti i kao memory stick...također, ima diktafon koji podržava do 8h snimanja govora i to se može pohraniti na PC i slušati preko media playera u obliku .vaw formata. Ne smijem izostaviti ni FM radio, koji osim izvrsnog signala, podržava i snimanje izravno s radia što se, naravno, može prebaciti na komp...
Uz njega ide i line-in kabel tako da ga mogu spojiti na liniju ili sve što ima takav priključak i snimati s CD-a, ili bilo što što svira na liniji, na player i kasnije to slušati...
Kvaliteta zvuka je jako dobra (vidi se da Creative zna napraviti kvalitetan sound), počevši od jasnoće, dobrih basova, pa čak i glasnoće...
Što se tiče softwera i spajanja za komp...nakon instalacije softwarea komp odmah prepozna MP3 player i nakon toga radiš u njemu kao sa Windows Explorerom...brijem da možeš kreirati mape, slagati MP3-ce po abecedi, trajanju, datumu nastanka itd.
Koliko sam skužio, ovaj MP3 player predviđen je za aktivan život, što dokazuje da uz njega od opreme ide remen za nadlakticu na koji se utakne MP3 player, što je vrlo zgodno kod trčanja, rolanja i slično...dimenzije su vrlo male (čak sam pročitao da je najmanji MP3 player te vrste) tako da je vrlo praktičan (a ne ko discman koji sam dosad imao)...
Koristi jednu AAA alkaline bateriju te se s jednom baterijom može odslušati kojih 15 sati glazbe...planiram si kupiti punjač za baterije i baterije za punjenje jer mi se to čini isplativije nego kupovati svako malo nove...
Ovo mi je prvi MP3 player u mojem vlasništvu i prilično sam zadovoljan...ali to ima i svoju cijenu - 750kn!
Ako ima kakvih pitanja - samo navalite
Nadam se da je ovo bilo donekle iscrpno...
Zadnji uredio .El Nino. : 02-06-2005 u 00:04
Bom Chicka WahWah
cijena je paprena....glavno da si zadovoljan![]()
Paprena je, makar koliko sam gledao druge cijene, spada još u jeftinije...premišljao sam se između ovog ili Digballa, ali nekako mi se Creative čini kvalitetniji...
Bom Chicka WahWah
Nema šta, dobar izbor!
Mada sam očekivao slikice u ruci npr ili u odnosu na kutiju cigara
Ako ti se da experimentirati, probaj snimit u njega 2 iste pjesme sa različitim bitrateom (128 i npr 64kbps) i javi ako se osjetno čuje razlika kad slušaš na playeru..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Skužio sam još jednu zanimljivu stvarčicu, a to je da možeš staviti na player audio file i putem playera ga konvertiraš u MP3...
Bom Chicka WahWah
...zanimljivo...nisam očekivao takvo nešto od mp3 playera...i na koji bitrate konvertira, 128 ili...Izvorno postao PhytoSculpt
Vidiš, to nisam gledao u postavkama...zvuk je OK, tak da nije neki mali valjda...kad pogledam - javim!Izvorno postao Eminem
Bom Chicka WahWah
dobro izgleda
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Kupio sam si danas i punjač za baterije Duracell (dvije AA baterije su uključene u paket) i morao sam naknadno kupiti i AAA punjive baterije...sve super radi! To mi se čini isplativije nego svako malo kupovati nove baterije pošto stalno slušam mjuzu, tak da mi 15 sati prođe za manje od tjedan dana...
Bom Chicka WahWah
...pametno, vjeruj mi... isplatit će ti se te punjive baterije, a pogotovo ako imaš dobar punjač...
Pa s obzirom da je Duracell nemre biti loš i još je u Importanne Galeriji bio na nekoj akciji za 129kn kaj mi se ne čini puno još su u kompletu 2 AA Duracell punjive baterije)...a može puniti istovremeno 4AA ili 4AAA baterije...i još sam kupio za 59kn dvije Sonyjeve AAA baterije koje su kompatibilne sa ovim punjačem - isprobano! Inače, Sonyjeve punjive baterije preporučam jer ih imam na Discmanu već 4 godine i kapacitet im se nije smanjio niti 15-20%, što me ugodno iznenadilo...
Bom Chicka WahWah
Evo i jedna live slika slikana iz moje ruke...
![]()
Bom Chicka WahWah
maljen jejedino se meni to cini puno para za tak nesto
May the Force be with you!
Kad pogledaš cijene ostalih MP3 playera ili onih IPodova koji koštaju po par soma kuna, ovo mi se čini realna cijena u odnosu na marku i ono kaj pruža...
Bom Chicka WahWah
uff,nemozes bas sad usporedivat mp3 player od 256mb s ipodom,ipak je to hdd mp3 player na kojeg stane mnogo vise muzike,radije gledaj to ovako: dva ovakva playera ili ipod mini, cak i onaj od 6gb
ja mislim da bi rade dao 2soma za mp3 s HDD nego 750kn za 256MB..............
May the Force be with you!
Dobro, to se slažem...ali kada sam uspoređivao cijene ostalih MP3 playera od 256mb, čak i od 512mb, ovo ispada relativno povoljno...
Bom Chicka WahWah
Na tvom mjestu radije bi si kupio iPod. Koliko sam skužio imaš para kada kuouješ jedan dan mp3 player a drugi dan odmah punjač. Isplativije bi ti bilo da si kupio iPod jer jedna je velika mana kod mp3 playera, a to je da kada odeš na more a imaš sam 256Mb a sa iPodom 6Gb!!!!!!
i kaj će ti više*?* pa dost ti je 70-80 pjesama
Da i odeš na more na mjesec dana a nemaš komp, kaj ću slušat iste pjesme mjesec dana!!!!!!!
Bookmarks