evo zadnjih dana mi je zapela nokia n 90 za oko...dobivam je za 1600kn..jel imao tko kakva iskustva sa njom?
evo zadnjih dana mi je zapela nokia n 90 za oko...dobivam je za 1600kn..jel imao tko kakva iskustva sa njom?
Ako ti odgovara njegova veličina za tu cijenu se isplati ga uzet.Meni jedini nedostatak je šta nema vibru a sve drugo je ok symbian ko symbian.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
preglomazno, iako je pravi stroj.
ja bi radje na tvom mjestu N72 ili N73.
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
Razmisli i 5 puta prije nego je uzmeš. Znam da se 1600 čini jako malo za mob koji je do prije nekoliko mjeseci u Mobisu koštao 6 somova...
Ja sam imao novu-novcatu, s jamstvom Mobisa i svim naljepnicama, nisam je mogao mjesecima prodati...
Dobro mućni glavom pošto mob baš nije toliko popularan. Ovo ti prijateljski govorim, uspio sam jednoga frenda iz DBK-a odvratiti od kupnje N93, sad mi ne može zahvaliti koliko je sretan (kupio čovjek n73).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Kratko i jasno-nemoj uzimat. Nikakva baterija, nema vibre itd., itd. . . .
Testis unnus, testis nullus!
meni osobno izvrstan mob,frend ga je imao godinu dana i ne sramim se priznati da me izjedala zavist tih godinu dana![]()
Symbian OS (8.1,pa ove nove .sisx aplikacije nažalost ne rade),ogromna rezolucija ekrana (slike izgledaju 5 puta bolje nego na npr. N72),kamera koja je u redu,ali sam očekivao nešto više od Zeiss optike (slike su trunčicu bolje kvalitete od onih s mog 6280). Mane : nedostatak vibre (za mob koji je svojedobno koštao 6000kn prilično blesav propust), nespretan prilikom videopoziva (moraš ga držati malo nagnutog ulijevo ili ti sugovornik vidi samo pola face,doduše ne znam koga će to previše smetati). Ljudi se tuže na dimenzije,makar to njemu i meni nije smetalo (majstor se prebacio na N93),jednostavno fon tih mogućnosti ne može biti mnogo manji. Ja osobno ga toplo preporučujem,uživaj
treba izbjegavati.ima boljih nokija za te novce.![]()
ako se zbrajaju glasovi moj je također protiv ovog telefona iako je cjena naizgled privlačna kako je Moby rekao no nemoj da to presudi u odabiru.
ne preporučam iz više razloga-teško češ ga prodati,nema vibru,baterija..
u odnosu na ono šta je trebao biti,ispao je samo solidna inovacija a ispod prosječan mob...(telefoniranje,sms,baterija,kvaliteta kučišta)
-užasno,ali užasno ga je teško prodati,gotovo nemoguće i da si u gubitku par sto kn,trebaš ga dati debelo ispod cijene da ode,a vjeruj mi htjet češ ga prodat,jer to nije mob za duge staze...![]()
prvo morate isprobati mob, a onda ga pljuvati. to sto baterija ima 760mh ne znaci da mu baterija kratko traje. meni traje 2dana.
ponavljam nemojte pljuvat mob, ako to nije vas tip mobitela. ja obozavam velike preklopnike. prvo sam imao panasonic, no postao mi je premali, pa sam uzeo n90, i jos bi veci mob htio imati. tezina n90 pase s obzirom na velicinu, lijepo lezi u ruci i jako sam zadovoljan. jos planiram uzeti novu masku, ako ju je moguce nabaviti? i kad kupim n93, n90 ide u vitrinu kao jedan high-tech phone, koji zasluzuje paznju. takav mob se ne prodaje smogovcu!! uostalom ne isplati se. ako nista, ne moras ga koristiti, vec samo za snimanje, jer mob moze raditi izvanmrezno.
ve u svemu odlican mob, uzeo sam ga prvenstveno zbog velicine, imam velike ruke, visok sam, tako da mi ful paše, za razliku od vas koji ga pljujete, narastite malo![]()
u krivu si. moja n90ka traje- puni dan ako koristis mp3 kojih 4-5sati+razgovor. kamera se ne ubraju u taj podatak. inace umjerenim koristenjem svega traje 2dana.
-panasonic x700 je imao istu snagu baterije pa je trajao 1dan, koristio ga ti il ne. dok kod n90 sam se iznenadio, baterija fakat traje. mob dost stedi na svjetlu, to puno pomaze.
isprobavao sam ga dok si ti čitao testove o njemu..![]()
tako je zadrži ga u vitrini jer kad čš a prodavati tražit češ za njega valjda 3000kn,ako tražiš za 7250i mega fešn fon 1700kn,daj se uozbilji malo...
jedino šta je na tom mobu dobro je reza ekrana,ali to je i minus jer nema puno prorama za tu rezu i šta nam ostaje dobro na njemu??fakat ne znam...
mob je na papiru iznimno zanimljiv(bio u svoje vrijeme) ali ga je bilo muka koristiti..kad se samo sjetim propuštenih poziva..eeee to su bili dani...![]()
Zadnji uredio smogovac : 25-06-2007 u 17:42
Vjeko, vjerujem ti. Tvoje je pravo da budeš ponosan vlasnik tvog mobitela. Ali, uvaži i naša mišljenja. Ja sam je imao dvaput, i danas me gorčina uhvati kad je se sjetim (ustvari više zbog muke kome je prodati kasnije).
Mob jest robustno građen, na mobilnom svetu sam čitao da je više od godinu dana Nokijin tim radio na tom modelu kao nečem "wow". U N90 su stavljeni najbolji komadi plastike i metala zato mob ne škripi kad ga držiš u ruci. Sjećam se svega i sve to stoji.
Osobno mislim da ga nisu prihvatili čak ni okorijeli Nokijaši, su dvije stvari-nedostatak vibre i dosta iskompliciran mehanizam za otvaranje (dual-open). Čak bateriju stavimo po strani pošto istu koristi N80, a prihvaćena je na tržištu jako dobro.
E, da. Ti imaš razlog biti zadovoljan, ali pusti i nas ostale da kažemo svoje (pogotovo one koji su mob imali 2x).
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
meni mehanizam pasa, al smeta me to sto mob ne mogu otvoriti jednom rukom ili ti palcom-kao u panasonicu x700.
@Moby slazem se da se mob ne moze svidjeti onma koji ne vole velike mobove i koji su ga koristili jedanpt, dvaput.
kod n90ke mi se najvise svidja taj ''wow'' efekt koji izaziva zbunjenu facu ljudima, nekad s cuđenjem, nekad sa zgrizenjem lol. nema te osobe koja je vidjela taj mob, a da proitom nije otvorila usta-zbunjeno.heh
...evo kad sam bio na thompsonovom koncertu, bilo mi je malo bed izvaditi mob, jer kad sam god snimao, cuo sam nekakve komentare oko sebe..lol.. to je bit ovoga moba. hammer medju mobovima.
@smogovac u startu znas kad kupis mob od 4000-8000kn zna da ga jedva mozes prodat za pola cijeneprvih god dana..zato ogledaj se na mene, kupis mob nakon god-de za male pare. evo ja sam n90 zamjenio za samsung d600, kojeg si ti cijenio 900kn lol
a ovo s rezom ekrana imas pravo, symbian 8 je totalni promasaj za ovaj mob.
bas sad gledam cijenu n93, kako je pala. zaloso.
Zadnji uredio vjeko : 25-06-2007 u 17:40
That's the point. Jako teško ide i otvaranje bradom.. Da bar ima neku šuštu unutra. Inače mob je ok, dimenzije i masa su stvar ukusa ali svatko ima pravo na svoje mišljenje (nadam se).
Po meni veći 'wow' efekt ima nokia 5510..Izvorno postao vjeko
I btw nema smisla uvjeravati ikoga da je mob dobar i sl. sve se vidi kroz komentare.. Neki vole velike, a neki vruće. Sve je to za ljude i stvarno je glupo da se pilaš ako netko govori ružno o tvom mobu (nebitno kolko si ga platio). Ako tebi valja, to je najbitnije..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
da valjda je ekipa sastrane komentirala,to ti je ona nokia kaj nema vibru ili :gle tip je izvadio gun,probat će pucati na tompu...pa ne vrijedi ti n90 nikaj puno više od d600..lol...
@smogovac lol kaj ti znas, sigurno si ti svoga prodao za te pare..lolčina lol..smogy pa ''kupi ga'' ti onda za 900kn..evo trenutno cijenu u oglasu su mu oko 2000kn, jedan je po1300..
''gle tip je izvadio gun,probat će pucati na tompu'' -uf da je ovo amerika, svi bi vi vidjeli sto bi se dogodilo na sastanku![]()
ma ne bi,hvala...aha ,dođe kao i n73,ma kao i n93..ovih 2000kn je malo...
ne kažem ja da je loš mob,ali ima više - nego +...i jedan je neuspjeh nokie da stvori nešta poput 7650 u svoje vrijeme...
Meni se mob sviđa na prvi pogled, ali kad sam vidio karakteristike, točnije dimenzije, i to da nema vibru i da je baterija malo slabija, odma sam odustao...
Je da mob privlači poglede, ali nije to to... prevelik mob, koji ima AF i 2mpx kameru.
Puno više mi se sviđa N70...
I zamoli bih da se držite teme!a ne da se sad tu prepirete oko wow efekta i tompsonovog koncert!
Zadnji uredio Ico : 25-06-2007 u 18:04 Razlog: krivo sam malo napisao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
optički zoom?????
+wow efekt ovo moba ima itekako veze sa kupnjom...tako da je to dio teme...
Hebi ga ljudi malo ste uranili s ovom temom![]()
@xlr sori nekad malo burno reagiram,takav sam![]()
@smogovac u potpunosti te razumijem
@ico n90 nema opticki zoom, vec digitalni 20x
Bookmarks