Izgleda mi odlično! Puuuuno bolje od W800.
Nego jeste primjetili da su alfanumeričke tipke identične onima na T610 (samo što su crne)...
Evo još infa, sa službenog sajta: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...c3_1&prid=4459
Sony Ericsson will be releasing a new version of the W800 named the W810. The new handset will have the same specifications as the W800, but there may be less internal memory, perhaps as low as 15 Mb. The W810 will use a new version of syncML. There will be no inline remote like the W900.
The W810 will feature a new keypad design as well as a new design for its softkeys. The softkeys include an activity menu button, which isn't present on the W800.
The W810 should be announced in Q1 with a release date in Q2.
At 20:00 GMT Sony Ericsson was supposed to unveil the latest addition to its lineup of Walkman phones at the Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. We don't know what's taking them so long, but we thought we'd post the preview as we had already promised. Don't say we don't look after you at SE-NSE.
As you can see the design is much more conservative than the W800i; however, while the index for the phone is higher (0-10), the W810i lacks some of the features of the W800i.
Aesthetic differences include a new button layout for the softkeys, and a slightly different design for the back cover. It should be noted that an activity button is present as well as the Walkman button, and the three speaker grills on the back cover are for the same speaker (i.e no true stereo sound). The W810i is also slightly less deeper than W800i (including the FM Radio, contrary to some reports).
Although the standby time and talk time (350 hours and 8 hours respectively) are less than that of the W800i, there are some features to note that will please many SE fans. These include EDGE, QuadBand, a light sensor that automatically adjusts the intensity of the keypad backlight, support for the Sony Ericsson Remote Update service, and support for SyncML 1.2. The internal memory will be 21MB, however first indications are that it will be shipped with a 512MB Pro Duo card. Other features can all be seen in W800i.
W810i should be in the shops in Q1 2006 and will be available in the same colours as W900i.
Izgleda mi odlično! Puuuuno bolje od W800.
Nego jeste primjetili da su alfanumeričke tipke identične onima na T610 (samo što su crne)...
Evo još infa, sa službenog sajta: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...c3_1&prid=4459
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mobitel je odlican po dizajnu. Samo mi je upitna cijena. Ja mislim da bi kod nas mogla doseci i do 4000kn.
Mnoge će razveseliti što nema joysticka (nema kvarova), već četverosmjerna tipka sa tipkom za potvrdu u sredini.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Slazem se, valjda su konacno shvatili problem sa joystickom.Izvorno postao whiteboy
Yummy... Možda na kraju mi N80 ipak zvisi.Ovo je ful privlačno, samo da opet ne čekamo mjesecima da uređaj napokon izađe na tržište.
da, izgleda predobro, kao neki mix K750-W800, i di dobro da su se rijesili tog joysticka. to je samo skupljac za prasinu
iPhone 5s 16 GB
poslovno-fun mob...
Hebeno dobro izgleda!
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
i jos me cudi sto su tako brzo objavili da izdaju novi model. Pa W800 je izasao prije 3 mjeseca, a oni vec nasljednika. Onda se nadam da ce i K760 ili K770 izaci uskoro
iPhone 5s 16 GB
Ali W800 je najavljen prije skoro godinu dana...
Ma nije ovo pravi nasljednik.
Malo updateana verzija W800.
Nema skoro nis novo, osim Edgea i Quad banda, te crni izgled.
Ali, meni je to dovoljno.![]()
![]()
Izgleda predobro! Sredina mobitela je stvarno super, ovaj sredisnji d-pad, te dva krugica sa strane, od kojih onaj walkman, i onaj na drugoj strani imaju fini metalizirani look. Straznja strana je puno lijepsa, jedino fali poklopac za objektiv.
Cijena sigurno nece bit niti 100kn veca od W800, odnosno maximalno 3500kn.
A taman sam htio uzet W800 preko vipa, no strpit cu se mjesec dva. Mislim da ce vrlo brzo doc, posto nije neki novi model, nego samo upgrade.
Sve u svemu, SE![]()
![]()
hebeno izgleda.....
Da i ja ne vjerujem da bi trebao imati neku paprenu cijenu, ali ne vjerujem ni to da ce se kod nas tako skoro pojaviti a to ne bih bas ni volio jer sam tek prije par dana uzeo W800iIzvorno postao refugee
![]()
Prehebeno, stvarno je krasan aparat.Izvorno postao smogovac
Jedno mi je debilno da takvu kameru (sa pokretnim mehanizmom, iliti autofokusom) nisu zaštitili....
evo jos malo slika
![]()
iPhone 5s 16 GB
@wb
ma vjerovatno ce napraviti, jel je ipak preskup mob da bi kamera bila nezasticena, ovo su ipak "prve slike"![]()
iPhone 5s 16 GB
Di, di, di si nasao W800?
U biti, nasao sam i ja, ali ja bi trebao preko vipa da iskoristim club bodove
Da biti ce zasticena sigurno, bilo bi nezgodno da bude suprotno.Izvorno postao imatic
T-Com, 2900kn samo aparat (bdw. slusalice su odlicne milina jedna). U Vipu nije ostao niti jedan W800 ni K750 barem sto se Osijeka tice a i dosta je skuplji preko njih.Izvorno postao refugee
Da, u vipu je bio 3300, ali na bodove mi je 1600. Ali nema veze, ovo je off topic vec.![]()
I da, nema ih nigdje, jedino u Dubrovniku jos.![]()
Mob je jak,
super izgleda (mješavina W800i i K750i, ima i nešto od tipkovnice T610, i mislim da ima iPoda, oni krugovi za navigaciju play...). Mislim da ga do ljeda nećemo vidjet i samo je šteta što nema veću rezoluciju ekrana (320x240 piksela) nego ovih 176 x 220 pixel, a mogli su i polifoniu dignut na 64 kanala.
Sve u svemu pohvala!
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10376
mob mi super izgleda
dobro da su maknuli joystick, previše problema je bilo snjim ( i sam sam to iskusio)
nadam se da će se naći u mojim rukama
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
bas me zanima koje koristi imas od 64 kanalnih melodija ? ocito ti nisu 40 kanalne dosta...ja sam do sada mozda nekoliko melodija ubacio koje su bile 16 kanalne ostale su bile manje uglavnom....mob je ok svidjaju mi se sredisnje tipke..
Mob super izgleda, pogodili su boje, kad izade moj je. A sto se jojstika tiče, imao sam t 610, t 630, k 700 i sada k 750 i nikad nisam imao nikakvih problema sa jojstikom.
PREDATOR
Slazem se, stvarno dobro izgleda. Skoro pa mi je u rangu sa k-750, u svakom slucaju puuuuno bolje izgleda nego d750 ili w800...
Sto se tice joysticka, meni je na t610 otkazao totalno nakon 2 god. Ali brijem da mi je otkazao zato sta sam na proljece prosle godine imao neke gradjevene radove oko kuce pa mi je cesto mob bio u prasini, a i javljao sam se na njega sa prasnjavim rukama pa je mozda zbog toga joystick otkazao. Ali inace meni je puno bolje od joysticka jog dial sta su imali stari Sony-ji. S njima nikad problema...
Bookmarks