I ja spadam među te "sretnike"... I još nekih cca 200 milijuna korisnika... cca...
I ja spadam među te "sretnike"... I još nekih cca 200 milijuna korisnika... cca...
ovaj w810 mi je jedan od ljepsih mobitela od SE i cini mi se da bi ga mogao piknuti![]()
Iako se ne radi o navedenim modelima (pa je malo off topic) ali nekako se osjećam dužan kazati i svoje iskustvo. Naime, imam T68m (software T68i) skoro već 5 godina (i ne možete uopće ni pomisliti što sam mu sve radio ovih 5 godina, i koliko dugoIzvorno postao M A R I N
) ali nikad nisam imao niti jedan problem s joystickom - pa ne baš čude ovi problemi koji imaju korisnici, tim više, što se radi o novijim modelima uređaja
![]()
u današnjem Jutarnjem ima nešto o W810, na kraju piše cijena 3390 kn, izvor: Elektromagic...e sad kolko je jutarnjem za vjerovat..![]()
mob je guba,ali ekonomičnos mu baš i nije na visini u usporedbi sa w800i.nema zaštitu leče fotiča koja se zaprlja taj čas od prašine.
pa nema razloga da košta više.....Izvorno postao Tyler Durden
Slazem se, stvarno dobro izgleda. Skoro pa mi je u rangu sa k-750, u svakom slucaju puuuuno bolje izgleda nego d750 ili w800...
Sto se tice joysticka, meni je na t610 otkazao totalno nakon 2 god. Ali brijem da mi je otkazao zato sta sam na proljece prosle godine imao neke gradjevene radove oko kuce pa mi je cesto mob bio u prasini, a i javljao sam se na njega sa prasnjavim rukama pa je mozda zbog toga joystick otkazao. Ali inace meni je puno bolje od joysticka jog dial sta su imali stari Sony-ji. S njima nikad problema...
Sony Ericsson W810i
Sony Eriscsson je predstavio unaprijeđenu verziju svojeg prvog Walkman telefona dodajući mu podršku za tehnologiju EDGE. Službena oznaka novog telefona je W810i, a od novosti u odnosu na prethodnika tu je još i podrška za sve četiri svjetske frekvencije GSM-a, dodatne tipke za kontrolu glazbe, te boja koja je promijenjena u crnu.
Ostale funkcije koje su uglavnom identične kao kod starijeg modela uključuju digitalni fotoaparat razlučivosti 2 megapiksela, ekran u boji visoke razlučivosti, podršku za memorijske kartice Memory Stick Pro Duo (uz uređaj se dobiva kartica kapaciteta 512 MB), FM radio sa RDS-om, te mogućnost reprodukcije audio sadržaja u formatu MP3 i AAC. Uz telefon se dobivaju i relativno kvalitetne slušalice, a s računalom se spaja putem sučelja USB 2.0.
Paralelno s predstavljanjem W810i, SonyEricsson je predstavio i dva nova dodatka kompatibilna sa svim Walkman telefonima. Prijenosni zvučnici oznake MPS-60 napajaju se iz baterije telefona a omogućuju kvalitetniju reprodukciju audio sadržaja s telefona na otvorenom. Drugi novi dodatak je kombinacija postolja za punjenje i zvučnika koja nosi oznaku MDS-60, a također je prvenstveno namijenjena kvalitetnijoj reprodukciji glazbe s telefona.
Mobilni telefon W810i i zvučnici MPS-60 u prodaji bi trebali biti tokom prvog kvartala, dok se MDS-60 postolje za punjenje sa zvučnicima očekuje u drugom kvartalu.
Source: Bug Online
par ljudi iz oglasnika kaj prodaju w800 su mi rekli da su imali i w810 i da je oko 370 eura cijena sad, al ako se strpim kojih tjedan, dva, bit ce oko 320 eurica
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
samo mogu reći wauu, jao meni što sam ovo vidio... sad ću past sve ispite!
vec w800 je trebao biti u crnoj boji pa ne bi bilo potrebe za "nasljednikom".
malo offtopic
nadam se onda da ce i napraviti nasljednika K750 koji ce isto biti bez joysticka, kao i W810i. Probao sam traziti na netu u googleu K760, K770... ali nista nema jos
iPhone 5s 16 GB
si probao 780, 790?
btw ovaj novi w810 mi se više sviđa od starog u crnom izdanju.. Jedino je dobro što su maknuli joystik i rub nije više narančasti...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Koji stari u crnom izdanju?? Mislis na K750? To nije W800.
I ne moras se trudit trazit za nasljednika K750. Ako nema na standardnim stranicama, (se-nse, esato, clubsonyericsson, mobile-review...) neces nac nigdje.
I ne kuzim kaj sve ljude smeta kaj se nije nis puno promijenilo od W800?! Ok, ljudi, nemojte ga kupiti!
Bar SE ne izbacuje 128 skoro pa istih mobitela ko samsung i nokia.
Mislim na crni W800 pošto pričamo o njegovom nasljedniku. K750 mi je ružan![]()
Crni W800 ne postoji, osim ako ga neko nije napravio u kucnoj radinosti.
W800 je samo bijelo narancasti.
W900 postoji i bijeli i crni.
Iako sam vidio dobrih pokusaja crno crvene kombinacije! Uff, to bi bilo zakon.
Ups mislim da su me oči prevarile:Izvorno postao refugee
http://img304.imageshack.us/img304/5917/0108qe8vh.jpg
Moja pogreška![]()
danas sam u Trstu vidio K750 nekako je bio bjelo-žučkast uglavnom svjetliji ne crni, fora izgleda kod nas toga nisam vidio
Da taj sa slike je napravio neki lik sa onog engleskog foruma SE...jako ga lijepo napravio
DUKE II CMGSN
pih pa to je w800 u kućištu od k750
to ja već imam 2 mjeseca samo je malo
kućište tjunirano i to je to isto![]()
As i said, napravljeno u kucnoj radinosti.
Stranica od W800, prednji dio od K750.
Stavljena maska od K750 na W800.
Ajmo ljudi ovdje se govori o W810!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Kaj mislite kad ce se to pojavit kod nas??? Svugdje pise da ce na trziste bit izbacen u prvom kvartalu ove godine...znaci mogao bi se i kod nas pojaviti u roku mjesec,dva..bas me zanima cijena..
"...moja zubarka je vrlo zgodna djevojka, često idem do nje, mada imam zdrave zube sve..."
Zvao sam SE. Kazu pocetkom 4. mjeseca najvjerojatnije.
Uff, tesko cu se nacekat do onda.
A u 5. ce vec predstavit K800...![]()
Bookmarks