I ja spadam među te "sretnike"... I još nekih cca 200 milijuna korisnika... cca...
Ti si jedini koji nema problema s tim,mora da imaš puno srećeIzvorno postao predator
![]()
I ja spadam među te "sretnike"... I još nekih cca 200 milijuna korisnika... cca...
ovaj w810 mi je jedan od ljepsih mobitela od SE i cini mi se da bi ga mogao piknuti![]()
Iako se ne radi o navedenim modelima (pa je malo off topic) ali nekako se osjećam dužan kazati i svoje iskustvo. Naime, imam T68m (software T68i) skoro već 5 godina (i ne možete uopće ni pomisliti što sam mu sve radio ovih 5 godina, i koliko dugoIzvorno postao M A R I N
) ali nikad nisam imao niti jedan problem s joystickom - pa ne baš čude ovi problemi koji imaju korisnici, tim više, što se radi o novijim modelima uređaja
![]()
u današnjem Jutarnjem ima nešto o W810, na kraju piše cijena 3390 kn, izvor: Elektromagic...e sad kolko je jutarnjem za vjerovat..![]()
mob je guba,ali ekonomičnos mu baš i nije na visini u usporedbi sa w800i.nema zaštitu leče fotiča koja se zaprlja taj čas od prašine.
mislim da je kamera zaštićena nekom plastikom ipak, tak da nije skroz nezaštićena, makar nema ovakve zaštite kakvu imaju ovi prijašnji SE-i. Mislim da to i nije tolko važno jer se prašina zavuče i ispod tog pomičnog dijela..
baš čitam po stranim forumima, ljudi se žale da im se ogulila boja sa navi-tipke nakon par tjedana korištenja...![]()
Zadnji uredio Tyler Durden : 15-04-2006 u 17:55
Veoma je bolji od W800 jer onaj nema kameru iako je namjenjen za nesto drugo....(slusanje)....
w800i nema kameru, mora da sam je onda izmislio na kučištu.ma od kud si pa ti ispao. ima kameru 2mp.a ako misliš na drugu kameru za 3g razgovore onda si u pravo nema ju ali ju nema i w810i.Izvorno postao cvrlj50
izgleda da kod w810 nije moguće vidjeti vrijeme u stand-byu, tek nakon kaj se pritisne tipka sa strane..to mi se čini malo glupo.
onaj tko ima para za njega imat će i za lijepi skupi satIzvorno postao Tyler Durden
![]()
Seriously?
pa nema razloga da košta više.....Izvorno postao Tyler Durden
Evo upravo samo pročitao review W810, na mobile-review.com ...
Mob mi se čini strava, nema joystick, i to mi se jako sviđa... Boja je super... jedino što mi na mobu nedostaje je poklopac za objektiv. Možda da su stavili onakav kakav ima k750... E da, mob ima za 4mm veći ekran u dijagonali od K750, tj dimenzije ekrana su: 30x38mm
Baš me zanima dal bi se mogla staviti na W810, zadnaj maska sa K750??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa nema, samo je problem da ga još nema u Elektromagicu.Izvorno postao smogovac
sve to stoji, ali je svejedno glupo..kaj su hteli tim postići, štede bateriju??Izvorno postao Compov
![]()
A gdje si ti to pročitao da se neće moć postavit sat kao screen saver??
Ako ja dobro razumijem Engleski, onda na mobu postoji opcija kao i na W900, da se nakon nekorištenja ekrana svjetlo polako smanjuje i upali se SAT kao screen saver...
SE od modela T610 koristi sat kao Screen Saver, pa nevidim zašto ne bi to stavili i na W810, ako su stavili na W900...
@tyler: Možeš u jednom postu "citirati" više ljudi, tako da ne moraš za svaki citat pisat poseban post...
Nisam nigde pročital, to vele oni koji imaju W810. Ja na W800 ne moram ništa posebno podešavati screen saver da bi mi se sat pojavil, a toga barem prema riječima onih koji W810 imaju već duže vrijeme nema na tom mobu, nego kak sam već i prije napisal mora se stisnuti tipka sa strane (+-) da bi se ekran osvjetlil.
Izvinjavam se zbog citata..
Ma to sa satom, nije nikakav problem... Bar ne meni... Možda su to napravili zbog toga da se štedi baterija, kao na npr Samsungu D600... Al što više čitam po netu što pišu korisnici, sve sam odlučniji nastaviti skupljati novce za W810i...
Dimenzije su mu iste kao i kod K750/W800 , i čak sam našao da paše zadnja maska sa K750...
ma ja sam isto u velkoj dvojbi dal mi se isplati mjenjat, odn. prodat W800 i kupit W810...te neke sitnice me smetaju.
Da sam na tvom mjestu, ne bi mijenjao... Jer se ne dobije ništa previše za što bi se isplatilo mijenajti mob... Rađe bi pričekao koji mjesec dok mu cijena padne, pa možda onda mijenjao...
A koje te to sitnice smetaju??
te koje su već spomenute, još bi nekak prešel prek toga da nema zaštitnog poklopca za kameru i da se ne vidi vrijeme, ali ako mi se oguli farba sa te navi tipke nakon kratkog vremena....
To su djecje boloesti, to ce se riješiti u narednim serijama proizvoda.
Nego, jel ko znam da li je ovaj telekomunikacijski mobilni aparat zvan SonyEricsson W810 došao kod nas?? Da li ga već imaju u Elektromagicu?
nemaju ga još, uskoro dolazi već 3 mjesecaSnizili su cijenu W800 prije par dana, pripremaju teren za dolazak W810.
Bookmarks