3,6,9,# su linijske tipke i kad one odu nije dobro, ajde reci iskreno jesi li ga otvarao i prckao po njemu sam?
Kao prvo pozdrav svima.
Evo od jučer mi ne radi tipkovnica i to tipke 3,6,9 i #. Jel problem software ili je pukla ona pločica? pooomoooooćććć molim
3,6,9,# su linijske tipke i kad one odu nije dobro, ajde reci iskreno jesi li ga otvarao i prckao po njemu sam?
Nisam nista, mislim da mi je ispao ali nije tako strašno. Šta to znači da mi je pukla ona pločica ispod tipkovnice, matična ili nešto drugo. Ako je nešto od toga ako netko zna neka napiše koliko bi me došao popravak
Jel imas garanciju?...ak ne skupo će te izać!![]()
vidim spominješ pločicu sve znaš šta je ispodkao nisi otvarao...
uglavnom probaj ga flashat... sa seusom...
kad stišćeš tipke jel normalno ili osjetiš da je drugačije na tim tipkama?
ja mislim da je u softu stvar...
Seriously?
Vidio sam šta je ispod jer sam našao na netu neke upute za skidanje pa je tip bacio slike. Otvorio bi ga ja sam ali nemam onaj mali torks za one doljnje dvije vide.
Tipke se stišću kao i prije samo ne rade...
ovo bi ja uradio ako nemaju garanciju : otisao u sve po 12...tamo sto posto imaju onaj set malih karcavida(odvijača) koji su veliki od 1mm do 3.5mm s tim setom bez problema bi se trebao otvoriti mobitel...makar sam ja tako otvarao svoj...pa provaj...zna se dogoditi da je do kontakta ili mozda previshe prasine...
Bookmarks