reci frendicama da ti plate servisiranje
Da skratim priču upao mi mobitel u vodu. U stvari neznam ni gdje je upao jer nije bio kod mene već kod frendice(znaš ti njih). Mobitel bio pun vode ali je još radop, display mu titro kao da ima 0.5 hz baterija puna vode, memorijska kartica puna vode itd.. Ja njega fino osušim(preko noći), povuku mi se vodene pjege sa displaya, sve radi kao novo samo što mi tipkovnica luduje. Npr. ja upisujem pin code i pritisnem broj 3 a mobitel meni 6 trojki ukuca. Ne znam ima li mu spasa. On se fino digne, display ko nov(trebo sam ga slikati onakvog sa pjegama) ali me tipkovnica zafrkava. Ne znam šta da radim? Šta vi mislite dečki??
reci frendicama da ti plate servisiranje
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Sta ti misliš da će moći to popraviti na servisu. I crnjak mi je naplatiti im, a one se izvlače da ne znaju kako se tod desilo
znam da je crnjak.... salio sam se... valjda... a da ga otvoris pa vidis? ili da ga odneses nekom da vidi (na crno)
Ma ne znam. Probat ću ga sušiti dan dva možda dođe sebi, ako ne onda ide na otvaranje.
vjerojatno se nakupilo sranja iz vode na kontakte, tako da sa susenjem neces nista dobiti, treba ga otvoriti i ocistiti. a mozda i u onu kadicu za ciscenje staviti
Izvorno postao sstrizic
Moš mislit kak ne znaju kak se to desilo...
Niš,otvorit,očistit :
if (radi)
printf("super!\n");
else
printf("daj curama nek plate servis,kad ne znaju kak se to desilo!\n");
Click here to take IQ test.
Meni je jedna od Nokia bila u kupaoni dok sam se jednom prilikom 2-3 sata pacao u vreloj vodi. I nagutala se pare (nije bila u vodi). Uglavnom, isti problem s tipkovnicom: ili odvali po 5-6 trojki odjednom, ili pak ne reagira na tipku dok je ne pritisneš 5-6 puta.
Nosio ja to 2put na servis, pa sui mi rekli da se nagutao mob vlage, da su kontakti tipkovnice dobili svoje i počeli korodirati, i da iako su oni to očistili, nema pomoći: mob će sve slabije i teže radit, dok na kraju ne krepa tipkovnica potpuno. A to se ne mijenja (vele oni).
Tako da se bojim i za tvoj MPX...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
sad mu je sigurno lakse!
![]()
Ma tipkovnica mi je proradila. Sada mi samo ne radi broj 1 i malo štekaju navigacijske tipke. Inače imam osjećaj da mi je mobitel sporiji. Ne znam kako do toga može doći ako on ne prikazuje nikakvu grešku. Normalno se upali ali mi je pri kretanju kroz menije sporiji(šteka). Dosad je sušenje bilo uspješno!!!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Ak si iz zagreba odi u jedan servis u Vukovarskoj preko puta kemijske škole. Tip koji tam radi popravlja sve moguče. Meni na žalost nije uspio popraviti al njoj nije bilo pomoći. Frendu je popravio T610 koji je pao u more i onda ga je biser još malo namakao u destiliranoj vodiU ovlaštenom servisu su rekli da mu nema spasa a tip ju je popravio za 140 kn. Promjenio display i očistio mob
Hvala ti na informaciji. No ja sam iz Slavonskog Broda i mi kod nas imamo servis za sve moguće stvari u Donjim Andrijevcima. Ti nema šta nemogu popraviti. Tip si ugradio kućni telefon u mobilni telefon te sad ima dva uređaja u jednom!! Pravi likovi. Pričekat ću još dan, dva, a onda ide na servis. Jedino ne volim kad mi mobitel otvaraju...
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
sine sredi ti to da ti legice plate jer sa takim forama nema zaj*bancije,da si ti njima to napravio vidio bi pakla.lijepo im objasni,sta je na njih 2 140kn0!
Je... ti!! Sad ga pokuso ponovo upaliti, a on ko mrtav. Taman kad sam pomislio da ima nade sve mi palo u vodu. Do malo prije se palio i sljako kakav takav, a sada nista. Stvarno neznam sta mu je. Je... ti tehnologiju, kupit ću si TELITA!!!
A ko to kaže da je popravak 140 kn. Jel to sigurno. Samo me zanima da li će poslije popravka biti ko prije, a ne neko bug-ovito sranje!!!
Zanima me jel mogu otkriti u servisu da mi je pao u vodu ako ga dobro osušim?
Zadnji uredio sstrizic : 03-02-2005 u 00:32
ja znam frajera koji je tako spasio frendovu 5210 koja jos uvijek radi a to je bilo prije par godina. fora je sto mobitelima ne smeta voda nego necistoce u njoj.Izvorno postao cyberphere
Evo ja sam upravo spasio svoju mpx-icu. Stavio ja originalni 2002 software i ona došla sebi. Rodila se iz mrtvih. Moro sam ga flashat na slijepo jer nije nista radilo niti se htio paliti. Nakon uspješnog flashanja proradila i brojka 1 na tipkovnici. Sad sve radi, ali ću ga ostaviti na ovom OS dok se ne pokaze da radi besprijekorno!!
Bio ja sada u servisu, nije ovlašten ali je dobar i pitam ja za moj problem i kaze mi tip da mu donesem mob i da ce ga staviti u neku kiselinu pod 500 Cels. i nakon toga u neku drugu da makne te nečistoće i da će sve biti u redu, ali kaže mi da što prije donesem mob jer kao da će se uništiti od "korozije" ili tako nešto, i da će ga poslije biti teško popraviti. Zanima me jel to istina i koliko je to ozbiljno ako sada on meni radi OK!!!
Sav sam sretan... A ženske više neće dobiti tu pilu.. Kupit cu im ja starog telita pa nek njega umakaju u vodu!!!!!
sad imas stabilan softwareIzvorno postao sstrizic
![]()
Ma taj software je u ku***. Onaj 2003 je bio prva liga, brz ko zmaj i stabilan. Ovo mi je privremeno zbog garancije ako nešto iskrsne...
Ma sad me zeza broj 7 na tipkovnici, inače sve radi. Ne bih je otvarao zato što nisam stručan za to, i dosta je komplicirano za otvoriti!!
prijatelju proradit ce ti prije ili kasnije!doduse mpx mi nije pao u vodu niti bi htjeo da mu voda pridje ali mi je pao m55,u pocetku nije sljako a kad sam ga osusio na suncu i fenom radio je ko zmaj ponovo samo sto je malo usporio!SAVJET:takvi mobiteli se nedaju zenama isto ko i auti!hahaha
Ma proradio mi je mobač i nije mi se ništa usporio. Sva sreća!! Sad radi ko ZMAJ!!
...to je bilo jučer u 17:25
Čekam novi post da niš ne radi![]()
![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Bookmarks