probaj ga flashat
bok!
ljudi trebo bi pomoć uzeo sam polovni k 750 i, uglavnom bio je upao u čistu vodu i nakon možda godinu dana proradio...ja od lege uzeo bateriju i punjač...i sad ga upalio, promjenio temu, krenio radit 10 puta mi se zaredom zabjeli ekran-upali se i ugasi mob...promjenim temu na njegovu standardnu (kad sam u izborniku smanjuje se i pojačava svjetlost (tema eternal) stavim t-mobile sve normalno al kad upalim kameru zabijeli se slika, mogu slikat al se nevidi dok neuđem u slike...sad mi je jedno 10 puta radio normalno al onda opet "zabijeli"...jel to može bit zato što nemam stick pa mu duže treba da spremi u mob (imam 32 mb slobodnom mjesta)...u čemu je stvar...brzo help
![]()
![]()
![]()
unaprijed hvala----puuuunnnoooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
probaj ga flashat
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
@marin11,
1) procitaj pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema
2) prije otvaranja nove teme pretrazi postojece
3) "brzo" i "hitno" ovdje jako malo znaci, vecinu stvari s mobom (flashanje, moddanje, popravljanje) nije dobro raditi nabrzinu i kad ti se zuri
Buduci da si novi, promijenit cu naslov teme, inace bi ti tema isla direktno u smece.
...pa jesi li ga otvorio, vidio ima li korozije (a vjerujem da ima)...zatim ga malo očisti pa probaj upalit...
Mislim da je došlo do neke njegove memorije jer tako kad je moj frend išo raskopavat K750 zaštekao joystick, umjesto desno pritisne desno lijevi softkey a umjesto gore gore i desni softkey. Kad sam ga ja raskopao i ponovo sastavio sve je super radilo.
Bookmarks