1. Defragmentiraj disk! Sigurno je pun virusa znam iz iskustva po tome što se ne da upalit dok se ne izčupa kabel iz kompa. Instaliraj novije drivere za zvučnu... Pozdraf!![]()
U zadnje vrijeme mi je komp jako usporio. Imam Intel Pentium 4, 1.8 gHz i 256 RAMA. Znam da je kanta ali usporio je tako da mu treba 5 minuta da otvori firefox a kada slusam pjesmu na WM-u stopa mi pjesma. Probao sam sve sa softwareom. Sa antivirusom nekoliko puta skeniro, sa tune up utilitis takodjer no nista ne pomaze. Zato sumnjam da je problem u hardwareu. U njemu cesto cujem neki zvuk, poput cvrcanja, slicno zvuku kada se pritisne reset na njemu. A taj se zvuk cesto cuje kada scrollam sa misom, sta god to znaciloSutra ga nosim na servis. Ugradit cu RAMA i vidjet ce sta nije uredu s njim. Nadam se da ce mu to pomoc. I jos mi se sam od sebe ugasi, onda moram kabal od napajanja iscupat pa ukljucit da bi proradio. Zato sumnjam na napajanje. Radio sam mu Clock no to ne pomaze, i ne gasi se radi clocka jer mu temperatura ostaje na 30 stupnjeva. Nadam se da ce neko procitati ovaj dugi post i pomoci mi tako da kaze sta mi je kompu, Hvala!
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
1. Defragmentiraj disk! Sigurno je pun virusa znam iz iskustva po tome što se ne da upalit dok se ne izčupa kabel iz kompa. Instaliraj novije drivere za zvučnu... Pozdraf!![]()
Seriously?
Formatiro sam ga, stavio mu jos 512 MB RAMA, novu maticnu i sve stima.![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Bookmarks