joj trebao si kupit smartbox joystic,potpuno indentičan sa ps2 joysticom,mos ga igrat i na ps2 i na kompu i cak je udobniji od orginala jer je malo veci i sve to za cca 70 kn.![]()
Bok, ja kupio novi joystick. Strasna stvar gumbića ko' u prići (para isto toliko)....
Međutim nikako da nađem normalne igrice da podržavaju moj ultra, super skupi s puno gumbića joystick.
Imali/znali tko kakve igrice za tu strasnu napravu
joj trebao si kupit smartbox joystic,potpuno indentičan sa ps2 joysticom,mos ga igrat i na ps2 i na kompu i cak je udobniji od orginala jer je malo veci i sve to za cca 70 kn.![]()
Pa je ne radi na svakoj igri koja podrava joystick. Ja sa svojim Attack3 igram Oblivion, Morrowind, NFS MW i NFSC. Pokušaj s tim igrama.
sonyck..joystick za ps nije ito kaj i joystick za komp..na to kaj ti misliš je gamepad..a joystick ona palica za avione...lol..barem kolko ja kontam
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
****** meni to sve isto sorry na dezinformiranju
Bookmarks