Cuo sam da se ljudima znalo desiti da je zbog joysticka trebalo mijenjati cijelu plocu.
Nadam se da ti je mob pod garancijom...
Odnio ja neki dan svoj K750i na servis da mi poprave joystick i stari danas navratio u servis da uzme mobitel i čovjek kaže da nešto ne može popravit joystick, da ga promjeni ali da opet ne radi kako treba, i ostavio ga je kod sebe još da vidi je li ikako moguće to popravit
Je li se još nekome ovo desilo, nije mi jasno kako da ne može popravit?
A još ovoga čovjeka hvale kako je dobar što se tiče popravljanja mobitela
Cuo sam da se ljudima znalo desiti da je zbog joysticka trebalo mijenjati cijelu plocu.
Nadam se da ti je mob pod garancijom...
Ko što Ravilov kaže, može biti da je do ploče... Ako ti je mob pod garancijom, trebo si ga odma odnjeti u ovlašteni servis... Možda bi dobio i novi mob...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni su isto popravili ali se nakon par dana opet pokvario. i tako 3 puta, i onda sam na kraju dobio novi mob. Na ovom starom je nesto sa maticnom bilo u kvaru
iPhone 5s 16 GB
Ma davno mi je istekla garancija, a ja sam u BiH, kod nas ne postoji ovlašteni servis
Koristite li Joystick za potvrdu ? Pritisak prema dole mislim.
Tu i tamo. Nekad joystick, nekad lijevi softkey. Zasto?
i meni je crko joystick na f500i
s garancijom do servisa, i nakon par dana sam dobio novi mobitel
sad mi se opet to događa s joystickom pa ću opet do servisa
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Zato što mi se čini da večina pokvarenih joysticka proizlazi zbog toga. Činjenica je da ovaj na K750 ne valja k...., previsok je i ima previše lufta što onda neizbježno dovodi do sranja. Al opet malo je glupo da se moraš suzdržavat od toga da bi joystick potrajao... IpaK, ja sam se odlučio za nekorištenje joysticka za potvrdu kad sam več, u prvim mjesecima pojave moba na tržištu, čitajuči brojne forume uvidio koliko se isti lako sjebe.Izvorno postao ravilov
Zadnji uredio tomasini : 30-06-2006 u 14:51
Upravo tako. Ako su ga stavili, onda je tu da se koristi.Izvorno postao tomasini
Ako ne moze podnijeti koristenje, onda bolje ni da ga nema.![]()
Meni se to dogodilo na mom K750..jednostavno crko i serviser mi je mjenjao joystick ali nije bilo do njega,vec je navodno kako on kaze poso cip od joysticka na ploci..popravak me doso 400kn posto nisam imo garanciju..sad mi radi bez problema.
Meni je sa jojstickom sve u redu, a imam ga 10 mjeseci, tu i tamo ga malo propušem sa pusterom (stomatološkim) i sve šljaka za pet.
PREDATOR
a slušajte meni frendu isto otišao jojstick ali nekad zna proradit -- to je vjerovatno do jojsticka jel da
Ista stvar i kod mene na K700i - na početku je zezao samo prema dole, a sad zezaju svi smjerovi, da poludiš. Kad ga prstima malo rasklimam, radi dan-dva i onda opet.
Dzojstik se ne popravlja, vec se menja. Svi dzojstici na Sony Ericsson-ima su isti jos od T68 pa do danasnjih modela. Pricam o "uredjaju", ne o kapici koja viri van maskice. Sam dizajn (tj. oblik) i visina kapice su "krivci" za razlicite ugodjaje kod koriscenja telefona pa se cini da su u pitanju razliciti dzojstici. Misljenja sam da su za dzojstik pogubni prasina i vlaga, pa tek onda sila kojom se deluje. Posebno sto sam vidjao komade sa po 500000 pomeranja koji su radili sasvim normalno.
Bookmarks