Koliko se ceka spajanje na Adsl liniju?
Ja sam sad na Dial- Up vezi, dao sam zahtjev prije 3 tjedna i jos nista!
Samo sam dobio odgovor na nema tehnicke podrske, pa sam dao zahtjev za skidanje PCM-a.![]()
Koliko se ceka spajanje na Adsl liniju?
Ja sam sad na Dial- Up vezi, dao sam zahtjev prije 3 tjedna i jos nista!
Samo sam dobio odgovor na nema tehnicke podrske, pa sam dao zahtjev za skidanje PCM-a.![]()
Ako postoji mogućnost da dobiješ ADSL (provjeriš na T-com_ovoj stranici), onda ga čekaš do mjesec dana, ali dođu ranije... Ja sam čekao 15 dana...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
3 tjedna!!!kak si izdrzo???
![]()
malo sale...ja sam ceko oko 1 tjedan...inace ti nije odredjeno koliko tocno ces cekat...kad se majstorima digne guzica onda ti dodju uvest...
![]()
pise mi da sam vec dao zahjtev da mogu uvest
Ja sam čekao 50dana nisu normalni![]()
mah ja sam dal zahtjev 12.9.....pih samo se nadam da mi ne ukinu CARNet..onda sam u banani..ah šta češ t-com...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
je evo čekam nekih 10ak dana; zvao sam i rekli su mi da će doći u roku od 30 dana od kada sam dobio onaj papir s korisničkim imenom i lozinkom (i dr. podatcima).
Uglavnom, da li netko zna možda ako mi recimo dođu 25. 10. da li imam flat rate do 25. 12. ili (kao što sam čuo) imam samo mjesec i pet dana flat rate (jer se radi o obračunskom razdoblju?!). Ako je ovako kako sam čuo, onda to stvarno nije u redu i mislim da varaju (u ovom slučaju) kupce s onim "2 mjeseca besplatan promet"![]()
dobro si cuoIzvorno postao SEguy
imas do 1.12 flat. osim ako se ne strpis tih 5-6 dana onda imas do 1.1 flat
iPhone 5s 16 GB
ewo ja ga dočeko nakon tri godine...prestrašno..a onu molbu sam predao u lipnju..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam ga cekao 4 dana![]()
hahahahahahaaaa![]()
![]()
vjerovatno zbog tvog nicka ovdje![]()
mislim..kod mene ga do 27.3 nije moguće nabavit..i tak..zove me netko kao jeste josh zainteresirani za MAXAdsl? (zbunjeno da) e dobro onda će vam se netko javiti iz našeg centra u vrbovcu..sad ja sav zbunjen...zovem bratića on šljaka tam..kaže ma da sredila se centrala kaže sutra dolazim...i tak sam moral 3 dana čekat 1.4 da ne plačam cijeli mjesec..er naravno nema nikakve akcije..
tak da sam tehnički dobil adsl za 1dan...a zahtjev sam ustvari predao u srpnju kad sam dobio na mail da mogu imat adsl..ali ipak su mi se u pismu zahvalili na strpljenju...
joj kaj sam sad nadrobil sve..
Zar se još uvijek čudite? Mi smo ipak u Hrvatskoj i igru vodi Ružičasta Zvijer. Ja sam ih čekao mjesec dana,onda zvao par puta u SZK i nakon još 2 tjedna se napokon udostojili doći. A u Novom Zagrebu sam,15min od centra. Mogu si misliti kako je vama ostalima![]()
Ja sam u 10.mjesecu predal zamolbu za adsl, pa su ju zagubili, pa opet poslal i nakraju mi je došel početkom 2. mjeseca
CARpeDiem*
Bookmarks