Prije dva tjedna im poslao ugovor postom i jucer zovem i kazu da ga nisu dobili, pa nemrem verovat. Sad u ponedjeljak opet ce meni faksirat novi ugovor, pa cu ga potpisat i opet faksirat. Samo me muci da mi flet nece vrijediti
ja sam predao zahtjev za novi uređaj i produženje ugovora 2 godine .....ak ću ja morat čekat 3 tjedna ja ću ih ubit .....
em što sam odnio zahtjev u t-com pa su me uredno vratili nazad da vlaasnik linije mora donjet zahtjev (idiotski konkurencija ne inzistira na takvim glupostima već su 5 puta efikasniji) pa pošto sam korisnik iskona posalo sam faksom iskonu oni niš ne pitaju samo predaju t-comu ....
Prije dva tjedna im poslao ugovor postom i jucer zovem i kazu da ga nisu dobili, pa nemrem verovat. Sad u ponedjeljak opet ce meni faksirat novi ugovor, pa cu ga potpisat i opet faksirat. Samo me muci da mi flet nece vrijediti
Poslao zahtjev 4.9.
U prilogu izvjesce fax-a :
4.10. Saljem mail zasto ih nema
7.10. Dobijem Odgovor :
Postovani,
zahvaljujemo se na poslanom upitu.
Uputili smo urgenciju nadleznoj sluzbi. Zbog slozenosti procesa ne mozemo Vam dati precizan termin instalacije, no iskreno se nadamo brzoj realizaciji Vaseg zahtjeva.
Za eventualne dodatne informacije molimo Vas da nazovete nas besplatni broj 0800 9000 gdje birate broj 2 za Tehnicku podrsku, ili nas ponovno kontaktirajte putem ovog e-maila.
Srdacan pozdrav,
Info ADSL
Telefon: 0800/9000
Broj fax-a: 0800/9009
e-mail adresa: info.adsl@t-com.hr
URL: http://www.t-com.hr/maxadsl
danas 28.10. Ni traga ni glasa od nikoga ....
Ako jasno kazu javiti ce se u roku mjesec dana sa obavijesti kada ce biti dsl oni nista..
Mislim ih nazvati u ponedjeljak i lijepo popricati.![]()
Treba samo malo konj m***r, ovo ono i budete se dogovorili![]()
, rado su i ja morat tako
![]()
ewo ja ga dočeko nakon tri godine...prestrašno..a onu molbu sam predao u lipnju..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam ga cekao 4 dana![]()
hahahahahahaaaa![]()
![]()
vjerovatno zbog tvog nicka ovdje![]()
mislim..kod mene ga do 27.3 nije moguće nabavit..i tak..zove me netko kao jeste josh zainteresirani za MAXAdsl? (zbunjeno da) e dobro onda će vam se netko javiti iz našeg centra u vrbovcu..sad ja sav zbunjen...zovem bratića on šljaka tam..kaže ma da sredila se centrala kaže sutra dolazim...i tak sam moral 3 dana čekat 1.4 da ne plačam cijeli mjesec..er naravno nema nikakve akcije..
tak da sam tehnički dobil adsl za 1dan...a zahtjev sam ustvari predao u srpnju kad sam dobio na mail da mogu imat adsl..ali ipak su mi se u pismu zahvalili na strpljenju...
joj kaj sam sad nadrobil sve..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Zar se još uvijek čudite? Mi smo ipak u Hrvatskoj i igru vodi Ružičasta Zvijer. Ja sam ih čekao mjesec dana,onda zvao par puta u SZK i nakon još 2 tjedna se napokon udostojili doći. A u Novom Zagrebu sam,15min od centra. Mogu si misliti kako je vama ostalima![]()
Ja sam u 10.mjesecu predal zamolbu za adsl, pa su ju zagubili, pa opet poslal i nakraju mi je došel početkom 2. mjeseca
CARpeDiem*
Bookmarks