ja mislim da si trebo kupit sl55 onda bi bio skoro pa zadovoljan
-Znak baterije 3 crtice umjesto bar 4 radi bolje informiranosti o stanju baterije
-Informacija da je poruka poslana. Ide mi na živce...
-Nemogučnost isključenja T9.
-Nemogučnost micanja sa zaslona samo datuma ili samo sata.
-Nema brzi pristup imeniku (jednom tipkom)
-Na vanjskom ekranu bi bilo jako dobro da kad primiš poruku ili imaš propušteni poziv, da umjesto sata, blinka znak za poruk (ili poziv)
-Jedna od večih mana je što tipka u sredini cetverosmjerne tipke (za brzi pristup wapu) se nemože koristit kao ok tipka (odn tipka za potvrdu)
-Nemogučnost uređivanja slika u photo albumu, več samo prije okidanja slike
-Hrvatski T9 štuca
-Diktafon je trebao biti postavljen u Organisator, a ne da moram ič na novi MMS...
-Nemogučnost postavljanja vlastitih tonova za obavjet o sms poruci, več samo onih 10 koje brzo dosade...
-Nemogučnost slanja java igara preko kompa
-Nemogučnost isklučivanja kamere na vanjskom displayu bez otvaranja telefona...
-Nemogučnost postavnjanja snimljenih zvukova za zvono (i sms)
-Nemogučnost 'tema', kao što je to slučaj kod SE-a, več samo promjena boje izbornika, koje se još tome nemogu niti unostiti u mob.
-Prilikom upisivanja novog kontakta mora se upisati broj, sto moze biti vrlo nezgodno ako zelite upisati samo email ili sl.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ja mislim da si trebo kupit sl55 onda bi bio skoro pa zadovoljan
Ako si gladan pojedi nesto
a zakaj si ne isključiš report?
mene živcira kod v200 taj glupi signal za poruku, ak ju odmah ne pročitaš ono svako malo tuli...da poludiš
sa t9 moja stara ima frku, ima v200, stalno joj je on aktiviran. a kod mene nije. to ja ne kužim.
kod v200 kad imaš propušteni poziv ništa ne blinka..kužiš koja glupost...tebi barem sat blinka
diktafon? šta je to?naravno da ga nemam
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
nisam mislio na delivery report...
aha....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Poslao: flOorKilla
-Znak baterije 3 crtice umjesto bar 4 radi bolje informiranosti o stanju baterije
-Informacija da je poruka poslana. Ide mi na živce...
-Nemogučnost isključenja T9.
-Nemogučnost micanja sa zaslona samo datuma ili samo sata.
-Nema brzi pristup imeniku (jednom tipkom)
-Na vanjskom ekranu bi bilo jako dobro da kad primiš poruku ili imaš propušteni poziv, da umjesto sata, blinka znak za poruk (ili poziv)
-Jedna od večih mana je što tipka u sredini cetverosmjerne tipke (za brzi pristup wapu) se nemože koristit kao ok tipka (odn tipka za potvrdu)
-Nemogučnost uređivanja slika u photo albumu, več samo prije okidanja slike
-Hrvatski T9 štuca
-Diktafon je trebao biti postavljen u Organisator, a ne da moram ič na novi MMS...
-Nemogučnost postavljanja vlastitih tonova za obavjet o sms poruci, več samo onih 10 koje brzo dosade...
-Nemogučnost slanja java igara preko kompa
-Nemogučnost isklučivanja kamere na vanjskom displayu bez otvaranja telefona...
-Nemogučnost postavnjanja snimljenih zvukova za zvono (i sms)
-Nemogučnost 'tema', kao što je to slučaj kod SE-a, več samo promjena boje izbornika, koje se još tome nemogu niti unostiti u mob.
-Prilikom upisivanja novog kontakta mora se upisati broj, sto moze biti vrlo nezgodno ako zelite upisati samo email ili sl.
Evo moji komentari:
Baterija:istina
Inf. o poruci:na svakom mobitelu je ima
T9 moraš svaki put isključit kod pisanja poruke sa dva klika ak znaš kako.Ja ga osobno koristim
Ja maknem sveImaš na vanjskom uostalom
Meni treba dva klika jedne tipke što je vrlo brzo
Istina ali bi se i bat. brže potrošila.Moraš malo dulje držat tipku za glasnoću da provjeriš.
Da bilo bi zgodno da može.Barem se u igrama malo koristi
Da zato ih ja nikad ne uređujemOkvir nemoj koristit jel je na kraju manja reza.Samo efekti valjaju
Štuca?Nisam prmjetio štucanje.Daj mu malo vode
Istina za ovo o diktafonu.No barem ga ima gdje god bio
Ja ti imam jedan ton za poruku i neznam al mi ne dosadi.Zvonjava mi može dosadit al ne i zvuk za poruku
Ovo o javi je živa istina i to jako mrzim
Zbilja jadno kaj je to tak.Mogli su napravit bolje.
Istina.Bilo bi zbilja zakon jer se snimljeni zvukovi jako glasno i kvalitetno reproduciraju
Da,ja koristim samo Predložak 1 koji je meni najbolji
Pa da ali upišeš bilo kaj pa ti nema neke veze.
Eto sve što si naveo je istina ali je neka više,a druga manje bolna.Mene samo smeta ovo s javom i ožda to što na vanjskom nemreš stavit što želiš (kod S200 se to može).Mislim da će E715 ispravit dosta toga ali bez obzira na sve ovo E700 obožavam![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Poslao: andrea
a zakaj si ne isključiš report?
mene živcira kod v200 taj glupi signal za poruku, ak ju odmah ne pročitaš ono svako malo tuli...da poludiš
sa t9 moja stara ima frku, ima v200, stalno joj je on aktiviran. a kod mene nije. to ja ne kužim.
kod v200 kad imaš propušteni poziv ništa ne blinka..kužiš koja glupost...tebi barem sat blinka
diktafon? šta je to?naravno da ga nemam
Ovo s porukom koju mob stalno javlja se lako isključi.Odi tamo gdje postavljaš ton za poruku i pronađi "ponavljanje" i stavi na "jednokratno".Tak je barem na E700 ali probaj
Da sam na vašem mjestu ja bi naručio mob drito iz samsunga sa svim željicama .
kaj mislite zašto oni to ne stave u mob.
pa onda nebi vi kupovali mobitele svaki tjedan
plišani
?-------------?
Evo kako su riješili brisanje melodija iz memorije na v200 moraš prekopati sve menie da nađeš tu stavku
plišani
?-------------?
čini mi se vrlo pošteno to što je killa naveo minuse u vezi svog vlastitog telefona. brw, mene bi te iste stvari također jaaako živcirale...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Čini mi se kao da se Killi baš ne sviđa mob...
Killa if ju cannot liver with you foun I'll make you a fejver i daću ti svoj SL45 u zamjenu i ne trebaš mi ništa nadoplatiti. Deal?![]()
ja nisam reko da mi se mob ne sviđa...
samo sam naveo nekoliko stvari koje mi se ne sviđaju kod moba.... šta je tu čudno?
pa neču sad hvalit mob samo zato što ga ja imam... pa nemam 3 godine...
@miško jel ti to ozbiljno za sl 45?
a šta bi ti stvarno čenđio svoj E700 za moj polovni Sl45?
ma sigurnjaka......
Imamo mi dva sl45-a u familiji a mom starom se sviđa E700 tako da...![]()
ma kaj vam je pa nije mi ni na kraju pameti....
Znam,zezam se malo![]()
Sta lupas ti,udjes u meni odes u Funbox/Downloads/Sounds/na melodiju kliknes Play/options i deletePoslao: plišani
Evo kako su riješili brisanje melodija iz memorije na v200 moraš prekopati sve menie da nađeš tu stavku
E kad si tako pametan pa sto nebi bilo logicnije da je to u postavkama tona, a jos je gluplje sto to nemozes napraviti u easy programu- --da o lupanju drugom zgodom
plišani
?-------------?
"few things I hate about E700 "
stvarno,kratka lista.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
To su većinom mali nedostaci.
nije ti to Nokijin Compositor!!!!!Poslao: plišani
E kad si tako pametan pa sto nebi bilo logicnije da je to u postavkama tona, a jos je gluplje sto to nemozes napraviti u easy programu- --da o lupanju drugom zgodom
"moraš prekopati sve menie da nađeš tu stavku" potrebno je svega 8 klikova da se izbrise neka melodija ak ti je to puno onda si ti malo zalutal:-X
Nisam vidio od kuda vijetar puše
plišani
?-------------?
To su mu svi nedostaci, mob je inače super.
Bookmarks