A evo da vam javim da sam si u srijedu u austriji kupio SAMSUNG SGH E700 i da sam odusevljen njime.
Platih ga 479 eura u Cozmosu (jos povrat poreza kasnije dobijem) sto i nije tak puno.
Ma uzivo je jos bolji nego na slikama. Tezi samo 80 g , te je jaako mali za jedan preklopni mobitel , nema vanjsku antenu tj.integrirana je. ima 2 displaya u boji (unutarnji i vanjski), 640x480 kameru (mislim da je cak ova samsungova najbolja na trzistu i to od svih mobitela pa i nekim ekstremnih) i to stane oko 200 slika, stane 200 smsova , 9 mb memorije ma da ne nabrajam. osim sto zadovoljava performansama i karakteristikama, ujedno mi je daleko najljepsi mobitel od svih na trzistu.
male prituzbe na softver ali to mu smanjuje ocijenu na 4.999998 od 5a ja sam itak poznat po tome da mi nijedan "mobitelski" softver ne odgovara u potpunosti.
ma ukratko da su ga izbacili sa cijenom od kojih 200 eura vise svjedno bi ga kupio ...
sad, mozda sam ga cak i previse nahvalio ali ja mislim da zasluzuje tu pohvalu jer sam za istu cijenu samsunga v200 i panasonica gd 87 dobio za par generacija bolji mobitel.
tak ... , kad sam upoznao firmware , sad idem probat pronaci sinkronizacijski sofver ako postoji (nazalost nisam nista dobio u paketu) i ostalo pametno ako postoji.
ako znate koji sajt sa softverom, igrama, melodijama, wallpaperima i sl. javite jer mi je to sad dosta potrebno.
i nekakve informacije kak da ubacim hrvatski t9 u mob (samsungov katalog sa nadolazecim proizvodima - pise da dolazi uz hrv T9) jer ga nemam, imam "samo" menije ne hrvatskom.
Nisam pisao neki review (sve se moze naci na mobile-review tak da se tu nema sta puno za reci ) ali ako bas treba nece mi biti problem napisat ga. u medjuvremenu me mozete pitati sto vas god zanima u vezi E700 i ja cu vam pokusati odgovorit.
za one koji ne znaju o cemu pricam ,
odite na vec dobro poznati sajt gdje je "riviju e700otice" : http://www.mobile-review.com/review/...-e700-en.shtml .
aj pozdrav , odo prckat po mobu![]()

) sto i nije tak puno.
Odgovori uz citat
Istina!Ni na Samsungovim stranica nema softa za e700!Samo neki manual koji sam već skinuo da se bolje upoznam s mobom
Očito nema savršenog telefona. Dal se mogu poruke brzo pisat?

Bookmarks