po vašem mišljenju za kaj da mijenjam ovaj mob. sviđa mi se k800, možda 6280, ili.............
po vašem mišljenju za kaj da mijenjam ovaj mob. sviđa mi se k800, možda 6280, ili.............
ovo veče pijem sve što teče
Da li kupovao skuplji mobitel/jeftiniji , klizni/preklopni/candybar, Samsung/neka druga marka, symbian/"obični" ????
Pošto si spomenuo K800, evo ti jedna tema: N70, E900, K800
a pročitaj i slijedeće: e900 vs 6288 vs N70 , bolje od E900
Ako hoćeš mob za slikanje, onda uzmi K800, jer je dao dušu za slikanje...
Ako hoćeš klizni mob onda 6288, jer ima veliki displey, dobar soft i bateriju...
Ali sve zavisi što želiš od moba...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
6233...vrhunski uređaj i ja ga po negdje 7 put imam,odlična tipkovnica ekran,video-vrhunski,kamera-solidna,dosta za mob...moja preporuka-sasvim zaokružen uređaj
6288,6233/6234,k800i,w810,K1.izbor je prilicno velik.
uzmi k800 i neces pogrijesit mob je odlican od kamere pa nadalje, nemos fulat s njim![]()
uzmi k800i,bolji izbor nego 6280
Slažem se gore navedenim oko k800.Dobar izbor.
k800i bio vjerojatno i bio najbolji izbor od svih gore navedenih.
Takoder preporuka za K800...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
..ili..pošto već imaš samsung slijedi seriju ka' D900.Sjajan tel.
ja ne bi k800 sad samo szbog sticka,niti ću više kupiti se koji ima stick...nema šanse...+preslabi video...-(to mi još uvijek nije jasno...)
mislim da ne bi trebao razmisljat o d900 jer nije velika razlika izmedu e900 i d900,ja bi uzeo 6233
JAVNO UPOZORENJE: ivstojic
Čitam u nekoliko tema tvoje postove - nekoliko si puta napisao post za postom, bez editiranja. Stoga odi u pravila foruma i prouči ih jer ćeš u protivnom pri idućem istom prekršaju biti kažnjen.
MODERATOR
P.S. offtopic je obrisan
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Moj savjet je ako si u mogučnosti nokia n73.
ja ostajem pri svojoj odluci, a to je k800...
Mislim da ce dobiti najbolji omjer ulozeno->dobiveno!
A sa n73 kao neče..???
pa s obzirom da su ovo totalno dva razlicita telefona i ne isplati ih se usporedivati, N73 je jos dosta skuplji od k800 i prvenstveno sam na to mislio kad sam rekao najbolji omjer ulozeno-dobiveno!
nemoj uzimat d900 slucajno, displayi im pucaju ko ludi jer je pretanko zastitno staklo, uzmi si n80 (istina da je malo skuplji ali mob je ludnica) vjeruj mi da neces pozalit
Bookmarks