Koji mobitel da kupim D900 ili E900?
Koji je bolji i napredniji?
Koja je razlika izmedu D870 i D900?
koja je inace razlika između ta dva mobitela
znam samo da E900 ima 2MP kameru i koliko sam cuo da ima jos neki stariji cip u sebi (što god to značilo)
ima li jos koje razlike
naime E900 mogu odmah nabaviti a D900 bih trebao pricekati jos barem jedan mjesec pa me zanima..
sorry ak je vec bila takva tema....ak je bila dajte link i ovaj post zatvorite ili obrišite
TkomijeukraoSpacetipku,nekadođedagaubijem.
Koji mobitel da kupim D900 ili E900?
Koji je bolji i napredniji?
Koja je razlika izmedu D870 i D900?
noviji je d900 trebao bi biti i bolji ako ništa više onda zbog kamere 3.0(razlika u cijenama na crno je oko 70-90eur) iako meni osobno je e900 puno ljepši ,i sam ga imam i full sam zadovoljan s njim.A sad ti sam procijeni koji više odgovara tvojim potrebama.S tim da d900 još nema hr meni ako ti to neš znaći
Eto moram reci da nije samo razlika u cijenama.
D900 ima najnoviji SWIFT chipa koji je uopce napravljen za trziste.
E900 hehe ima SWIFT chip od E720 sta je malo preradjen, recimo bolji.
Kad bih kupovao bih uzeo D900 i E900 jer obadvojica imaju istu semu menija i sitno slicno soft. Ostalo D900 ima prednosti.
pametno zboriš treba imati oba dva![]()
Treba imat dovoljno para za ovakav luksuz![]()
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1587
ukratko, kamera i dizajn..
Ako ti nije problem u parama uzmi D900 bez razmišljanja odličan telefon.
noviji je d900 trebao bi biti i bolji ako ništa više onda zbog kamere 3.0(razlika u cijenama na crno je oko 70-90eur) iako meni osobno je e900 puno ljepši ,i sam ga imam i full sam zadovoljan s njim.A sad ti sam procijeni koji više odgovara tvojim potrebama.S tim da d900 još nema hr meni ako ti to neš znaći
ma meni nist ne znaci sto jos nema hrvatski meni...ionak uvjek koristim engleski meni.........Izvorno postao lucky
dosad sam uvijek imao motorole .......ali sad mi se nekak samsung sviđa ....pare mi nisu problem.......ja sam samo pitao dali uzeti E900 jer ga mogu dobiti odmah danas a za D900 bi trebao malo pocekati........ ali mislim da cu jos malo rađe pocekati pa onda da imam i noviji mob........tnx
a koliko sam skuzil da E900 nema autofocus a D900 ga ima , a koliko znam da dost pomaže kod slikanja....
D900 konačna odluka![]()
Po meni je taj izbor stvar ukusa i potrebe sa foticem kakav ima D900, iako vjerujem da nije opuno bolji nego ne E900
TDI macht Spass
definitivno d900![]()
najbolji izbor zbog kamere,autofocusa i ostalog
a koliko uostalom dođe E900
Na crno oko 2050kn
d900 zbog funkcija i boljeg softwarea
Jel netko tocno zna datum kada ce doc kod nas d900, fakat mi se neda cekat vise. Jer ja imam T610 SE
pa kolko sam cuo vec je dosao.
ja ga ne mogu jos nigdje naci..Izvorno postao sonyck
ako netko ima info gdje je to dosao, neka pliz napise..
Imaš ga na crno već neko vrijeme..u dučane će doć kako sam ja ćuo oko 12.mjeseca
Dal je taj E900 los zbog tog starog chipa ili softwera?
Meni treba mobitel brzo al nisam tolko bogat da kupim los mobitel.
ako ne želiš loš mob a ima sve što treba,uzmi njoku 6233,a isto tako samsung x820 nije loš,debel svega 6.9mm,2mpx ,horizontalni zaslon-itd,fora je,na crno oko 230e,kao i njoka
e900 ima frku sa ovim netipkama..nisu baš praktične...a is kuplji je od ovih navedenih,ja 2000kn za njega ne bi nikad dao-posjeduje sve što i d600,koji dođe novi oko 1500kn-koji je po mom mišljenju ,još uvijek vrhunski i top mob...![]()
imam e 900 i sve št0 ti mogu reć je,evo danas sam uzeo d 900 i ne impresionira me ko e 900 kad sam ga prvi put uzeo u ruke...mislim daleko od toga da nije odličan mob- da me ne shvatiš krivo..
ni mene nije impresionirao d900,uobičajen način fotkanja,klizni je ipak za tu klasu loš-čokolada ima bolji...previše para-premalo muzike i svirača,ali da je šminka i tanak i lijep i sve to stoji...![]()
Stvar je u tome kaj ja nebi kupio mob na crno.
Svida mi se jako d900 i E900 i Nokia 8800!
Meni je vazno da mogu razgovarat i slat poruke. Zanima me koji mobitel od tih moze snimit krati filmic u odlicnoj kvaliteti.
Imo sam d500 i nisam bio zadovoljan, jako losa kvaliteta slike.
Tata mi ima d600, pa bi volio imat malo bolji od njega.
Kaj E900 ima tolo lose te tipke, kaj steka?
Bookmarks