evo zanima dali je netko do sada imao problema s jostickom ntom mobitelu i koliko ga već koristi
evo zanima dali je netko do sada imao problema s jostickom ntom mobitelu i koliko ga već koristi
slackware user
mislim da s ovoga foruma još nitko nije imao problema s đojomIzvorno postao hack100
cisto sumnjam da se đojstik moze sjebat brzo, mozda ce kasnije imati neko problema ali mob je jos nov pa se nezna
radi perfektno.nema zamjerke.imam ga 1,5 mjesec.,
nadam se da ni nece. jel kao stavljena je neka "folija" ili tako nesto tako da prasine i ostale necistocene mogu doprijeti do joysticka. to je kao poboljsano kod k800. ali citajui esato forum, vec se pocinju javljati problemi sa joystickom. neki govore da je greska u firmwareu, dok ga drugi ciste sa WD40
![]()
iPhone 5s 16 GB
Sumnjam da bi nakon silnih problema s k750 napravili istu grešku s joystickom, valjda su ga bolje zaštitili od prašine.
ja ga imam vec 4 mjeseca i sve dela ko novo, ne blokira, brz je, a šta se tiče đoje radi kao prvog dana, mobitel je stvarno odličan![]()
A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can.
i jel ima tko problema sa joystickom na K800? meni steka malo, pa ga moram provrtiti, pa radi pola dana - dan, pa opet
iPhone 5s 16 GB
Znači opet probli sa joystickom...
baš bezveze... mislio sam da je bolje napravljen nego na K750 i da neće biti problema...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa koliko smo vidjeli u onom tutorialu gdje je rastavljen da je zasticen, ali ne kuzim zasto steka
iPhone 5s 16 GB
Meni ne šteka ni malo, za sada radi ko švicarski sat.
PREDATOR
Meni malo steka u desno...al niš posebno..
Guns n' Roses rules!
Evo danas mi radi bez ikakvih problema (slucajno?), inace mi steka prema dolje. I to poprilicno iritantno.
Dakle, prasina NIJE uzrok.
šteka ,šteka na više komada sam imao to prilke vidjeti..na mahove onak...
meni je joystick bio sjeban nije radio u desnu stranu brzo se je sjebo pa sam ga se rijesio
evo vec par dana igram igru Chainz, neke lance slazete... i ja stisnem lijevo, on ode lijevo gore. stvarno iritantno u igrama. kad se malo provrti, radi, ali opet pocme. mislim da bih ga sljedeci tjedan mogao poslati u EM na servis da ga srede. A ne radi mi ni activity tipka
iPhone 5s 16 GB
meni kad podesavam equalizer bjezi na desno a ja ocu dolje recimo....
ma necu jos...ono, stid me i nositi, reci ce mi, toliko skup mobitel a vec na servisu
Probat cu ga jos malo "trenirati" pa cu vidjeti. Iskreno, igrao sam dosta igrice, Bombermana...i nakon toga je poceo zezati. Anyhow...prerano je poceo.
Da sam u ZG, mozda bih ga i odnio, a ovako cekati tjednima...jos ne. Neka se sakupi jos "bugova" pa onda.
jednostavno ima istu funkciju kao ona lijeva za internet, spaja se na net
iPhone 5s 16 GB
Za ove ove propuste od strane sony ericssona, POD OBAVEZNO prvom prilikom u servi, kenjaj im zesce i pokazi im![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Imam ga 1 mjesec i za sada sve 5. Nadam se da ce tako i ostati
Bookmarks