sta se s tim File Managerom moze? pisanje, čitanje, brisanje, pa prazan input box u kojeg se može... upisati šta?...
(ok, status memorije je sam po sebi jasan)
hvl!![]()
sta se s tim File Managerom moze? pisanje, čitanje, brisanje, pa prazan input box u kojeg se može... upisati šta?...
(ok, status memorije je sam po sebi jasan)
hvl!![]()
www.r081n.com
Ma prvo ti nama reci kaj ti je taj File Menager??
pogledaj ovdje. skrolaj dolje dok ne vidis screenshot sa File Managerom. na nasim telefonima je taj meni na hrvatskom.
www.r081n.com
ma to na mom telefonu uopce nema a i pise tamo da neki evropski telefoni to nemaju ili moram ukljucit taj meni??
naravno da toga nema odmahkod je: *#9998*masterpwd#
www.r081n.com
no sad jos da mi kazes di i kako to da ukucam?
Samo mi izbacuje wrong entry, kuzis me na glavnom zaslonu to ukucavam brojevi o.k. al kad stisnem drugu zvjezdicu slova su mi crte i na kraju izbaci wrong entry???
ma samo operi po tipkama koje odgovaraju tom slovu. to ti zapravo izgleda *#9998*627837793# isto kao kad ukucavas npr *#0bat# (*#0228#) za stanje baterije.
nakon toga stavku menija potrazi u Postavke Telefona/Moje Postavke (4.2)
www.r081n.com
Super radi e sad mi jos objasni sta ja imam pod tim opcijama pa nis nekuzim a na onim rusko - ceskim stranicama jos manje?
pa covjece, tvojim pitanjem sam ja i zapoceo thread![]()
www.r081n.com
a jes no mislim si skuzio sta??
ne![]()
www.r081n.com
no si skuzio ja nis??!!
a cemu sluzi taj File Manager, ono Pisanje, Čitanje, Brisanje, nis ne kuzim, za kaj to sluzi??
niko nist :-(((((
Ne igrajte se sa File Managerom, imao sam losa iskustva s tim.Koristite ga eventualno za provjeru stanja memorije. Ja sam si uspio obrisati sav multimedijalni sadrzaj iz moba pomocu File Managera. Oprez!
ah, ni ja nisam bio siguran kojem "secret kodu" mogu biti zahvalan za obrisano sve zivo iz memorije moba, ukljucujuci i neke stavke iz adressbooka koje su bile u memoriji telefona!Poslao: RILE
Ne igrajte se sa File Managerom, imao sam losa iskustva s tim.Koristite ga eventualno za provjeru stanja memorije. Ja sam si uspio obrisati sav multimedijalni sadrzaj iz moba pomocu File Managera. Oprez!
sumnjano sam na File Manager ali nisam bio siguran. dakle svi ostali, OPREZ![]()
www.r081n.com
OOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPPPPPRRRRRRRRRRRRRRRRREE EEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Bookmarks