pa bolje ti je uvijek uzeti noviji model...![]()
Ma na kraju sam odlucio nijedan. Otisao sam na samsung. Cuo sam za ovaj novi model c100 i citao sam malo u mobilu o njemu telefon je super samo sto je velik a i nema MMS ali to Mreza u BiH nema nit ce ikad iimat. Telefon ima sve skoro osim BT i MMS-a i kamera a i baterija mu je skroz losa. DEvedeset sati na cekanju pa to je skroz malo. Ali mi se ipak svidja.
Ali nije preklopni i nije sminkerski. A i velik je 111 mm ipak je to puno a mozda i nije. al sa druge strane sam staavio samsung t100.
Model mi se svidja sminkerski je. IMa grps i w@p,EMS, ali nema irdu. MMS, i ima losu bateriju i zaslon od 4096 boja dok c100 ima od 65 563 boje zaslon sto je dosta bolje...
ALI ipak t100 je sminkerski ali je c100 jeftiniji je za 40 Eura.
Ali cijena mi nije bitna
C100 ILI T100
YumIRC:
http://www.yumirc.org
pa bolje ti je uvijek uzeti noviji model...![]()
ali nijedan od ovih
@ coma - slazem se...![]()
Ja bih na tvom mjestu uzeo T100, ima dobar dizajn. To je bar meni bitno. No to je subjektivan dojam.
Inace...da malo budem offtopic - Zasto svi umjesto wap - napisu w@p???
She is my sin...
@Lampir, vidi ovako, kad uzmeš telefon u ruke treba ti kroz glavu prostrujati:
1. jebote što si lijep i dobar ILI
2. jebote što si lijep, da si malo i bolji nebi škodilo
I TO JE TO ako promisliš samo o tome kako je telefon dobar onda ti je nešto bitno promaklo.
@zvonimir:
...T100 da ima dobar dizajn?Ta ti je dobra.![]()
Ne znam za druge,al meni je T100 NAJRUŽNIJI moby koji sam dosad vidio!
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 17-08-2003 u 16:32
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Eminem, molim da ne pišeš takve stvari.
Dizajn je definitivno subjektivne naravi, znači ovisi od korisnika do korisnika. Iako svi ljudi s kojima sam pričao - svi kažu da je T100 lijep. A i meni je. Očito imaš drugačiji ukus. Ali zato se nemora pisat da netko "nije pri sebi" i sl. izjave...
Razmisli malo i nemoj se više ubacivat izjavama "ružan je", zato što postoji - sto ljudi i sto ćudi. Ako razumiješ što ti hoću reći.
BTW Lampir je napisao takav naslov threada kao da mu gori kuća, a ne da bira mobitel
She is my sin...
Ne želim pametovat,ali nećeš ti meni govorit šta da pišem.Kolko ja znam,tu su moderatori da to brane.
BTW, T100 je RUŽAN I NEMA RUŽNIJEG od njega.To je moje mišljenje i samo moje,dok drugi,naravno,imaju drugo,tj. svoje,mišljenje.
pijetlići mir.
slobodno kažite da je nekom osobno nešto ružno/lijepo, ali nemojte povlačit pitanje jel netko drugi normalan (i sl. sinonimi) zato što mu se nešto sviđa ili ne jer će bit zabrana na forum jedno... tjedan dana za prvi put.... a kasnije tko zna!!!
ma vi niste normalni![]()
Thanks,zappan.
Smirit ću se.,nema problema.
Evo,zvonimir,obrisao sam ono.
BTW nisam ništa pametovao osim onog da "nisam normalan".
Al nema veze, evo ruke Eminem...da izgladimo taj nesporazum
E da, baš me zanima što drugi misle o T100?
[za Eminema i mene se dobro zna]
She is my sin...
prevelik, nema funkcija, jebeni ekran
Ekran super, dizajn super ali nikakvih funkcija.
Po meni, ako ti se već kupuje Samsung, onda uzmi S300
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Hmmm...ali velika je razlika u cijeni izmedju T100 i S300.
T100 se vec nadje po 1300 kn.
[iako mislim da je to previse]
Ti Samsunzi fakat drze cijenu...i to predobro.
(pra)stari A300 drzi po 800-1000 kn cijenu!
Pa to je fakat previse!
She is my sin...
Ružan?To nisu ljudi mislili kad sam im ga pokazao. Ovak: ak ti treba silno EMS onda C100 ak ne onda T100.Ima veći ekran i ljepši je
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
T100 po meni ima fakat super dizajn.
(ma koliko vi pljuvali po njemu)
Lampir - ja bi se odlucio za V200
Nije ni on loš.Ali je ipak prevelik.Ak ti to ne smeta (i cijena) on je čisto ok.Došo je njegov nasljednik
T100 nema EMS ali prima slike od Nokie!Poslao: Hrc
Ružan?To nisu ljudi mislili kad sam im ga pokazao. Ovak: ak ti treba silno EMS onda C100 ak ne onda T100.Ima veći ekran i ljepši je
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Znam!Pa imo sam ga!Ali bi zbilja trebao malo pričekati da padne cijena (ili da dođu novi) Samsung MMS mobitela.Ako ti je to važno
Bookmarks