Možda 6101 nemože primiti taj MMS ili zbog "ograničene" veličine ili zbog toga što sadrži MP3...
E da, jesi provjerio postavke za MMS na 6101... može biti da nisu dobro "naštimane"...
Pokušao sam već 5 puta poslati MMS s Nokije E70 na Nokiju 6101 Vodafone.
MMS sadrži mp3 melodiju, veličine 314KB.
Znate li u čemu je problem? Vidim da 6101 podržava mp3, ali ovo mi nije jasno, tim više što osoba koja posjeduje Vodafone 6101 opće ne primi niti "okrnjeni" MMS, a meni u Izvještajima piše-Failed.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Možda 6101 nemože primiti taj MMS ili zbog "ograničene" veličine ili zbog toga što sadrži MP3...
E da, jesi provjerio postavke za MMS na 6101... može biti da nisu dobro "naštimane"...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mislim da Nokia ne može primati mp3 u MMSu, samo amr,midi i još neke.
A vidim da ti mp3 ima 314kb, što nije za MMS max. 100kb?
da za mms je max 100kb
nekad prodje i mms malo veci od 100kb,ali rijetko.
Zar nije ograničenje MMS-a 300kB kod VIP-a![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Izgleda da nije. Mislim da jest 100.
U Mobisu!
Na vip-u je MMS ograničen na 300kB,meni je frend slao po par slika u poruci i nije bilo problema. Možda da probaš s nekom manjom mp3-com,pa da vidiš hoće li proći?
Onda sam u banani. Sad sam pogledao Detalji MMS poruke, piše da je veličina 190KB. Znači, moralo bi proći, ali neće.
Zanimljivo, slike idu bez problema, ali za ovu mp3 već u startu piše Failed.
U Mobisu!
Možda uopće ne možeš slati mp3-ove MMS-om,jer da možeš,onda ne bi odmah pisalo "Failed". Ako idu slike,znači nije problem u veličini poruke,nego u sadržaju. Nisam nikad pokušavao s mp3-cama,a i gledam sad u uputstva od 6280. Piše da u MMS idu amr,mid i wav,mp3 se ne spominje. Možda da pogledaš u svoja uputstva?
Hoćeš da pokušam tebi poslati? LOL, smiješno, ali čini mi se najbrže. Ako hoćeš, daj broj na PM.
EDIT-sam sebi sam poslao MMS s i na E70 i, zamislite, MMS je isporučen... Ovo je već "lud zbunjenog"!![]()
Zadnji uredio Moby : 26-01-2007 u 20:43
U Mobisu!
Send and receive messages containing text, an audio clip, and an image or video clip to other compatible devices (maximum message size: up to 100 kB)
Evo odgovora za sve koji možda imaju sličan problem.
U Mobisu!
Znači ipak je bio problem u veličini MMS_a...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da. Ali, tko je mogao znati da je limit za 6101 100kb.
Poslao sam kolegi Balkancu i sasvim lijepo mu je bilo isporučeno. On ima 6280.
U Mobisu!
Bookmarks