Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question kako poslati fajl,a da ga primalac ne vidi

Pročitao sam sve postove oko netdevila, ali nigdje nije objašnjeno kako poslati server nekomu ali da ga on ne vidi i da se on odmah stavi među procese u task menageru. Ovo za da se on pokrene odmah prilikom bootanja ja mislim da ima u edit serveru(run i run service), sad mi je najveći problem slanje tog servera. Ja taj server mogu pokrenuti na svom računaru i onda mogu da "provalim" sebi. Ima li iko način da se to pošalje? Hvala unaprijed.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad se radi o net devilu najteze je poslat zrtvi server.
    Pa ako je ikad ikom to uspjelo nek se javlja

Ja sam server preimenovao u.txt, s nadom da ga antivirus ne nade, pa sam neku pricu izmislio da poslje preimenuje ekstenziju u .exe.
    Poslao sam preko msn-a.
    Ali to mi je prijatelj pa bi mu ionako poslje sve reko, ali nazalost to mi nije uspjelo ,al nema veze jos se trudim

Mozda bi bilo bolje da se tema zove kako server dati zrtvi...

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hajd ako nađeš način javi mi na moj msn: goran_sego@hotmail.com. Ne razumijem ovo da si izmislio neku priču da preimenuje ekstenziju u .exe? zar mora da se preimenuje u .exe? Meni stoji na dlI.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2005
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma antivirus server nade kad je .exe pa sam ja mislio da prebacim u .txt pa mozda tad nece i poslo njemu preko msn-a, ali tad ne znam sta se desilo... doslo je skoro do kraja, pa je nesto prekinulo njegov download, e sad ne znam je li to on uradio ili ga je njegov antivirus nasao.

Pa vjerovatno treba da bude u .exe i da ga on pokrene na svom kopmu, ali ne znam koliko covjek mora bit glup da to uradi.

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni ga otvara kao da je .exe a stoji mi na .dlI. To možeš vidjet tamo u edit serveru pa help pod miscellaneous, a ekstenziju mijenjaš isto u edit serveru pod miscellaneous. Možeš stavit i neku svoju izmišljenu ekstenziju a on će je opet otvarati kao da je u .exe. samo ako naprimjer staviš .jpg žrtva neće moći gledati više svoje slike. Tako sam ja pročitao.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 6
    Posljednji post: 13-05-2005, 23:54
  2. Odgovora: 2
    Posljednji post: 03-03-2004, 21:53
  3. Kako javom poslati SMS
    By niksa in forum Općenito
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 30-11-2002, 23:07

Bookmarks

Pravila postanja