sta za surfanje ga ne koristis?
ja ga koristim za sve, pc je moj zivot. moj multimedijalni centar. sve preko njega, muzika filmovi igre sve sve sve
...ja,npr. većinom za slušanje glazbe,snimanje glazbenih spotova,poneke reklame i obradu slika...
...a samo ponekad za igre(kad mi je dosadno)...![]()
...a Vi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sta za surfanje ga ne koristis?
ja ga koristim za sve, pc je moj zivot. moj multimedijalni centar. sve preko njega, muzika filmovi igre sve sve sve
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Glazba, web, ...
Igre jednom u mjesecu, možda i manje.
...pa da...kak sam to zaboravio,"killa" hvala...i još za Surfanje i gledanje ponekog filma...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
surfanje, rijetko igre i jako puno muzika, malo zezancija sa nekim programima i tako
ja za box imam vrecu. a volim stalno nes prckat po kompjuteru to mi je glavna zanimacija. a i nadam se da cu tako nes i radit u zivotu
web, muzika, igre, crtani filmovi....
It's nice to be important, but it's more important to be nice
posao (pisanje tekstova), surfanje, gledanje filmova, muzika (mp3 i radio), prije sam ga koristio i za gledanje telke, programiranje (web aplikacije), komunikacija s frendovima koji žive vani, koja igra tu i tamo, uglavnom bez kompa ne mogu...
![]()
...evo i mene - prvenstveno posao (rasturam prisilno Excel i Access), onda ide web (visim na 10 foruma i balansiram), onda glazba (sjajna nadopuna ova dva razloga prije), i na kraju za izživljavanje na raznim programima (a najviše za "filanje" Palma sa programima koje vrtim kad nisam da kompu)...
web, muzika, filmovi, word, excel, tu i tam za igranje i programiranje (citaj, samo u slobodno vrijeme)
Volim i ja prckat po kompu,ali uspisat neku školu u vezi toga nema šanse,jednostavno mi to nije toliko zanimljivo a puno tipova koje sam sreo da se bave kompjuterima su debili...neznaju se ponašati kao normalni ljudi(posljedica dugug sjedenja za kompom)Izvorno postao flOorKilla
Nisu računala od njih napravila debile, bili bi oni takvi i da nisu nikada komp vidjeli![]()
pa i ja dugo sjedim za kompom pa nisam debil. ......khm.
nego... da.
@floor, o tome bi se dalo raspravljat (lool)
ne sto posto nisu takvi od kompa, onda bi ja trebao biti mega debilcina. samo ti iggxy razmisli (kaj se uopce druzis s takvima)
ma nema ti to veze s komp. znam ja puno ljudi koji su takvi a ni neznaju kaj je to pc
hm cudno imas cudne frendove. pa nebi imao nista protiv da radim u nekoj firmi na pc-u.
zaboravio sam vaznu stvar-->komunikacija sa sl45i/55
pa kuzim dobro, mozda cak vise u hardware. ali.... nebi sada nista radiozasada
![]()
Ja ga koristim za skoro sve, škola (referati, prezentacije, .....), muziku, filmove,......, rjetko za igrice jer mi je komp malo slabi pa nemogu igrati sve ono kaj bi htel, pa onda skoro ništ ne igram!
I ja toliko ai da dodam ja obradjujem slike!!!Izvorno postao Dark
Bookmarks