ma nema ti to veze s komp. znam ja puno ljudi koji su takvi a ni neznaju kaj je to pc
ma nema ti to veze s komp. znam ja puno ljudi koji su takvi a ni neznaju kaj je to pc
hm cudno imas cudne frendove. pa nebi imao nista protiv da radim u nekoj firmi na pc-u.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
zaboravio sam vaznu stvar-->komunikacija sa sl45i/55
pa kuzim dobro, mozda cak vise u hardware. ali.... nebi sada nista radiozasada
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja ga koristim za skoro sve, škola (referati, prezentacije, .....), muziku, filmove,......, rjetko za igrice jer mi je komp malo slabi pa nemogu igrati sve ono kaj bi htel, pa onda skoro ništ ne igram!
surfanje igranje i ništa više
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Osim za surfanje i poneku zanimljivu igricu koristim ga i za akvarij,naravno virtualni ali je odlican,cak i ribice reagiraju na dodiri jos mi niti jedna nije zaplivala ledjno
![]()
Ja sam izbacio TV iz stana i DVB-t imam na 17' wide laptopu. Dakle cijeli dan je upaljen.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Prvenstveno kao prvo da visim na tako predivnom forumu, gdje su ljudi uvjek dobre volje, gdje samo dobrota i ljubav vladaju, gdje nema mafije, kriminala, droge...gdje modernatori uvjek postede nas, pa zato rado posjecujem www.cafe.mobil.hr a drugo igrice ne igram, nestignem, volim samo ponekad zaigrat neki bolestan rpg ili rts to su zanrovi koje volim, sad u zadnje vrijeme photoshop se vrti i ucim radit iz njega...ponekad programiram, Assambler, Visual Basic, Basic, a C++ mi je zelja naucit...a i izrada web stranica....ma ima tu puno toga sto radim na kompu, uglavnom komp mi sluzi za sve....naravno jedino nemoze posluzit umjesto koje Pive a i Sexa...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Surfanje, rad u raznim programima , programiranje ponekad ,gledanje televizije , igranje igrica ponekad (rijetko) i to bi bilo to .![]()
Ajd šta kenjate, svi mi koristimo komp samo radi jedne stvari...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hmmm,samo za internet najvise,poneki filmic,i wow![]()
Bookmarks