Vrijedi li uzeti bolje V3x ili N6280. Nokia ima nešto više fja nego V3x ali čini mi se da je ovaj nekako bolji ili se ja varam!
Vrijedi li uzeti bolje V3x ili N6280. Nokia ima nešto više fja nego V3x ali čini mi se da je ovaj nekako bolji ili se ja varam!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
V3x naravno. Motorola uvijekIzvorno postao Sator
![]()
![]()
ma uzmi ti motorolu, najbolja je...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Ako si naviknut na motorolu,uzmi motorolu ja sam nedavno promjenio proizvođača i još plačem što nisam uzeo moto.
A v3x je zakon!
ma uzmi definitivno v3x . ja sam glup što sam kupio d600 , a ne v3x![]()
![]()
![]()
![]()
Nisi glup,to je puno ljudi sada uzelo,i ja sam uzeo K750i,to su dva super mobitela,a najjeftinija u svojoj klasi. Da je V3x 1500kn ja bi ga odmah kupioIzvorno postao T O M O T
![]()
meni je bolje to sto 6280 ima veliku mogucnost personaliziranja
potpisujem kikija
definivno 6280, ako zbog niceg drugog onda zbog odlicnog videa!!!
mislim da smo uspjeli usutkat motofanove koji su govorili bez argumenata
Jao, ali ovo je presmješno...Uspoređivati estetiku sa funkcionalnošću.
Stvarno nemam riječi. I to još u Motorola podforumu
Ne znam zašto ste svi tako vatreni oko toga. Čovjek će zamjenit Njoku sa Motorolom i formirat će svoje mišljenje. Ako mu ne paše, znat će cijeniti Nokiju i to je to. Ako mu se sviđa Motorola, valjda će više cijeniti Motorole, jer mu očito više odgovara za ono što on treba![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Tako je...smartphone nudi prilagođavanje do razine neviđene za bilo koji dummy mobitel![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ali ovdje se ne usporeduje kakav je komu tel. za koristenje nego koji je bolji
Bilo bi bolje da neki ovdje smire hormone. Nek si čovjek uzme što želi. Sve je stvar osobnih preferencija. I na kraju uvijek subjektivnost odlučuje. Točka.
da je siguran u svojoj odluci ne bi postavljao topic sa ovom dilemom![]()
Da istina je da sam se u nekim stvarima ponavljao. Čitam gore neki piše nije ga Motorola probudila. Trebao si uključiti alarm, mob ne čita misli. Ja sam imao i prije obje marke telefona zato i dvojim. V3x je moguće editirati jako puno(po 1000000000000000000000000000000000000 put), a kod Nokie samo promijeni profil sa svog na stišano ili neki drugi i ode sve u pi.......3,14! Kad se vratiš na svoj profil moraš opet ponovo naređivati melodije i koješta jer je Nokia vratila postavke na default! Spora je kod ulaza u galeriju,(N6280), pogotovo kad je na kartici, ali možda je stvarno stvar u softu. Vidjeti ću kako će se ponašati kad ga vrate iz Mobisa sa 5.92 verzijom.
Imao sam Motorolu i nikad ali nikad mi niti jedna funkcija zastekala a sve flasheve sam isprobao i editirao do "iznemoglosti"!
motorolin,ne brandan
Bookmarks