kod mene ništa sve po starom
Zadnja dva dana mi je brzina pala sa 100.00 Kbps na 28.8 Kbps
Zna li netko razlog i dali je moguće da je to zbog nekakve nadogradnje na veću brzinu?
There are no shortcuts in evolution.
kod mene ništa sve po starom
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
nije ti to ništa meni na kompu je 100 kb/s a kad bi sad spoji na laptop onda bi bilo 28 kb/s.Treba preč 30 minuta da ti se sve resetira pa ugasi kom i za pola sata vidi vraga opet isto 100 kb/s.Stvar je u tome da se ništa ne mjenja ista tri je brzina.Jer sto posto imaš dva računala na jednoj adsl linij.Ja imam na tom jedno adsl priključku komp i laptop tj.samo prespajam kabel pa mi se to događa.
Zadnji uredio Hoc : 17-02-2007 u 11:45
meni downloada 100KB/Sec
Brzina mi je normalna kao i uvijek, ali imam stalan IP, ZASTO???????
Ma ja sam ga resetirao i sve ali ne pomaže, to mi se prije nikad nije događalo
Evo sad sam zvao SZK i kazu da im je to prvi slucaj da sacekam jos malo i da vidim ocel se sta mjenjat.
Nije mi jasno zasto je ista adresa???????
Ocu skidat sa Rapida a nemogu!!!
Meni je isto brzina u posljednja 3-4 dana totalno pala, totalno je usporen net i ne znam sta je to, zvat cu SZK pa vidjeti...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
I ja sam primjetio u zadnja 2-3 dana da mi brzina nije bas kakva je prije bila,dogadja se da sa rapida ide samo 10,inace mi je otamo uvijek bila max brzina skidanja.,![]()
Meni se dogodi ponekad da mi je net usporen..ali to je jakoo rijetko tako da mogu živjet s time.Inače mi skida 106kb/sec.
Tako i meni...u zadnje vrijeme mi je brzina više nego stabilna..čak veća od uobičajene..
Volim svoj mobitelj .... :-9
Nekome je dobra brzina dok je drugima sasvim koma...
Ja ih zovem sad i nemrem ih dobiti, daj ako ih netko uspije dobiti neka ih pita u cemu je problem pa neka javi..
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
CARNet nam nudi besplatnu provjeru upload, download brzine i jos svacega....
CARNet Bandwidth Metar
Ovo je cool (:![]()
After all...
ja sam preko T-Coma i isto mi ne stima sve bas....nekaj im nije na broju...
After all...
Kod mene je u redu
Zovi SZK i gnjavi.
ja sam imao proteklih dana problema sa brzinom, osobitno navečer, no problem nije bio stalan. danas je sve OK.
Inovator, jesi na T-Com ADSLU? Navodno je usporenje navecer rezultat toga sto MaxTV pojede vecinu bandwidtha.
da, T-Com, no usporenja do nekidan nije bilo. Ni u koje doba. A danas je, barem zasad, OK.
eVO MENI JE SAD OK
i nama je net bio usporen zadnja dva dana. ali evo jutros je sve ok.... očito su opet neš prčkali![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
meni jos uvijek jebe, ma poprckam ih ja brzinu, bas su gl**i ak nemogu omogucit obecanu brzinu!!!!!!!
After all...
pa ionak nemaš "obećanu" brzinu![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks