Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Operater
    T mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Modeli I Kvaliteta

Ništa mi nije jasno, mobiteli šminka sa košom kvalitetom slike, video zapisa koštju više preko oglasa, a u prodajnim centrima je realna cijena. Jako sam razočarana. Koliko nekvalitetnih mobitela koje ne bih osim u slučaju nužde. Ako nema kvalitetnu fotku i praktičan dizajn pa ne treba mi ni kamera, kupiš sim bez nje i kaj te briga. Jedini mob. koji me nije razočaro je D-600, a promijenila sam ih jako puno od Motorole, Siemensa, Sonny Ericsona, Nokie. Iznenadjujuće kako Nokia ima lošu kvalitetu fotki npr. Nokia 6111 koja je tako reklamirana, večeras kad sam je imala u ruci odustala sam od kupnje. Pazite cijene ju kao moj D-600 kojem je slika toliko jasna, vido zapis mrak...ništa ne shvaćam...

Motorole neke imaju dobre fotke ali neke su mala beba naspram Samsunga.

Silno sam ga htjela prodati ali kada ga ne cijene na tržištu jako si razmišljm. Htjela sam samo mob. lijepog dizajna, lagan sa kvalitetnom fotkom. Onak ženstven.

D-600 mi je ipak za muški rod izgledom i težinom.

Baš me zanima koji još mob. ima kvalitetnu, oštru, jasnu sliku osim moga Samsunga?

Molim neka se nitko ne uvrijedi tko ima drugu marku, to je samo moje negativno iskustvo sa drugim markama. Želim samo saznati da li je to točno ili je to moje subjektivno mišljenje? Unaprijed hvala na odgovoru!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Bodovi
    34.126
    Nivo
    45
    Bodovi: 34.126, Nivo: 45
    Bodovi: 34.126, Nivo: 45
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče fotografija, da li si to gledala na mobitelu ili na računalu. Ako gledaš na mobitelu, to nije realno mjerilo jer puno toga ovisi o ekranu. Realno se može procjeniti tek kada se gleda na računalu

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Operater
    T mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dark
    Što se tiče fotografija, da li si to gledala na mobitelu ili na računalu. Ako gledaš na mobitelu, to nije realno mjerilo jer puno toga ovisi o ekranu. Realno se može procjeniti tek kada se gleda na računalu

Meni osobno je važnije kako izgleda na mobitelu jer svoje najmilije nosim sa sobom u njemu a ne više sličice u novčaniku. Takvi me mobiteli zanimaju sa dobrim ekranom, jasnim slikom...a ne mutnom, crvenom i sl ...

Hvala na odgovoru. Lijep pozdrav!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao KOKO
    Meni osobno je važnije kako izgleda na mobitelu jer svoje najmilije nosim sa sobom u njemu a ne više sličice u novčaniku. Takvi me mobiteli zanimaju sa dobrim ekranom, jasnim slikom...a ne mutnom, crvenom i sl ...

Hvala na odgovoru. Lijep pozdrav!
    E pa budući da ti je to važno onda uopće ne gledaj mobitele sa rezolucijom displaya nižom od 320x240.
    Evo koji ti imaju istu ili čak bolju sliku na displayu od D600:
    Nokia N90, Nokia E60 Nokia E70 Nokia N80 Nokia 9300 Nokia 9500 Nokia E61 Sony Ericsson S700i Samsung D900 Nokia 6280 Nokia 6270 Nokia E50 Nokia 7373 Nokia 7390 Nokia 6233 Samsung E900 Samsung Z560 Siemens EL71 Nokia N73 Nokia N93 i još mnogi...

Ja baš i nisam bio oduševljen sa D600. Ok, display, kamera i video mrak, ali kvaliteta, čvrstoća i prašina ispod diplaya je katastrofa (nisam bio jedini i da, nije mi padao)

Budući da preferiraš fency ali sa dobrim diplayom i kamerom ne odvajaj se od Samsunga zasad.
    Znači pogledaj si nešto kao: E900, D900 ili eventualno nokiu 6280
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2006
    Operater
    T mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbian FAN
    E pa budući da ti je to važno onda uopće ne gledaj mobitele sa rezolucijom displaya nižom od 320x240.
    Evo koji ti imaju istu ili čak bolju sliku na displayu od D600:
    Nokia N90, Nokia E60 Nokia E70 Nokia N80 Nokia 9300 Nokia 9500 Nokia E61 Sony Ericsson S700i Samsung D900 Nokia 6280 Nokia 6270 Nokia E50 Nokia 7373 Nokia 7390 Nokia 6233 Samsung E900 Samsung Z560 Siemens EL71 Nokia N73 Nokia N93 i još mnogi...

Ja baš i nisam bio oduševljen sa D600. Ok, display, kamera i video mrak, ali kvaliteta, čvrstoća i prašina ispod diplaya je katastrofa (nisam bio jedini i da, nije mi padao)

Budući da preferiraš fency ali sa dobrim diplayom i kamerom ne odvajaj se od Samsunga zasad.
    Znači pogledaj si nešto kao: E900, D900 ili eventualno nokiu 6280

Hvala, stvarno nikako nisam znala kaj odabrati, čovjek se izgubi u tolikoj ponudi...

Do sada prvi sa kvalitetnom fotkom i videom mi je bio ovaj moj Samsung D-600 ali da je bar manji preklopni kao što sam imala e-330 koji mi dizajnom, težinom više odgovara ali slike male, mutne, nema video.

Ispričavam se svima koji imaju drugu marku ali jučer me nešto razljutilo. Imala sam priliku kupiti NOKIU 6111 ali nisam. Star 6 mj., zgreban i prodju ga za 1.200 kn, a moj D-600 st. 2 mj., očuvan ne vrijedi toliko...ma gdje tu ima logike. I kaj je najbolje traženiji je i sigurno će ga prodati za te pare jer je ružičasti a oštećena maska se da promijeniti. Zato sam planula...pa zar i stariji modeli neke druge marke vrijede više nego moj Samsung?

Ajde ovdje na forumu vidim da se svi kužite u kvalitetu i cijene ali preko oglasnika katastrofa. Zato i jesam novi član i zahvaljuem na savjetima.

Ugodan dan svima....

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bi tebi preporučio E900... mislim da bi ti super legao.
    Lijep dizajn, tanji, manji, display super, i kamera također.... Sve što ti preferiraš
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .

I Imala sam priliku kupiti NOKIU 6111 ali nisam. Star 6 mj., zgreban i prodju ga za 1.200 kn, a moj D-600 st. 2 mj., očuvan druge marke vrijede više nego moj Samsung?

Ugodan dan svima....
    pa nebi bas rekao da tvoj d600 nevrjedi vise od 1200kn.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baš me zanima koji još mob. ima kvalitetnu, oštru, jasnu sliku osim moga Samsunga?
    Dali tu misliš na kvalitetu i oštrinu slika ili na kvalitetu i oštrinu displey-a??

Ako misliš na oštrinu slika, onda pogledaj SE K/D750/W800/W810 (sa 2Mpx kamerom). kod tih SE-a je slika oštrija nego na tvom D600 zbog autofocus-a, a K/D 750 su cijenom ispod D600
    Ako mislš na oštrinu i kvalitetu ekrana, tu je D600 ispred gore navedenih SE modela, jer ima bolji displey, ali Nokija 6230 ima oštriji ekran (više pixela po kvadratnom cm) od D600, makra je manji ekran...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Motorola V1075
    Operater
    Vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja bih ti preporučio z400 iako ne znam jel hoćeš 3G...a i skup je...e900 je ljep i ima dobre mogučnosti.d900 ti treba više ako koristiš kameru iako i ljepo izgleda i ima dobar ekran mOJ iZBOR D900

Zatvorena tema

Slične teme

1. Kvaliteta video signala ovisno o priključku
    By whiteboy in forum Stolna računala
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 14-04-2006, 18:14
  2. Sony Hc 17 i kvaliteta snimljenog
    By CyberLord in forum Digitalne Video Kamere (Camcorders)
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 21-01-2006, 15:53
  3. Kvaliteta VipNET mreže
    By gog in forum T - Mobile
    Odgovora: 64
    Posljednji post: 29-11-2005, 13:42
  4. Novi NEC-ovi modeli
    By Jamal in forum Nec
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 12-12-2002, 23:37

Bookmarks

Pravila postanja