vga 10m, ja sam mislio manje... Mislim da ti svi idu na 10m na papiru....
Dal netko zna kakve su razlike u kvaliteti izlaznog signala ako uspoređujemo kompozitni, VGA i S-video priključke, te kako se kablovi dotičnih priključaka nose sa kvalitetom u odnosu na dužinu. Recimo znam da je za VGA kabel neka prihvatljiva max dužina kabla 10 m, a iza pada kvaliteta. Kako stoje ostali?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vga 10m, ja sam mislio manje... Mislim da ti svi idu na 10m na papiru....
VGA - 5 metara max za optimalnu sliku...
na vise od 5 metara se pojavljuju male smetnje, na preko 20 metara velike smetnje...
Svideo- sto se tice duzine isto kao i VGA kabel ali moze prenositi vecu rezoluciju...
Evo imam VGA i S-video od 5 metara (oba) i VGA daje stvarno OK sliku, ali S-video očajnu... (govorim o projektoru spojenom na komp).Izvorno postao Krompirko
Sad me još zanima za kompozitni koji nemam usporedive dužine.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
eh da, nije isto ako imas Svideo kabal sa bakrenom ili aluminijskom zicom iznutra...
Ma da al govorimo o nekom običnom standardu glede kvalitete... najjeftiniji standardni VGA i S-video kabeli -> VGA dere S-video.Izvorno postao Krompirko
Zanima me kako uopće srede vezu iz PC-a do projektora u velikim dvoranama (na primjer na mom faxu) kad je komp udaljen od projektora debelo više od 10 m, a opet, slika je sasvim OK. A sumnjam sad da su DVI kabel provlačili, nit DVI priključak nema dosta tih projektora, a bome ni većina kompova na faxu... ziher je neki analogni kabel, samo koji... ili možda nešto treće što mi sad ne pada na pamet...
Bezicno....iako je to najskuplja mogucnost
Bookmarks