Oko 1300 kn... bi mogao dobiti...
Koliko vrijedi nokia 6680...stanje:ima ogrebotina...( vise iza ..nego naprijed onaj poklopac od kamere je malo izlizan) a od opreme ima samo punjač i slušalice i karticu od 256 mb! ja mislim da je stara oko 6 mjeseci! evo mene zanima koliko bi mogo dobiti za tu nokiu..i ako ima zainteresiranih nek mi se jave na PM ili ovdje!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Oko 1300 kn... bi mogao dobiti...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
A da..zaboravio sam napisati zaključan je na neku talijansku mrezu...koliko bi mogo dobit??? i koliko košta odkodiranje???
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
600kn...ako je zakljucan..a je....
pa neće mu past cijena za 700kn ako je zaključan??? Pa onda nek ga otključa i proda za 1300knIzvorno postao Bare_st
Da, past će mu cijena za toliko... Otkodiravanje ti je cca 100 eurića, u Beogradu (neznam dal se to može već i kod nas)... Pročitaj kako se mogu "otključati" Nokie 6630/6680/N70... Pa si ti izračunaj...Izvorno postao ijelec4
Oko 600Kn bi bila neka realna cijena, možda čak i nešto manje, jer nema garaciju i izgrebana je iza i nema USB kabel...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
slazem se sa vama...a da ga prodam u djelovima???![]()
![]()
www.fordfanclub.com
zaključana bi išla i ispod 600kn
u djelovima isto sumnjam da češ dobit više,jedino ako ga netko otkupi u kompletu ,dakle prodaja cjelog mobitela![]()
aorry nisam znao da je za taj mob tako skupo otključavanjeIzvorno postao Ico86
...a možeš ga i meni poklonit![]()
Izvorno postao andrija
![]()
to bi ti htio...ali ne moze...
![]()
....ajde ako ima netko zainteresiran za tu nokiu 6680 nek mi se javi na pm! cijena po dogovoru!
www.fordfanclub.com
Bookmarks