ista stvar sa 6630 , na memoriju kad snima ispada super a na karticu od 512mb doduse izgleda ko nekad na k300 kad sam snimao . nisam nasao rjesenje nazalost jer samje prodao prebrzo .![]()
Baš sam danas napravio mali test. Naime, na 6680 sam primjetio da mi dosta nekvalitetno snima, odn. snimka je puna trzaja, naglih pokreta, katkad i zaleđivanja (ne duljeg od pola sekunde).
Izvadio sam karticu od 1GB iz moba (RS DV MMC, Nokia) i pokušao snimati s memorijom telefona. Nema trzaja niti ičeg sličnog.
PITANJE-kako namjestiti da nema trzaja (ako je uopće moguće)?
Vi, koji imate isto 6680 i 1GB, snima vam normalno?![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ista stvar sa 6630 , na memoriju kad snima ispada super a na karticu od 512mb doduse izgleda ko nekad na k300 kad sam snimao . nisam nasao rjesenje nazalost jer samje prodao prebrzo .![]()
Ja sam imao isto 6630 i MMC 512MB i nikad nikakvog problema. Imao sam bar 30-ak videa i sve najbolje.
Samo da nije do MMC, jer bih je morao reklamirati u Mobis, a svi znamo tko će na kraju pobijediti...![]()
Znači, ima nas još sa sličnim problemom...![]()
U Mobisu!
Možda je problem u kapacitetu kartice jer meni na 64MB radi isto kao i kada snimam na telefon (bez trzanja)
Da, vjerojatno softver podržava MMC do npr 512MB, a one preko su "na vlastiti rizik".Izvorno postao Dark
U Mobisu!
MMC kartice su ocajno spore i vjerojatno se zato sporije snima na karticu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Možeš li ovo malo pojasniti?Izvorno postao rospaya
U Mobisu!
hoce reci da su brzine protoka podataka izmeu dtelefona i kartice prespore za taj tel..Izvorno postao Mobyy
usporedba: imas komp koji ima ludo brzi procesor, ali imas RAM koji je spor ko vrag..
znaci tebi ce trzat bilo koja grafika ili neki zahtjevniji poso jer treba veremena da se ucitaju podaci u ram iako i proc moze obraditi, on mora cekati da se ucitalu podaci.
Misliš da bih oslobađanjem unutarnje memorije dobio na stabilnosti snimke?
Trenutno imam free cca 2,5MB od nekih 9 (iako je tih 9 u biti fikcija jer ih u stvarnosti nije moguće dobiti).
U Mobisu!
ne bi nista dobio,jer to nema veze. kartica je spora ..ona ogranicava protok..Izvorno postao Mobyy
Kod mene na 6680 nema nikakvih trzanja dok snimam video na MMC
Koristim TakeMS od 1 GB , sve normalno radi. Snimao sam sa ugradjenim snimachem..
kontam si da ima brzu karticu..Izvorno postao Shamanix
Probaj snimat sa ETI Camcorderom ili nekim drugim "3rd party" snimachem pa vidi oce ti i s tim shtekat, ako shteka, najvjerovatnije je do brzine MMCa..
Evo jutros instalirao ETIcamcoder i opet zapinje pri snimanju.
U Mobisu!
Probaj staviti, ako imaš, originalnu karticu koju (ako) si dobio sa mobom, pa probaj s njom snimati...
Može biti da je stvarno problem u kartici...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
MMC kartica imaju jednobitno sucelje i katastrofalno su spore u usporedbi sa SD karticama.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
evo rjesenja
Izasao je novi FW za nokiu 6680 - V 6.07.04
Ja imam V2.04.15, ali kao što rekoh, ne trza kod snimanja na MMC
a snimas na 1GB karticu?Izvorno postao Dark
Ne, ja snimam na 64MB, ali znači da protok podataka nije kriv za trzanjeIzvorno postao khideg
jel ima gdje za skinuti ovaj novi firmware? nigdje ga ne vidim... ak ima linkić kakavIzvorno postao khideg
![]()
Pokušao sam snimati sa 64MB karticom-bez trzaja, a svoju od 1GB sam stavio u N90 i tu također zapinje slika kao na 6680.
Znači, piknuo sam neispravnu karticu koja nosi ponosno Nokijino ime! Ili je neispravna ili kako biste vi formulirali?![]()
U Mobisu!
Sličnu stvar sam imao s jednom 256mb karticom. Ona je radila i sve je (uglavnom) bilo ispravno, ali je bila spora do bolaIzvorno postao Mobyy
Zatim je jednog dana neočekivano krepala i zamjenili su mi je sa nekom sasvim sedmom, ali za razliku od prijašnje ova je radila vrlo brzo što se lijepo dalo primjetiti.
Može bit da ima neki problem u sebi, neznam da li bi se to moglo nazvati kvarom..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, upravo dovoljno ovima iz Mobisa da, u njihovoj maniri zaključe kako je kartica u biti "ispravna" (jer ipak radi), a ja se mogu požaliti Čistoći i Vodovodu... lolIzvorno postao XLR8R
U Mobisu!
Ista stvar i kod mene na 6630, TakeMS snima bez trzanja. Ono iz mobisa ne valja.Izvorno postao Shamanix
Bookmarks